Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+5 oy
330 okuma
Battalhun Rüya kategorisinde Karabasan (636 puan)  
Selamünaleyküm

Rüyamda ablamla beraber bizim evdeyiz birşeyler konuşuruz sonra ben evin üskatına çıkığ kuleye çıkmak istemiyorum ( normalde bizim ev tek katlı daire) evin içerisinde merdiveni arıyorum bulamıyorum ablama soruyorum merdiven nerdedeydi oda elini tavana uzatıyor tavandan aşağıya tavana sabit olan katlanabilen bir merdiven iniyor tahtadan sonra üs kata çıktığımda sanki üskat çok eski taştan duvarları olan eski kaleler gibi bir yer yürüyorum bir iç balkon gibi bir yerden geçiyorum oradan bizim evin oturma odası görünüyor yürümeye devam ediyorum tam karşıda duvardan tahta yeşil bir kapı var kapı benim bulunduğum mesafeden biraz yüksek aramızda bir boşluk var ve bir tane basamaklarından bazılar kırık bir tahta merdiven var çok büyük bir mardiven değiş en fazla 4-5-6 basamak var ben ablama buradan çıkılmaz diyorum başka bir yoldaha var diyor sağ tarafa dönüyoruz yine yeşil bir kapıdan geçiyorum 2 tane daha yeşil tahta kapı çıkıyor karşıma tam karşımda olan tuvaletin kapısı sağ tarafımdan olan kuleye çıkan kapı sağ kapıdan giriyorum çatı gibi bir yere çıkıyorum evin kenarımdan uzan kuleye bakıyorum ( kule top kapı sarayımda olan adalet kulesi gibi ama eski biraz ) ve etrafa bakıyorum uzakta bir yerde başka bir evin kulesi var onu görüyorum ve uyanıyorum
Battalhun Karabasan (636 puan)  
@mustafaharputi @Karga @Üstat_Simuy_Alaca 
Rica etse rüyamı yorumlarmısımız
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
ahanda yeni bir üye :) yaşınız okuyor musunuz son zamanlarda önemli bir dileğiniz var mı çözüme kavuşmamış bir problem de olabilir.
Battalhun Karabasan (636 puan)  
@Üstat_Simuy_Alaca Yaşım 23 açıktan önlisans okuyorum ve şuanda askerdeyim dileğim var bir sevdiğim kız var
Battalhun Karabasan (636 puan)  
@Üstat_Simuy_Alaca sizce yorumu nedir
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
Haftaya salı hatırlat bana bunu.
Battalhun Karabasan (636 puan)  
@Üstat_Simuy_Alaca merhaba rüyayı yorumlacacaktınız

