Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+4 oy
180 okuma
elefteria Rüya kategorisinde Karabasan (243 puan)  
Merhaba. Rüyamda annem ile memlekete gidiyorduk. İlk ziyaret ettiğimiz kişi ortanca kuzeni (aslında kardeşlerden farksız o yüzden kuzenlerine hep teyze derim manevi teyzem gibi) İki bina arasında apartman girişi gibi bir yerde duruyorlardı (gerçekte oturdukları yerle alakası yoktu) ve ortam çok karanlıktı loş ışıklar vardı. Kuzeni,yengesi ve amcası duruyordu,annemde ilk kuzenine sarılınca ben de ona yaklaşmıştım annemden sonra sarılmak için. O sıra konuşmalarına kulak misafiri olmuştum. Annem,kuzenine sarılırken kuzeni kulağına doğru “Benden çok fazla kan geliyor durduramıyorum” dedi. Öyle duyunca şaşırmıştım çünkü üstü başı kan değildi ve menapozdayken nasıl fazla kan gelebilir diye düşünüyordum.O sıra annemde bir şeyler soruyordu noldu vb. diye.
 Gerçek hayatta kuzeni 35-45 yaşları arasında ve iki ayağı maalesef geçen sene geçirdiği ameliyattan,doktor hatasından dolayı tutmuyor ve düzeleceğide imkansız gibi. Fakat rüyamda ayaktaydı ve sağlıklı üstü başı temiz,yüzündeki ifade ağlayacak gibiydi.
elefteria Karabasan (243 puan)  
Rüya yazarken üst bilgilendirmede “en fazla 1 rüya yorumcusu etiketleyebilirsiniz” diyordu o yüzden bir kişi etiketlemiştim. @Karga @mustafaharputi
elefteria Karabasan (243 puan)  
Bu rüya bende  çok etki bıraktığı için (zaten genel olarak bende çok etki bırakan ve yorumlayamadığım rüyaları yazıyorum buraya) yazmıştım fakat hayattaki şansızlığım da burada beni buldu :’) Keşke “yazdığım rüyayı kaldır” gibi bir güncelleme gelse… Sırf bunu yazmak için 1-2 saat puan biriktirmeye çalışmıştım
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
Böyle umutsuzluğa kapılmamalisin, hayattaki şansızlıgim diyerek hayatına şansızlık kodluyorsun ve bunu yazarak da dile getiriyorsun bu ruhunu bedenini ve yaşamını incite bilir , şansız değiliz sende değilsin emin ol , günlük yaşamın iş okul ev hayatı gibi sizler gibi tıpkı bizlerin de sorumluluğu var her gün çevrimiçi olmak bende isterim ama bazen olmuyor
elefteria Karabasan (243 puan)  
Tabi ki sizler robot değilsiniz maddi manevi kişisel hayatınız var ona laf söylemek asla haddime değil. Benden önce ve sonra yazılan rüyaların çoğu yorumlanınca “şanssızlığımı da buraya bulaştırdım sanırım” diyor insan ister istemez. Yanlış anlaşıldıysam kusura bakmayın

