Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+3 oy
163 okuma
Manolyaa Rüya kategorisinde Rüyakar (3.0k puan)  
yeniden etikenlendirildi
Selam, rüyamda anneme borçlu olan 2 adam annemden para istiyor, onlara bağırıyorum benim yanımdayken annem para isteyemiyorlar, sonra sevgilimle beraber denize gidiyoruz, biraz gezdikden sonra orda odalar var, otel gibi, sevgilimle yatakta sohbet ediyoruz(ona anneme borçlu olan genç adamın bana tecavüz etmek istediğini, sonra onu kapıdan kovduğumu, polis çağırıyormuş gibi numara yaptığımı ve kaçtığını söylüyorum) oturmuşuz sevgilimle anneme borçlu olan orta yaşlı adam gelip bu oda iyi değil gelin şu odaya çıkın, orası daha lûks diyor, para koparmak istiyor beni de görüyor ama tanımıyormuş gibi hoş bakıyor . Sevgilime işare ediyorum ki bu adam anneme borçlu. Sevgilimle beraber gidiyoruz, arabası çok lûks her kes arabasına bakıyor, sonra yolda dayanmışım sevgilimi bulamıyorum, sevgilimle aramız limoni bu arada  küsüz

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

1 yorum

+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
iki genel yorum çıkar bir aileni koruma içgüdüsü ikincisi sevgilinden kopamama anne şefkat sevgi destek gibi ihtiyaçları gösterir bu yönüyle ailenden kopamama durumu onlara bağlılık veya iyi günde yada kötü günde onların yanında olma içgüdüsü (ailenle problemlerin olsada olmasada bu iç güdü ön planda)deniz devlet şirket anne gibi verim alınan yada faydalanılan bir ana odaktır. gene rızık temeli olan bir nesnedir ve gene hayallerinin çok derin olduğunu belki uzun vadeli olduğunu ama zor olduğunu işaret ediiyor burada hayallerin diyorum gerçekler değil. borçlular her zaman sıkıntıyı işaret eder ama bu sıkıntı maddi yada manevi bir baskı olabilir ailen üzerinde sürekli olan bir baskı varmı bilmiyorum. ama üstüste olabilecek bazı sıkıntıları olabilir buda seni etkileyebilir,tecavüz olayı genelde haddini aşan davranış biçimini gösterir birileri sana karşı haddini aşabilirler yada aşmışlardır. polis olayını iki yönlü düşündüm birincisi kendini güvende hissetmediğini yanına birinin durma isteği duyduğunu ikiincisi ise endeişe ve kaygıların aşmakta zorlandığını ve desteğe ihtiyacın olduğunu gösterir. hem aileden hemde sevgiliden yana olabilir bu durum. otel odalar karışık duyguları gösteriyor  kendi evin değilse bu duygu ışardan birinedir. sevgilinin yanındaki poklis olayı dediğim gibi endişe ve kaygılarını ve kendini güvende hissetmediğini bir şeylerin daha kesin yada garanti olmasını istediğini gösterir bu durum sevgilinle alakalıdır. aranızdaki sorun her neyse acaba onun karakterinin yada yapabileceklerinin üstünde bir şey mi bekliyorsun  ada elinden onu kaçıracak bazı sebeplerden mi korkuyorsun karar veremedim. ancak her insanın kişiliği karakteri iyi ve kötü yanları farklıdır dolayısı ile onun hakkında onu daha iyi tanıyarak beklentiye girmeni tavsiye ederim.lüks araba onun dışa dönük olduğunu düşünmen olabilir yada senin dışında bir bir hayatı olduğunu bununda abartılı olduğunu gösterebilir. bulamaman kaybetme korkunu gösterir ki bunun rüya olduğunu rüya içerisinde çoğu şeyi zihnin kurguladığını unutma rüya ve gerçek farklıdır aynı şey değil evgilinle sıkıntıları beraber konuşarak yada çözerek aşmak zorundasınız.
Manolyaa Rüyakar (3.0k puan)  
Teşekkür ederim
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
rica ederim

İlgili rüyalar

+3 oy
6 yorum 208 okuma
~}çu 19 Mayıs 2021 Rüya kategorisinde ~}çu Rüyakar (3.5k puan)   yazdı
+11 oy
3 yorum 1.8k okuma
Mustafa arslan 18 Ağustos 2019 Rüya kategorisinde Mustafa arslan Rüyazede (1.9k puan)   yazdı
+15 oy
20 yorum 1.0k okuma
Sonbahar 23 Mayıs 2020 Bilgi kategorisinde Sonbahar Astral Gezgini (350k puan)   yazdı
+9 oy
2 yorum 482 okuma
Rossess 18 Eylül 2019 Rüya kategorisinde Rossess Rüyakar (3.5k puan)   yazdı
+6 oy
1 yorum 233 okuma
+5 oy
1 yorum 115 okuma
+10 oy
5 yorum 242 okuma
Karga 21 Mayıs 2020 Bilgi kategorisinde Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)   yazdı
+8 oy
1 yorum 235 okuma
Karga 21 Kasım 2019 Durugörü kategorisinde Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)   yazdı
+10 oy
3 yorum 208 okuma
Karga 12 Nisan 2019 Rüya kategorisinde Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)   yazdı
+4 oy
1 yorum 129 okuma
Karabey6162 5 Eylül 2021 Rüya kategorisinde Karabey6162 Karabasan (106 puan)   yazdı
+4 oy
2 yorum 144 okuma
+4 oy
1 yorum 168 okuma


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

387 Aktif
0 Üye ve 387 misafir
Bugün : 2484
Dün : 13860
Toplam : 47842912
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...