Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+1 oy
235 okuma
Gerceginpesinde Rüya kategorisinde Karabasan (467 puan)  
Merhaba. Birleşik uzun bir rüya gördüm ama sonunu cok net hatırlıyorum sevdiğimi arıyormuşum. arkadaşlarımla markete giriyorum. Yakın zamanda arkadaşımız öldü birazda onunla alakalı bi ortam oldu. Markette abur cubur almaya girmişiz. Ben cips alalım bi tane gösteriyorum. 1 olan arkadaşım başka istiyor 2 olan farketmez diyor. Benim dediğimi alıyoruz. Daha sonra 1 numara ile Marketten pilav alıcaz. Pakete dolduruyoruz sığmıyor. Bizde azar ama güzel koyalım diyoruz. Pilavın üstünde rengarenk güzel şekerlemeler vardı. Her renkten koyalım diyoruz. Önce pilavı koyduk daha sonra şekerleme koyduk ben mor rengini seviyorum, mor rengini koymayı unutmayalım diyorum o sıra koyuyordum. O sıra farkettim ki aradığım platoniğim beni izliyordu. Rüyam orada bitti. Yorumlarsanız sevinirim :)

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

2 Yorum

+1 oy
Tellitoka Rüya Kurucu (86.0k puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Merhabalar
Oncelikle arkadasin icin basin sagolsun.
Sevdiğini ararken markete girmen önunde bir cok secenegin cikacagina isaret. Abur cubur alman bir sorununu cozecegine ve artik kafanin daha rahat olacagina  bazi seyleri eskisi kadar umursamayacagina isaret ediyor olabilir. Ufak seylerde mutluluk ariyorsun sanki.
 Hazir gidalardan yani aburcuburdan sonra pilav aliyorsun pilav emek verilmis bir şeye işaret ediyor hemde bereketiyle gelen biŕseye. Doldurdugun halde kaba sigmamasi nasibinin bolluguna isaret uzerindeki rengarenk guzel sekerlemeler ise hayatina aniden girecek ufak suprizlere isaret bunlar senin herhangibirseye verdigin emegin karsiliginda elde edecegin seyler.
Mor şifa ile alakalidir sen sifalanmak yani artik hayatinda ruhuna iyi gelen şeyler istiyorsun ruyana buda yansimis ayni zamanda mor sevkat duygusuylada iliskilendirilebilir platonik oldugun kisiden ilgi ve sevkat gormek istiyorsun. Sekerlemeleri Basarili bir şekilde koyduysan eger gercek hayatinda da o kisiden aradigin ilgiyi ve sevgiyi bulabilirsin.
Sen bunlari yaparken o kisinin seni izlemesi aslinda o kisininde seni farkettigine su siralar da gozlem yaptigina isaret ediyor olabilir
Hadi hayirlisi olsun insallah :)))
Sevgilerle..
Gerceginpesinde Karabasan (467 puan)  
Yorumunuz için çok teşekkürler :) inşallah
Gerceginpesinde Karabasan (467 puan)  
Merhaba, tekrar rahatsız edeceğim ama bu kişi platonik olduğum biri ve reddedilmiştim birkaç ay önce ama ben tatmin olmamıştım bazı durumlardan. Sizce rüyanın yorumu yine böyle olur mu?
0 oy
Ruya zamani Rüyakar (3.8k puan)  
Merhaba ben de bu yollardan geçtim zor yollar Allah yardımcın olsun arkadaşının mekanı cennet olsun bence bu rüya arkadaşınla alakalı platoniginle pek alakalı değil gibi ama tam emin olamadim
Battalhun Karabasan (636 puan)  
taşındı
Rüyanızın yorumunu ben de merak ettim merakla bekliyorumİnşallah gördüğünüz rüya hayırlara vesile olur ve şunuda bildiğim gördüğünüz rüyada derin anlamlar var

İlgili rüyalar

+5 oy
4 yorum 219 okuma
+4 oy
2 yorum 149 okuma
+4 oy
1 yorum 178 okuma
+6 oy
4 yorum 307 okuma
Güll1 21 Ekim 2020 Rüya kategorisinde Güll1 Rüya Tabircisi (7.8k puan)   yazdı
+7 oy
2 yorum 236 okuma
Hope 2 Temmuz 2019 Rüya kategorisinde Hope Rüya Tabircisi (7.5k puan)   yazdı
+7 oy
2 yorum 225 okuma
+6 oy
5 yorum 214 okuma


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

415 Aktif
1 Üye ve 414 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 15196
Dün : 23857
Toplam : 48073524
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...