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

1 yorum

+3 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
merhabalar sevgili okurum, rüyanızın uzun bir anlamı yok , daha doğrusu simgesel olarak  tabir olarak  yorumu yok yorumu tamamen manevi ve gönül gözü ile yorumlanmaya müsait benim değerlendirmem bu şeklilde rüyanıza gelirsek , bu rüya olumlu bir rüya değil daha fazla detaylandırmadan bir kaç örnek ile özetlemeye çalışacağım , burada yaşanan olay örgüsü mekan ve konuşmlar kişin özel hayatı ile ilgili anne tarafı ,hane içinde tatsız olayların meydana gelebilceğine dair işaret verebilir bu tatsız olaylar dedikodu , açıçağa çıkan sırlar , yüz kızartıcı sözler duymak , yada bir düşmana verilecek büyük bir sır , maddi manevi açıdan yoğun bir nazar etkisi ve aile içinde ailenin iyiliğini istemeyen kişilere işaret bu gibi olumsuz rüyalarda genelde duaya ve ibaddete sarılıp rüyanın hayrını dilemek gereklidir , olumsuz dememde ki ötür en çok da evin bulunduğu konum ve kanamam durmuyor demesi bu ağızdan ağza dolaşacak laflara da gebe bir simge bu rüya ilaki gören kişi ile ilgili demek doğru değil bu rüyadaki olumsuz durumlarr çıkacak demek te bir nevi kahanet gibi olur bu da doğru değil kişin sadece son zamanlarda yaptıkları işlere konuşmalara günahlara ve sevaplara dikkat etmesi gerekli aile büyüklerinin bir ayıbı gördüğü zaman gizli bir şekilde o kişiyi uyarmalı ve ayıbı bir gece gibi örtmeli kişiler hala ki ayıbına devam ediyorsa o kişilerle ilgili bağlantılar sohbetleri kesmeli ,eğer ki böyle bir şeye şahit olduysanız ayrıca son zamanda şifa sağlık gibi problemlere de dikkat edilmeli adak miras eş aldatması gibi olaylar mevcut ise ailede bu konuda da uyarımlar da olabilir endişe edilecek bir şey yok sadece rahmani ve rahmani olmayan rüyalar vardır bu rüya rahmani değil bu rüyanın üzerinde fazla durma , Allaha bırak o büyüktür , bu rüya içinde huzursuz olma hepimiz zaman zaman karanlık rüyalar görürüz sormak istediğin bir şey olursa yaz genelde yorumcular kötü yorum yapmaz kişi etkileniyor diye , buraya rüyanı yazıyorsan alacağın yorumada hazır olacaksın , başına şu şu gelecek de demiyorum görülen simgelerin alemtleri bu yönde diyorum gerçek çıkaak da demiyorum sadece bir rüya diyorum ve rüya ile amel olmaz. Kendine çok dua ve kurandan ayetler oku , üzerinde nazar olması da karanlık rüya görmene yol açabilir.


SEVGİLERLE ÜSTAT SİMUY
elefteria Karabasan (243 puan)  
Çok teşekkür ederim yorumlarınız düşünceleriniz dedikleriniz için. O rüyamı yazmadan önce üç gün boyunca hep kötü olduğum streslendiğim sürekli hir şeylerle uğraşıp bitkin düştüğüm rüyalar gördüm. Birisi hayatımda en çok korktuğum şeydi,ikincisi geçmiş travmalarımı tekrar rüyamda yaşamıştım,üçüncüsü ise buydu ve genel olarak çok etkilenmiştim çünkü annemin o kuzenini rüyalarımda çok nadir görürüm. Hatta yanlış hatırlamıyorsam bu rüya da dahil ikinci görüşüm oluyordu ve ilk gördüğüm rüya da iyi rüya değildi hatta korkutulmuştum. Dediğiniz gibi Allah’a bırakıyorum en doğrusunu en hayırlısını kalbimizi bilen o. Tekrardan çok teşekkür ederim,dikkat edin kendinize ve sevdiklerinize
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
rica ederim , o zaman ruhen ve bilinç altı olarak kendini rahatlat peş peşe bu şekilde yaşaman enerjisel olarak saldırı altında olduğunu göstertiyor yani enerjin düşmüştür , yorgunluk vardır , bazı durum ve olaylara üzülmüştürsün ayrıca nazar da olmuşursun ve peş peşe enerjini tamamen dağıtacak rüyalar görmüşsündür manevi açıdan kendini güçlendirdiğin zaman bu ara bulutlar dağılacaktır.

İlgili rüyalar

+7 oy
2 yorum 217 okuma
+7 oy
2 yorum 355 okuma
+1 oy
2 yorum 103 okuma
18 Ekim 2021 Rüya kategorisinde misafir   40 156 278 yazdı
+6 oy
1 yorum 134 okuma
Eyja 5 Temmuz 2019 Rüya kategorisinde Eyja Rüya Yorumcusu (17.5k puan)   yazdı
+5 oy
2 yorum 261 okuma
+2 oy
0 yorum 80 okuma
geekone3388 11 Kasım 2022 Rüya kategorisinde geekone3388 Rüya Tabircisi (10.9k puan)   yazdı
+4 oy
2 yorum 184 okuma
elifs 2 Haziran 2021 Rüya kategorisinde elifs Rüyazede (1.1k puan)   yazdı
+2 oy
1 yorum 167 okuma
Rossess 20 Temmuz 2022 Rüya kategorisinde Rossess Rüyakar (3.5k puan)   yazdı
+2 oy
5 yorum 239 okuma


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

413 Aktif
1 Üye ve 412 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 13304
Dün : 23857
Toplam : 48071637
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...