Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+3 oy
213 okuma
Önay Akın Rüya kategorisinde Rüya Görüşmecisi (35.0k puan)  
Farklı zamanlarda üç tane rüya gördüm.

Birincisinde uçak yolculuğu yapıyormuşum. İki kişi oturuyormuşuz tanımadığım bi kızla yan yana uçakta. Sonra da pek iyi geçinemediğim bi adam da o uçaktaymış. Bi iş için o da gidiyormuş. Çok şaşırıyorum ki uçakla Amerika'ya gidiyormuşuz.

İkincisinde lojmandaymışım. Tanımadığım genç bi adam da oradaymış. Mutfaktaymışız. Ben masada oturuyormuşum, o adam da yemek yapıyormuş. Tavada yaptığı güzel yemeği gördüm. Ayrıca mutfakta yerde temiz su gördüm, adeta mutfağı su basmış gibiydi.

Üçüncüsünde ise lojmandaymışım ama bulunduğum oda o lojmanda gerçekte yok. Her nasılsa yere kirli su döküldü. Koridordan mutfağa doğru gitti bu su. Ben de sonra temizlerim diye düşündüm.

Lütfen yardımcı olun.
Önay Akın Rüya Görüşmecisi (35.0k puan)  
Yazmayı unutmuşum, gördüğüm rüyalardan biri de şöyle:
Kendi fotoğraflarıma bakıyormuşum. Etrafa ilginç şekillerde bakışlarla poz verdiğim fotoğraflarımmış. Bazı fotoğraflara seviyorum hatta.
Önay Akın Rüya Görüşmecisi (35.0k puan)  
Bir başka rüyamda da, bir halk otobüsünün içerisindeyim. Yuksekçe bir yokuşu çıkıyor. Şimdi bu araba devrilir diye düşünürken araç sakince yokuşu çıktı ve virajdan döndü. Vay Be, şoför çok becerikliymis diye düşündüm.
Önay Akın Rüya Görüşmecisi (35.0k puan)  
Bir başka rüyamda da genç bir kadın, kafamın arka tarafından ve ensemden çok soğuk bir suyu döktü. Çok soğuk diye sesleniyorum, çok üşüyorum o sudan.
Önay Akın Rüya Görüşmecisi (35.0k puan)  
Başka bir rüyamda ise dağlardan yuvarlanan çok büyük kayalar gördüm. Onlardan saklanmışız. O kayalar mavi - mor karışımı gibi acayip renklilerdi.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

2 Yorum

+1 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Ben deniz ÜSTAT SİMUY  tekrardan merhaba önay rüyan üzerinden epey zaman geçmiş ben bana atılan mesajları daha yeni gördüm bildirimlere bazen bakamıyorum , gördüğün rüyalar genel olarak simgeleri ile birlikte psikolojik birlikte inceleyelim bakalım neler olmuş ve nerelerde iyileşme sağlana bilir.

birinci rüyan ve diğer rüyalarındaki iki simgeden başlayalım uçak lojman , bu figürler önemli uçak figürü eylemi anlatır kişin eylem yapma isteği yani bu hobi olsun sohbet olsun veya şiir yazmak olsun kişinin mevcut durumu eylem harekete geçme isteğinin olduğunu belirtiyor çevreden bir şeyler almak ve çevreye bir şeyler vermek etki tepki gibi bu duygusal ve sözel ayrıca fiziksel eylemleri içinde barındırıyor , lojman ise topluluğu simgeliyor yani düzenli sistematik planlı harekete etmek , ama tanımadığınız kişiler ise içinizde zihninizdeki karmaşaları  simgeliyor çoklu düşünme çoklu hissetme iki farklı kutup sanki sizsiniz , hem beyaz hem de siyah gibi hissetmek bir nevi özünüze geçiş sağlayamamak da olabilir ,  mutfak ve su bunlar zihnin simgeleridir ve hep böyle sinyal verir zihnin mutfağı gibidir aslen , güzel yemek ve temiz su ; yemek hazırlık yapmak yani siz genel olarak karmaşık bir halde iken zihnen bu durumu dur demek istiyorsunuz yemek ise hazırlanmak doğru bilgi doğru eylem ile stres psikolojik bunalım yada kararsızlık insanlar arasındaki ilişkilerinizdeki git gel duygusallık hüzün veya tüm duyguları en yüksek halde yaşama yanlış anlaşılma gibi ögeleri toplamak ve bunlar hakkında yeterli bilgiyi edindiğiniz zaman arınmak ve kendinizde ki özüm yeniden keşfetmek istiyor olabilirsiniz ve bunun için aynı anda eyleme geçeceksiniz ama nereden başlayacağınız da kafa karışıklığı yatıyor olabilir .

