Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+20 oy
710 okuma
Akrepsel Bilgi kategorisinde Uzman Yorumcu (26.3k puan)  
☆☆☆ Merhaba arkadaşlar. Bugün küçük bi araştırma yapmıştım. Doğal taşların hangileri rüyalarımızı nasıl etkiler gibisinden.. sizlerle de paylaşmak istedim. Kötü rüya gören arkadaşlar varsa taşların enerjisinden yararlanabilir.

Bazı arkadaşlar inanmıyor olabilir lakin dünya üzerinde her şeyin bir sebebi var unutmayalım :)

Bu küçük taşlar boylarından çok büyük işler yapıyorlar.

Yorumlar kısmında bulunabilir olan taşları paylaşacağım. Umarım işinize yarar.  :) ☆☆☆
Akrepsel Uzman Yorumcu (26.3k puan)  
Doğal taşları çok merak ediyorum.
Güvercin Karabasan (438 puan)  
@Akrepsel Sitrin taşı ne için kullanılır?
Akrepsel Uzman Yorumcu (26.3k puan)  
Genellikle para için.
Avukathanim Karabasan (496 puan)  
Bu konuda bir araştırmanız var mı
Avukathanim Karabasan (496 puan)  
Varsa benimle paylaşabilirseniz çok sevinirim

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

23 Yorum

+1 oy
Akrepsel Uzman Yorumcu (26.3k puan)  
 
En İyi Yorum
Merhaba arkadaşlar. Yine öğrenmiş olduğum yeni bir taş daha var. Hep merak ettiğimi söylerim. Öğrenmeye devam :)

Dumanlı kuvars taşı, rüya taşı olarakta bilinir. Neden mi derseniz;
Rüyaları temizler, uyku düzenini sağlar. Ayrıca kaygı ve şüpheyi ortadan kaldırır ve neşe verirmiş.  

Rüyalar hakkında olumlu etkileri çok fazlaa.

Ayrıca bildiğiniz taşlar varsa yazmayı unutmayalım.
+18 oy
Akrepsel Uzman Yorumcu (26.3k puan)  
Öncelikle en sık bulacağınız taş olan yeşim taşından bahsedeceğim. Bence yeşim taşı geçince herkesin aklında canlanıyordur.

Alıntı cc

“Rüya taşı” olarak da bilinen yeşim taşı, rüyaları geliştirmek ve onları hatırlamaya yardımcı olmak için güçlü bir doğal taştır. Aynı zamanda olumsuzluğu giderir, yaratıcılığı teşvik eder ve manevi ve duygusal içgörü getirir. Bu taş, ruhu güçlendiren ve her türlü olumsuzluğa karşı koruyan bir enerji yayar.
+17 oy
Akrepsel Uzman Yorumcu (26.3k puan)  
Akik taşı da yeşim taşı gibi sık bulunan bir taş rahatlıkla bulabilirsiniz☆


Cc

Sicilya’da bulunan Achates nehrinden ismini alan Akik doğal taşı birçok sağlık sorununa cevap veren çok güçlü bir taştır. Her insanda aynı etkiyi oluşturmasa da akik taşı burçlara göre seçimi gerçekleştirerek bu yararlı özelliklerinden faydalanmak mümkündür. Akik taşı özellikle eski volkanik bölgelerden çıkartılan taşın oluşumunda sıkışan gazlar ve geçen yıllar etkilidir. Farklı bir renk cümbüşünü gösteren doğal taş ortamdaki negatif enerjiyi temizlediği ve stresi azalttığı için uyku esnasında kullanılır. Bu özelliği kötü rüyaları engelleyen doğal taşlar arasında anılmasına da vesile olur. İnsanın sürekli yaşadığı korkuları yenmesinde büyük etkisi vardır. Kötü düşüncelerin zihninden atılmasına yardımcı olur.
+17 oy
Akrepsel Uzman Yorumcu (26.3k puan)  
☆Adı gibi güzel bir taş akuamarin;

Güzel okyanusun doğal yatıştırıcı ruhunu harmanlayan Akuamarin doğal taşı suyun eşsiz gücünden yararlanan bir doğal taştır. Dünya’nın eski ve hayat veren sularının canlı şifa gücünü içinde barındırarak insanalar üzerinde iyileştirici etkilerini gösterir. Suyla dolu titreşimlerinin sakinleştirici etkilerini hemen hissedebileceğiniz taş uyku esnasında yanınızda bulundurarak o zaman içerisinde de sizin sakinleşmenizi sağlar. Akuamarin özellikle kalp çakranıza yakın tuttuğunuzda, dalgalar halinde pozitif enerjinin bedeninize sirayet ettiğini görürsünüz. Serin ve ferahlatıcı enerjisi, gün içinde uğraştığınız ve yorulduğunuz ruhunuzu tazelenmesini sağlar. Akuamarin taşı, duyularımızı yükseltir ve içinizde derin bir huzurun yerleşmesini sağlar. Kötü rüyaları engellemesinin sebepleri de bu yüzdendir.
+17 oy
Akrepsel Uzman Yorumcu (26.3k puan)  
Anyolit ☆

