Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+3 oy
174 okuma
Rum Rüya kategorisinde Karabasan (323 puan)  
Rüyamda balık yiyoruz ve yanında rakı getiriyorlar. Rakıyı bardağa döküp üzerine su döküyorlar. Ben daha önce hiç alkol almadım ve bunu içiyorum, beğeniyorum. Tadını da hala hatırlıyorum, acı ve keskin kokulu bir içecekti. Ama hoşuma gidiyordu. Daha sonra eve geçiyoruz. Evde çok yakışıklı birisi var. Evdeki herkes ona bakıyor ve ne kadar yakışıklı olduğunu söyleyip iç geçiriyorlar. Ama kimseye yüz vermiyor. Benimle ise sürekli konuşmaya çalışıyor, ilgileniyor. Utanıyorum ama çok hoşuma gidiyor.
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
Cinsiyet yaş meslek ?
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
Mesleği detaylı anlatmak zorunda değilsiniz bölüm alan olarak da olabilir.
Rum Karabasan (323 puan)  
21 yaşında bir kızım. Bilgisayar mühendisliği okuyorum 3. Sınıfım.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

1 yorum

+2 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
merhabalar sevgili okurum , ne kadar şimdiki yazacaklarım size absürt gele bilir ama ben rüyalara çoklu yorum dediğim sistem ile yorumluyorum , bir çok din meshep kültür bilim ve felsefeyi de göz önünde bulundurarak geçmişten günümüze semboller ve değişim sürecelerinde sembollere yüklenen yeni anlamlarıda baz alarak yorumladığım için her rüyanın anlamı benim kalp gözümde anlamı değişiyor ; görmüş olduğunuz rüya ikaz rüyasıdır , son zamanlarda kendi tabunuzu yıkma girişimleri içersinde olabilirsiniz arkadaş ortamının da vermiş olduğu destek ile de bazı yanlışlara hatalara meğil edebilirsiniz bazı hatalar ve yanlişlar size güzel gözüke bilir dinen ise meğil etme  günaha yatkın olabilirsiniz son dönemlerde  bu zamanla vesvese ile zamanla bazı şeylerin size güzel gözükmesi ile de olması mümkündür simgeler din mertebesinde rakı meze  gibi simgeler haram ve günahtır rüyada gözükmeside iyi işler yapmamaya güzel davranışlar yapmamaya işarettir ve memlun olmaktaa o iş çirkin de olsa vazgeçmemeye takabül eder.

din unsurlarını yani dini tabirleri göz önünde bulundurmadan yorumlansa ; bu rüyanın bir anlamı yok , psikolojik olarak ise rahatlamaya ihtiyacınız olabilir  , kafa dağıtmaya ve aynı zamanda dişi enerji ve eril enerji de eril enerji durumu düşmüş olabilir bir erkek tarafından beğenilmek ve sevilmek istiyor olmanız da mümkün olabilir , bu da ayrıca enerjilerinizde ki kontrölsüzlük değişim sınav gibi streslerden kaynaklı ortamdan kaynaklı memnuniyetsizlik den enerjilerinizde düşü ve artış olmuş lması yüksek.


SEVGİLERLE ÜSTAT :)

SORU SORMAK İSTERSENİZ DÜŞÜNCELERİNİZ BELİRTE BİLİRSİNİZ.
Rum Karabasan (323 puan)  
Çok teşekkür ederim yorumunuz için.
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
rica ederim yinede sormak istediğin bir şey varsa sor , biliyorum bazen bu kadar mıydı diyeni var ama internettten de baksan rakı içmeye aynı sonuç çıkar .
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
tabi birde inaçlarınızı bilmiyorum daha da zorlaşıyor yorum , hristayan kişi cami görse rüyada tamamen değişiyor anlamı mesela
Rum Karabasan (323 puan)  
Müslümanım ve tam bana göre bir tabir olmuş, teşekkür ederim ^^

İlgili rüyalar

+14 oy
3 yorum 129 okuma
+2 oy
2 yorum 166 okuma
22 Haziran 2023 Rüya kategorisinde misafir   40 156 278 yazdı
+2 oy
5 yorum 227 okuma
26 Eylül 2021 Rüya kategorisinde misafir   40 156 278 yazdı
+3 oy
1 yorum 112 okuma
+1 oy
0 yorum 36 okuma
+3 oy
1 yorum 57 okuma
+3 oy
2 yorum 140 okuma
eola 22 Ağustos 2023 Rüya kategorisinde eola Karabasan (-4,234 puan)   yazdı
+3 oy
1 yorum 89 okuma
+1 oy
1 yorum 61 okuma
+1 oy
1 yorum 94 okuma
baykus_41 16 Nisan 2023 İstihare kategorisinde baykus_41 Karabasan (202 puan)   yazdı
+12 oy
5 yorum 309 okuma


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

580 Aktif
1 Üye ve 579 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 4685
Dün : 21898
Toplam : 48084869
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...