Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+3 oy
179 okuma
Muhibbi Rüya kategorisinde Karabasan (416 puan)  
düzenledi
Rüyamda bir sandala dalgalı bir denizde bir sandalye genişliğine uzun bir gemiye doğru gidiyorum gemide onlarca sandalye var ve dolu ben geminin arka tarafına yaklaşıyorum ve en arkadaki sandalyeye oturuyorum deniz dalgalı olduğu için sırtımı ıslatıyor sonra hemen arka bir branda var onunla gemim arkamda kalan yüzünü kapatıyorum ve uyuyorum ardından uyandığımda Belçika’ya gelmiş oluyorum Belçika da mimari açıdan güzel bir şehirde geziyorum ve rüya bitiyor
Battalhun Karabasan (636 puan)  
@Karga 
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
rüyalara yapılan yorumları en iyi yorum seçmeyi unutmayın:)

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

2 Yorum

+2 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
merhabalar sevgili okurum , genel olarak konuşmak istersem sandal deniz gemi gibi figürler hayatımız ile ilgili yeni fikirler veya üzerinde düşündüğümüz konular , düşünce akışı alt bilinçte yer alan ne yapsam ne yapmalıyım hangi yolu seçmeliyim kafam çok karışık bu planlamaları hangi doğrultuda yapmalıyım gibi sorulara verilen cevap rüyalar gibide düşüne bilirsiniz.Uzun  bir gemiye doğru yol almak hayat ile ilgili planlardaki büyük bir değişimi simgeler , planların hedeflerin büyüklüğü ve bunun için atılacak adımlar hedeflere ulaşmak ama tam olarak hedefinizde sandalyeler çıkmış sandalye insan topluluğu tasvirinde olabilir , sandelye zor ve maşaketli bir zaman dilimini de ifade ediyor olabilir ,branda da aynı şekilde zorluklarla olan bir tasviri simgeliyor olması çok yüksek branda bazı topluluklara karşı yani bazı insanlara karşı tavır almak kendinizi plan yaparken korumaya almak , kendizinizi muhafaza etmek bir nevi paylaşmadığınız hayaller kimseyle paylaşamadığınız sırları da simgeliyor ,tasvir edecek olursam bir nevi hayaller planlar kariyer gibi sizin yaşamınızdaki temel konularda değişikliği anlatıyor siz güvende olmak istiyorsunuz ama kolay yoldan da olsa zor da olsa ama güvenli bir şekilde hedeflediğiniz şeyleri almak istiyorsunuz hayattan ama sandalye burada olumsuz rölü oynuyor ve ayrıca uyumak da uyuma eylemide sanki rüya size hedeflerin için çalışmalısın emek zarf etmelisin diyor , çünkü rüyanın sonu bana entresan geldi fazla hayalperestçe geldi , hedefler ve isteklere götüren şey hayaller den önce sağlam bir plan ve disiplinli bir şekilde çalışmaktır . Hedefleriniz ile aranıza hayal dünyasını sokmamaınız tavsiye ediyor hayatınızda önemli kararlar alacağınız bir arifeye , bir süreçe girmiş olabilirsiniz ve ayrıca sondöenemlerde güven ve güvensizlik gibi konular gündeminizde olabilir .

sağlıkla ve senle kalınız ÜSTAT.....
+1 oy
ferdi hazer Rüyazede (1.7k puan)  
Rüyada yurtdışında deniz görmek ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına, saadetinin yükseleceğine, rüyayı gören kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına ve bu sayede hayal edilen yere hızlı bir şekilde gelineceğine, rüyasında salatalık toplayan kişi kadın ise, işlerini çok hayırlı bir şekilde yoluna sokacağına, girişimlerde bulunacağına, her anlamda neredeyse dört dörtlük sayılacak bir kişi ile yollarının kesişeceğine, tabir olur.

İlgili rüyalar

+2 oy
1 yorum 47 okuma
Aylin Öztürk 3 Mart Rüya kategorisinde Aylin Öztürk Rüyakar (3.8k puan)   yazdı
+5 oy
1 yorum 291 okuma
+1 oy
1 yorum 89 okuma
+4 oy
5 yorum 650 okuma
kerem34 22 Mayıs 2020 İstihare kategorisinde kerem34 Rüyazede (1.3k puan)   yazdı
+1 oy
1 yorum 113 okuma
22 Mart 2019 Rüya kategorisinde Gamze   1 2 2 yazdı
+2 oy
0 yorum 80 okuma
geekone3388 11 Kasım 2022 Rüya kategorisinde geekone3388 Rüya Tabircisi (10.9k puan)   yazdı
+6 oy
1 yorum 199 okuma
+3 oy
2 yorum 273 okuma
+3 oy
2 yorum 129 okuma
~}çu 20 Ekim 2021 Rüya kategorisinde ~}çu Rüyakar (2.9k puan)   yazdı
+6 oy
2 yorum 305 okuma
+4 oy
4 yorum 351 okuma
Ssena 5 Mayıs 2022 Rüya kategorisinde Ssena Karabasan (673 puan)   yazdı
+1 oy
1 yorum 85 okuma


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

587 Aktif
0 Üye ve 587 misafir
Bugün : 12567
Dün : 21898
Toplam : 48092722
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...