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

4 Yorum

+3 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
merhabalar değerli okurum ,rüya uzun olduğu için sizin için  önemli olan yerleri yorumlamak istiyorum ; evin içinde merdiven aramak yaşamımızda önümüze çıkan sorunların temsili aslında sizin yaşatınızda yer alan sorunlar beklediğiniz yanıtlar kafaınızı karıştıran olguların temsili ama rüyada iyi olan kısım şu ; katlana bilir merdiven bu simge aslınd çözüme giden kısayolu tasfir ediyor , mesleki yada kariyer maddi olarak bir sorun sezgilemiyorum bu rüyada daha içe dönük manevi sorunları sizi ruhsal olarak sıkan sorunlar sanki ön plan da ,eski kaleler ve taşdan duvarlar sizin rüyanız içiniçsellik duygusallık duygusal çöküşler duydu değişimleri , sizin içinizde uyutuğunuz ama uyandırmak istemediğiniz duyguları temsil etmesi çok yüksek duygusal anlamda ve mantık anlamında git geller olabilir bir anda çok mantık ile düşünen bir anda ise duygulara teslim olan yapınızla ilgili değişimlerin baş gösterticeği yönlü de bir rüya olabilir ,kalıplaşmış tabulardan söz ediliyor olabili yıkmanız gereken ön görü ve düşünceler olabilir çünkü normal merdiven mantık ama katlana bilir merdiven içselliği temsil ediyor iç yolculuk . yaşil kapı çözüm çözüme ulaşmak isteyişiniz bir yol var evet ama bu çözüme ulaşırkende engeller oluyor , şimdi tahta kapı ahşap ve tahta bizlere şu uyarıyı verir bir yerde sorun var kapı hayti şeyleri temsil eder tahta ise problemi ama yeşilik ise yeşil renk ise hayatınızda ters giden olayların sizin adım atmanız ile dilemeniz ise ilahi güe bırakmanız ile olacağı da bu rüyada var siz ne kadar çabalarsanız o kadar çözümü isterseniz çözüm size geliecektir dileğiniz ise sevdiğiniz kızmış zorlu yollar maddi sıkıntılar ve anında ulaşılacak önemli süprizler de olabiir hayatınızda bitti dediğiniz anda açılan yeşil kapılar gibi düşünün önemli bir rüya diyebilir miyim evet ama içsel parçalanma var kendi iç dünyanızı ne kadar sağlam tutar iseninz vesvese kuruntu umutsuzluk gibi duygularu göz ardı ederseniz yeşil kapılara daha erken de ulaşabilirsiniz.
+5 oy
Manolyaa Rüyakar (3.0k puan)  
Rüyana göre sana uzak görünen bir niyetin var, merdivene çıksaydın keşke, dileyin kabul olması, manevi yükseliş olurdu hayatında, yol gitmişsin sabır etmen gerektiğini, daha bir yolun olduğunu gösterir, sağ tarafa gitmek ise hayra delalet, er ya geç güzellikler olacak gibi geldi
+5 oy
Manolyaa Rüyakar (3.0k puan)  
Yeşil tahta kapıya geldikde ise sizin aklınızda çok çek-çevir yaptığınızı gösterir, bir şeye karşı güvensiz tavır sergiliyor olabilirsiniz, ama yeşil renk iyidir..
+1 oy
Battalhun Karabasan (636 puan)  
Öncelikle rüya mı yorumlayan tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim rüyanın hayırlısını Allah herkese nasip etsin yine Allah Sağlık sıhhat nasip etsin

İlgili rüyalar

+4 oy
1 yorum 207 okuma
6 Ağustos 2017 Tabir kategorisinde Seher   3 4 yazdı
+11 oy
2 yorum 287 okuma
Eyja 3 Ocak 2020 Rüya kategorisinde Eyja Rüya Yorumcusu (17.5k puan)   yazdı
+8 oy
1 yorum 199 okuma
27 Ağustos 2017 Rüya kategorisinde misafir   40 156 278 yazdı
+5 oy
2 yorum 180 okuma
+4 oy
1 yorum 222 okuma
M.tufan 3 Şubat 2020 Rüya kategorisinde M.tufan Rüyazede (1.2k puan)   yazdı
+11 oy
1 yorum 142 okuma
14 Temmuz 2016 Rüya kategorisinde misafir   40 156 278 yazdı
+3 oy
1 yorum 134 okuma
~}çu 20 Haziran 2023 Tabir kategorisinde ~}çu Rüyakar (2.9k puan)   yazdı
+21 oy
3 yorum 173 okuma
Şifacı 20 Nisan 2021 Rüya kategorisinde Şifacı Uzman Yorumcu (22.2k puan)   yazdı
+2 oy
1 yorum 199 okuma
~}çu 9 Ekim 2022 Rüya kategorisinde ~}çu Rüyakar (2.9k puan)   yazdı
+7 oy
3 yorum 332 okuma
+17 oy
5 yorum 192 okuma
Üstat_Simuy_Alaca 28 Ağustos 2020 İstihare kategorisinde Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)   yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

458 Aktif
0 Üye ve 458 misafir
Bugün : 10659
Dün : 23857
Toplam : 48068996
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...