Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+2 oy
183 okuma
Rossess Durugörü kategorisinde Rüyakar (3.5k puan)  
1.Durugörü: Mor renkli defterin üzerinde küçük siyah bir karınca zorla yürümeye çalışıyordu. Bir iki adım geri gider gibi olsada yine de ilerlemeye devam ediyordu. Defterin çeyreğini geçmişti. Ne sağa ne sola sapıyordu. Dümdüz ilerliyordu.                                              
İkinci Durugörü: Bir bebek gördüm sarışın küçük bir bebek oturmuş bana bakıyordu. Altında sadece bez vardı, bir tarafında  annesi ve bir tarafinda babası vardı. Onlar yere bakıyordu ve üzgündüler.                                      Üçüncü Durugörü: Bu durugörü rüya karışımı bir şeydi. Amcamgilin evin önünde kocaman deniz vardı ve ben denizden biraz aralı denize paralel şekilde yürüyordum. Havada yağmur havası vardı. Gökyüzü bembeyazdı ve gökyüzünden denize kocaman kocaman beyaz taşlar düşüyordu, kütle şeklinde mermer gibi ama mermer kadar düz değildi taşlar ,ürperdim, deniz taşarsa korkusu oluştu o esnada denizin sığ yerine düşen taş denizin taşmasina neden oldu. Üzerime gelmesin diye sıçradım kıyametin koptuğunu düşündüm. Köşeyi döndüm evimize giden yola girdim, Evimizin kapısını açtım arkamı döndüğümde ambulansta kalbi duran kişiye kalp masajı yapılıyordu. O an ilk aklıma gelen herkesin başına felaket gelse kim birbirine yardım edebilir ki düşüncesi oldu,üzüldüm bir an. Sonra içeri girdim kapıyı kapattım ve bütün korkulardan, üzüntülerden sıyrıldığımı hissettim.
Rossess Rüyakar (3.5k puan)  
Yaşadığımız yerde deniz yok

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

1 yorum

+2 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
hmm burada kimleri görüyorum hem de bu sefer durugörü ile karşımda :) Ben deniz KOLEKSİYONCU < YAŞLI ÇOCUK <  sorsalar bana rüya görmeyi mi daha çok seviyorsun yoksa durugörülerin içinde seyahat etmeyi mi :) derdim uyumak ne güzel ama isterdim uyanıkken uyumak ,uyanıkken gezmek uyanıkken bilmek :) sende görmüşsün uyanık iken rüya , bende şimdi seyahet edeyim ve gel gelelim gördüklerine sevgili @Rossess  defter senin hayatını simgeler geleceğin geçmişin anılar üzüntülerin kederlerin mutluluğun sevincin herşey yazılır o deftere hayat bulur defterde , mor renk ise senin diri olduğunu simgeler yani mor renk yaşama yaşıyor hayat var demektir mor defter de hayat defterindir ,halen yaşıyor halen dişi ve halen canlısın mor renk kadınsılık annelik ve yaşamın renklerinden biridir  ah o küçük karınca o da sensin :) karınca gayretlerin emeklerin yaşama koşuşusun sarılışın hayat da ne kadar yol kat ettiğin , yani hayat yaşam boyu  gayretini simgeliyor yani sen dirisin çalışıyorsun yürüyorsün ve hayatını sürdürüyorsun ama dikkat et ki karınca küçük ve yavaş adımlarla ilerliyor ve defterin yarısına geliyor hayatın baharındasın yolu yarılamışsın şimdi ise yeni döngü açılıyor sen bir evreden diğer evreye geçiyorsun bu yolda ilerlediğin ALLAH olsun ki hızlanasın ALLAH için koş ki gençleşesin senin için seçimler vaktidir diyor bu görün artık kız ergen çoçuk değil artık bilinçli bir kadın aklı başında diyor ve defter bu şekilde dolup taşıyor sonra ise yaşlanıyor ve ölüyoruz bu görün senin yaş atladığını söylüyor yeni bir yaş yeni bir anlayış ve kavrayış , diğer görüleri yorumlamayacağım belki sonra sormak istediklerini sorabilisin YAŞLI ÇOCUK TAN SEVGİLERLE KENDİNE İYİ BAKMAN DİLEĞİ İLE .
Rossess Rüyakar (3.5k puan)  
Teşekkür ederim yorum için. Diğer durugörülerimi de umarım yorumlarsın merakla bekliyorum. Karınca azimli bir hayvan değil midir? Küçük olsa da o azimle dağları delmez mi? Neden dikkat et dedin :)

İlgili rüyalar

+3 oy
2 yorum 285 okuma
+1 oy
1 yorum 156 okuma
Nazduru 25 Ekim 2021 Rüya kategorisinde Nazduru Karabasan (117 puan)   yazdı
+3 oy
3 yorum 146 okuma
Ayşe özdemir 29 Ekim 2020 Rüya kategorisinde Ayşe özdemir Rüyazede (1.1k puan)   yazdı
+9 oy
1 yorum 148 okuma
5 Temmuz 2017 Rüya kategorisinde misafir   40 156 278 yazdı
+8 oy
1 yorum 233 okuma
+8 oy
4 yorum 282 okuma
GmzKnr 1 Mart 2021 Rüya kategorisinde GmzKnr Rüya Yorumcusu (13.9k puan)   yazdı
+2 oy
2 yorum 177 okuma
Mehmet33 16 Ocak 2023 Rüya kategorisinde Mehmet33 Rüya Yorumcusu (16.9k puan)   yazdı
+3 oy
2 yorum 233 okuma
Mine Kızılaslan 22 Mayıs 2021 Rüya kategorisinde Mine Kızılaslan Rüya Tabircisi (5.7k puan)   yazdı
+5 oy
1 yorum 174 okuma
ZeynurBayam 13 Temmuz 2020 Rüya kategorisinde ZeynurBayam Rüyazede (1.3k puan)   yazdı
+3 oy
1 yorum 209 okuma
Bmargi 21 Mayıs 2020 Rüya kategorisinde Bmargi Rüyazede (1.4k puan)   yazdı
+10 oy
6 yorum 339 okuma
Simge 3 Temmuz 2017 Analiz kategorisinde Simge Astral Gezgini (184k puan)   yazdı
+9 oy
10 yorum 411 okuma
Simge 1 Mayıs 2017 Analiz kategorisinde Simge Astral Gezgini (184k puan)   yazdı
+6 oy
4 yorum 441 okuma
Karga 15 Temmuz 2016 Rüya kategorisinde Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)   yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

603 Aktif
1 Üye ve 602 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 9159
Dün : 21898
Toplam : 48089331
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...