Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+13 oy
283 okuma
Mela ihsare Rüya kategorisinde Karabasan (388 puan)  
Rüyamda 11 ay önce vefat eden Dedem gelmiş annannemin evine diyorum nasıl geldin dede alfabeyi unutmuşum dedi sonrasında ipi ayagın assagıdan bağladılar gibi bişey dedi çıktım geldim dedi anlamadım tırnakları morarmıştı. Sonra dedeme sarıldım canımıniçi  sen bizi hiç incitmedin toprakta seni incitmedin dedim güzel kızım benim dedi. Boynunamı sarıldım sırtına doğrumu net hatırlamıyorum. (hep dedemle büyüdüm sayılır hepimiz aynı apartmandayız uyumadan öncede dedeme dua etmiştim)
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
allah allah ne değişik bir rüya öyle ,sen anlamamaışsın ama bende anlamadım . Yazım yanlışları nokta nerde virgül nerede bende bir şey anlamadım .
Fearless (-52,011 puan)  
Çok ilginç bir rüya
Betkoc Karabasan (331 puan)  
@Üstat_Simuy_Alaca ben çözdüm gibi.Rüyasında 11 ay önce kaybettiği dedesini görmüş.Dedesi diri biçimde anannesinin evine gelmiş.Dedesi alfabeyi unuttum demiş.Nasıl geldin dede diye sormuş.Dedeside ipi ayak kısmının altından bağlamışlar çıktım geldim demiş.Dedesinin tırnakları mormuş.Sonrasında dedesine sarılıp sen bizi incitmedin toprakta seni incitmesin demiş.dedeside güzel kızım benim demiş.Dedesiyle hep beraber büyümüş aynı apartmanda yaşıyorlarmış.Uyumadan öncede dedesine dua edip uyumuş.
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
bana böyle üyeler gerekli :) şimdi anladım :)

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

3 Yorum

+10 oy
Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Rüyanda vefat etmiş dedenin seni ziyarete geldiğini düşünüyorum. Vefat etmiş olmaları onların rüya bedenlerinin de yok olduğu anlamına gelmez. Fiziksel olarak belki yoklar ama enerjisel olarak hayatlarına devam ediyorlar. Umarım ziyaretleri sıklaşır ve bilgeliğini deneyimlerini seninle paylaşmaya devam eder.
Önay Akın Rüya Görüşmecisi (34.9k puan)  
Kesinlikle
+6 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
merhabalar sevgili okuyucu , bu rüya bir nevi bağlantı rüyası gibi manevi anlamda , görme duyguları paylaşma iletişim kurma duaya icabet ve gönül borçlarını rüyada ruhsal olarak tamamlama , birikmiş duyguları aktarma gibi konuları anlatıyor ve ip ve bağlama zaten iletişimi sağlamak için bir görevi olmuş rüyada iletişim araçı gibi bir nevi özlem gidermek ,gibi bol bol dua etmekte yarar var .
+2 oy
Ruya zamani Rüyakar (3.8k puan)  
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun insAllah.....   .................................. ...........................................

İlgili rüyalar

+2 oy
1 yorum 90 okuma
+14 oy
5 yorum 234 okuma
+4 oy
2 yorum 138 okuma
+3 oy
1 yorum 67 okuma
+14 oy
3 yorum 272 okuma
+12 oy
5 yorum 294 okuma
+1 oy
1 yorum 153 okuma
+3 oy
2 yorum 145 okuma


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

299 Aktif
0 Üye ve 299 misafir
Bugün : 1501
Dün : 13860
Toplam : 47841930
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...