Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+3 oy
112 okuma
Sonbahar Rüya kategorisinde Astral Gezgini (351k puan)  
yeniden etikenlendirildi
Hastane eğitim alan bir öğrenciyim ve akşam bir düğün için ailem geliyor yanıma akşam olmak üzere hadi gidelim diyor birisini arayıp soruyorum bana git diyor sonra eşimin kuzenine gel diyor bir el oyun oynayalım gidelim diyor o sırada başkaları da oyunu oynuyordu bende ona şuan dolu vakit kaybetmeyelim hazırlanıp çıkalım diyorum. O sırada hazırlanmak için odaya gidiyorum ama doktorlar oraya bir hasta bebek yada çocuktu ilgileniyorlardı çocuk belirsiz bir hastalık taşıyor doktorlar endişeliydi hepsi hastalanmış düşüp bayılıyorlardı kimse ne olduğunu bulamıyordu sonra bir doktor Songül kantine git ve ilaç al diyordu ciğerlerimde bir acı vardı endişelenmiştim ben hangi ilaç olduğunu sorsamda herkes hastalıkla  bayılıyordu bilmiyoruz diyorlardı sadece o odada olan herkes biliyordu ne olduğunu bende dışarı çıktım annem bana içerde ne olduğunu soruyordu kızmıştım ona ben hem endişeliydim hemde akşam gitceğimiz yere gitmek istemiyordum dışarı çıktım ve bir yere oturdum ayakta duramıyordum başım dönüyor çok yüksekte olduğumu düşüp düşceğimi sanıyordum. Kimse bilmediği için olayı herkes hadi gidelim diyordu. Bir yandan benim hastanede eğitim almadığımı neden orda olduğumu sorguluyor bir yandan gitmek istemediğimi düşünüyordum. Oturduğum yer küçük yükseklikte bir betondu ama ben gökdelende duruyor gibi başım dönüyordu nasıl ineceğimi düşünüyordum. Birisinin yardımı ile incektim ki sadece telefonumu alıp yere koydu o an fark ettim aslında yüksekte olmadığımı ama korkuyordum düşmekten kendin in diyordu telefonumu alan ama yapamıyor başım dönüyor ve nefes alamıyordum.
Birde yemek masasında kalabalık bir ortamdaydık yemek yiyorduk üç masa ve her masada farklı yemek gurupları bizim masada sulu yemek varken bir masada tatlılar diğer masada ise pilav VS şeyler vardı ben o masalardan yemek istesemde bir an önce o ortamdan çıkmak istiyordum.. Bu yüzden hızlıca yeyip masaları toplamaya başlamıştım.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

2 Yorum

+2 oy
Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)  
Umarım sezgisel bir rüya değildir. Bir de yeni hastalıklarla uğraşmayalım. Olur olur valla. Bu tür rüyalar uyarıcı rüyalar olabilir, ailenle ilgili sağlık sorunlarını da işaret edebilir.
0 oy
 
Hala evliyim boşanmak üzereyim
Bir kız çocuğu doğurmuştum bebek değil çocuk aynı benim gibi siyah saçlı siyah gözlü beyaz tenli bir trene biniyorduk buğday yüklü mısırda olabilir ne olduğunu bilmiyorum çünkü

İlgili rüyalar

+31 oy
6 yorum 1.1k okuma
Güll1 4 Mart 2021 Rüya kategorisinde Güll1 Rüya Tabircisi (7.8k puan)   yazdı
+1 oy
0 yorum 36 okuma
+2 oy
1 yorum 93 okuma
+1 oy
0 yorum 55 okuma
+1 oy
1 yorum 88 okuma
+3 oy
1 yorum 103 okuma
+4 oy
2 yorum 86 okuma
+2 oy
1 yorum 88 okuma
Brlklc 2 Mart 2023 Rüya kategorisinde Brlklc Rüyazede (1.4k puan)   yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

636 Aktif
1 Üye ve 635 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 8203
Dün : 21898
Toplam : 48088375
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...