   Kötü rüyalar insan zihnini yıpratan bir süreçtir. Etrafta bulunan negatif enerjilerin yoğunluğu bu durumu yaşamaya insanı sevk edebilir. Bu sebepledir ki uyku esnasında anyolit doğal taşının yararlarından faydalanabilmek mümkündür. Yeşil ve kırmızının harmanlanarak mor tonlarını oluşturan harika renk geçişlerine sahip olan doğal bir taş metafizik alnında da etkili bir doğal taştır. Dikkat toplayıcı özelliği ruhsal açıdan güç verilmesini sağlar. Kişi bu taşı üzerinde taşıması durumunda yüksek enerjiye sahip olarak negatif enerjilerin bedenine sirayet etmesine izin vermez. Sınırsız uyum ve mutluluk hissi alarak psişik güçlerde de güçlendirme bu doğal taş sayesinde elde edilir. Kötü rüyaları engelleyen doğal taşlar arasında anılmasının sebebindeki en büyük etken yüksek enerji iletebilmesidir.
+17 oy
Akrepsel Uzman Yorumcu (26.3k puan)  
Aventurin ☆

Kristal taşlar grubunda olan ve krom parçacıkları sayesinde yeşilin mükemmel bir tonuna sahip olan bir doğal taştır aventurin. Kişiye canlılık vererek olumsuz enerjilerin üzerinden gitmesine yardımcı olur. Sürekli olarak zinde hissettirici bir gücü içerisinde barındırır. Duygusal bakımdan dengeleyici etkisi olduğundan dolayı kötü düşüncelerin zihinden çıkmasında etkilidir. Bu sebepledir ki uyku esnasında kötü rüyaların görülmesinde de etkili olur. Depresyona karşı çok güçlü bir doğal taştır. Kaygı ve korku gibi depresif durumu olan insanların üzerinde rahatlatıcı enerjiyi kendi içerisinde barındırır.
+16 oy
Akrepsel Uzman Yorumcu (26.3k puan)  
Bornit taşı rengi ile büyüler; ☆

Magmatik kayalarda ve pegmatit damarlarında oluşum gösteren doğal taş içerisinde çok önemli mineralleri barındırır. Kristal biçiminde olan nadir görüme sahip, yüzey kısımları genelde pürüzlü görünüme sahip taştır. Bu ender güzellikteki doğal taş insanın enerjisini yükseltecek bir güce sahiptir. İnsanların iç seslerindeki dengeyi kurmalarına yardımcı olması sayesinde ise iç huzurun elde edilmesinde yardımcı olur. Huzur elde edilmesinde yardımcı olması sebebiyle kötü rüyaları engelleyen doğal taşlar arasında anılmaya sevk eder.

-Çakraları açar -ve daha sağlıklı düşünme, daha doğru kararlar verme konusunda etkili olarak zihnin içini temizler. En önemli özelliği ise mutluluk verip dinginliğe kavuşturmasıdır.
+17 oy
Akrepsel Uzman Yorumcu (26.3k puan)  
Jasper; ☆

Çok farklı renklere sahip olan Jasper taşı, dünyanın karmaşıklığını simgeler gibi birçok katmandan oluşur. Jasper taşı, yerkürenin temizleyici ve onarıcı güçlerini ve bitmeyen hayat döngüsünü içerisinde barındıran çok güçlü doğal taşlar arasındadır. Ritmik akışları ayrı bir düzene sokarak kişilerin huzuruna kavuşmasına vesile olur. Bu sebepledir ki kötü rüyaları engelleyen doğal taşlar arasında yer alır. Taş kendi içerisinde bulundurduğu şifa verici özellikleri çakraların açılmasında önemli yere sahiptir. Koşulsuz sevgi anlayışını insan ruhuna aşılatması sayesinde olumsuz enerjilerin bedenden ayrılmasına izin verir. Sakral ve kalp çakralarının enerjisini birleştirmeye yardım ederek açık bir zihin ve merhametli bir kalbe sahip olma konusunda görev alır.
+17 oy
Akrepsel Uzman Yorumcu (26.3k puan)  
Kötü Rüyaları Engelleyen Doğal Taşlar; Selenit Taşının Kötü Rüyalara Karşı Etkisi

En güzel ve en zarif kristal taşlardan birisi olan bembeyaz duru bir güzelliğe sahip olan doğal taş asil görüntüsüyle ilgi çeker. Taşın beyazlığı ve berraklığı zihinsel rahatlık ve ferahlık vererek negatif düşüncelerin zihinden çıkmasına vesile olur. Kafa karıştıran ve içinden çıkamadığınız düşünceleri yok edebilmesi ise onu kötü rüyaları engelleyen doğal taşlar arasında olmasını sağlar. Duygusal dengesizliği engelleyerek zihnin ve bedenin ekstradan yorulmasının önüne geçer. Mantıklı düşünmeye, akılcı davranışlarda bulunmaya insanı yönlendirerek enerji akışını sürekli hale getirir. Hem bireysel olarak hem de bulunulan ortamdaki negatif enerjinin temizlenmesinde görevi büyüktür.
Tolgahan Rüyakar (3.3k puan)  
Teşekkür ederim uyurken  bu taşı tam olarak ne kadar mesafede tutmalıyız acaba ?
+18 oy
Akrepsel Uzman Yorumcu (26.3k puan)  
Ametist Taşı herkese bu taşı öneririm en rahat, kolay bulunan taş.