bu gibi mental klasik sorunlar yaşıyor iseniz öncelikle kişisel gelişim kitaplarından başlaya bilirsiniz.
boş bir sayfaya gerçekten yapmak istediğiniz şeyleri yazıp onları nasıl hayata geçireceğinizi detaylıca düşüne bilirsiniz ve planlarınız netlik kazanır.
benlik ve iç karmaşa ile ilgili sorunlarınız var ise bu sorunların ana kaynağı ile barışmaya çalışa bilirsiniz melasa ailevi sorunlar var ise geçmişe gitmek düşünmek ve geçmişteki olaylar ile em-pati kurarak o olayları size etki eden durumları geçmişte bırakarak ve size verdiği duyguları da geçmişte bırakarak yeni duygular ile başlaya bilirsiniz çoğu şeyi kendinizde ararken bazende çevresel yapıları düşünün em-pati kurun
zihniniz çok fazla düşünüyor ise tek bir objeye odaklanma çalışması yapın , bugün kitap okuyacağım diye misal bunu içinizde tekrar etmeniz ve zihnimi şuan ki alana odaklıyorum zihnimi şuan ki yaptığım işe od-aklıyorum demenin de elbet faydası olacaktır .

ben rüyada iş meslek ile ilgili sorunlardan ziyade kişisel sorunların olduğu kaanatındayım birden fazla konu hakkında çok fazla düşündüğünüz oluyor olabilir bu da kafa karışıklığı yanı sıra stres yaratıyor olabilir.

benim kişisel kanatım ve analizim bu yönde tabiki ben sizi tanımam sizinle ilgili genel bilgilere sahip değilim sizin danışmanınız da değilim sadece simgeleri yorumladım düşüncelerim genel değil size özel eklemek istediğiniz paylaşmak istediğiniz bir şey varsa bildirmeniz yeterli .

YAŞLI ÇOCUK ( KOLEKSİYONCU)
Önay Akın Rüya Görüşmecisi (35.0k puan)  
"Özünüze dönüş sağlayamamak." ifadenizle nokta atışı bir tespitiniz var.
Önay Akın Rüya Görüşmecisi (35.0k puan)  
"İnsanlar arasındaki ilişkilerinizdeki git gel" ifadeniz de nokta atışı olmuş.
Önay Akın Rüya Görüşmecisi (35.0k puan)  
Beni tanımıyorsunuz lakin beni tanıyan biri gibi tespitleriniz var. "İş ile ilgili degil de kisisel sorunlar" tespitiniz de pek yerinde.
Yorumlariniz için ayrıca çok teşekkür ediyorum.
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
Ne demek rica ederim :)
+2 oy
ferdi hazer Rüyazede (1.7k puan)  
Rüyada Uçak Görmek

Rüyada uçak görmek kişinin karşısına çıkan fırsatları değerlendirmesi gerektiğini, ayrıca hayatında yapacağı değişiklikleri anlatır. Rüya sahibinin özellikle çok çalışarak, büyük emek harcayarak mücadele içinde iyi bir mevki sahibi olacağı üzerine yorumlanmaktadır. Elbette nasıl bir uçak olduğu ve görülen rüyanın şekline bağlı olarak farklı yorumlar ön plana çıkabilmektedir.

İlgili rüyalar

+12 oy
5 yorum 312 okuma
Simge 26 Nisan 2017 Analiz kategorisinde Simge Astral Gezgini (184k puan)   yazdı
+9 oy
1 yorum 332 okuma
Emre 27 Haziran 2017 Rüya kategorisinde Emre Rüyazede (1.5k puan)   yazdı
+3 oy
1 yorum 115 okuma
29 Nisan 2019 Rüya kategorisinde adem   yazdı
+13 oy
1 yorum 103 okuma
Roma papası 23 Ağustos 2020 Rüya kategorisinde Roma papası Rüyazede (1.1k puan)   yazdı
0 oy
1 yorum 66 okuma
Fearless 27 Ağustos 2023 Rüya kategorisinde Fearless (-52,011 puan)   yazdı
+4 oy
2 yorum 131 okuma
Dougless 2 Ağustos 2022 Rüya kategorisinde Dougless Karabasan (910 puan)   yazdı
+3 oy
1 yorum 125 okuma
+10 oy
2 yorum 350 okuma
Likya 27 Mayıs 2020 Rüya kategorisinde Likya Profesyonel Yorumcu (463k puan)   yazdı
+6 oy
2 yorum 133 okuma
Byzglgl 28 Haziran 2020 Rüya kategorisinde Byzglgl Karabasan (581 puan)   yazdı
+4 oy
1 yorum 146 okuma
Ebrar 4 Mart 2020 Rüya kategorisinde Ebrar Rüyazede (1.9k puan)   yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

459 Aktif
2 Üye ve 457 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 10084
Dün : 23857
Toplam : 48068424
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...