Ametist taşı, manevi alemle bağlantı görevi gören üçüncü göz çakrasını uyarma yeteneği ile bilinen popüler bir doğal taştır. Bu taşın titreşimleri, rüyaları düzenlemeye yardımcı olur ve onu rüya için en iyi taşlar listesine sokar. Sadece rüya işine dalıyorsanız, ametist taşı kullanacağınız ilk taş olmalıdır.
+17 oy
Akrepsel Uzman Yorumcu (26.3k puan)  
Bana sorarsanız yeşim taşını kullanıyorum. Daha sonra ametist deneyeceğim :)

Ayrıca taşlar hakkında merakınız varsa biomdaki düşünce kısmına ya da mesaj kısmına sorabilirsiniz
+14 oy
✨ Rêveuse ✨ Rüyakar (2.5k puan)  
Çok teşekkür ederim bilgilendirme için, ben ametist taşını kullanıyorum 2/3 aydır. Doğrusunu söylemek gerekirse pek bir şey fark etti mi bilmiyorum ama kullanıyorum :)
✨ Rêveuse ✨ Rüyakar (2.5k puan)  
Doğal bir taş. Bakalım deneyebilirim farklı taşlardan da güzel bilgiler var :)
Akrepsel Uzman Yorumcu (26.3k puan)  
Evet öyle :) ilk olarak yeşim deneyebilirsiniz. En etkili taş o olarak biliniyor
✨ Rêveuse ✨ Rüyakar (2.5k puan)  
Tamam. Çok teşekkür ederim :)
+11 oy
Akrepsel Uzman Yorumcu (26.3k puan)  
Ne demek :) doğal olması çok önemli bi konu. Eminseniz de size uygun bir taş değilmiş demektir. Şansınızı başka taşta deneyebilirsiniz :)
+18 oy
Akrepsel Uzman Yorumcu (26.3k puan)  
Tekrardan merhaba arkadaşlar ☆ anlık olarak bildiriyorum, pembe kuvars bileklik sipariş verdim az önce. Eğer bi gelişme yaşarsam, bana kattığı enerji vb. Olsun kesinlikle önereceğim. ☆☆

Aynı zaman da pembe kuvars •kalp taşıdır•

Burcum akrep aynı zamanda akrep burcunuda simgeler. Akrep burçlarına selam olsun ☆☆☆
+16 oy
Akrepsel Uzman Yorumcu (26.3k puan)  
Yeni bir taş daha öğrenmiş oldum :) hemen ondan da bahsedeyim.

Kyanit Taşı, Yüksek titreşim yayma özelliğine sahip bu taş enerjinizi tazelemenizde yardımcı olur. Uyku düzeninizi sağlar ve güzel rüyalar görmenize yardımcı olur.

Burçları;

Balık, Boğa, İkizler, Koç

Uyumlu Olduğu Çakra;

Tüm Çakralar

 |   illa ki burçları ele almanıza gerek yok. Herkes kullanabilir. :)
+9 oy
Akrepsel Uzman Yorumcu (26.3k puan)  
Arkadaşlar rüyalarım için pembe kuvars denedim. işe yaradığınıda gördüm. Şuanlık rüyalarımda olumsuz bi aktivite yok. Bu beni mutlu etti :)

Ayrıca doğal taşların temizliği çok önemli. Ben hergün yapmaya çalışıyorum. Nedeni ; taşlar bizim negatif enerjilerimizi çeker böylelikle negatif enerjiden onu arındırmamız gerekmektedir.

Ben tarçın çubuğu tütsüsü ile hem evimi hem de taşımı temizliyorum. Ayrıca doğal olduğu için gereksiz yükleme yapmayacaktır. Eviniz mis gibi kokar ve bereket getirir.

Diğer türlü kaya tuzu ile yapabilirsiniz. Kaya tuzu negatif enerjiyi çeker ve mutluluk verir.
+6 oy
Tolgahan Rüyakar (3.3k puan)  
Yazınızı okudum cok güzel bilgiler .Şu an yoğun stres ve öfke ile uğraşıyorum eldeyken  hemen  etki verebilecek taşlar varmı ?
Akrepsel Uzman Yorumcu (26.3k puan)  
Aa pardon şimdi farkettim cevap yazmıştım ama gitmemiş galiba :/
Akrepsel Uzman Yorumcu (26.3k puan)  
Sana alaca taşını önerebilirim, kendisi stresi çektikçe kararır. Daha kolay bulabileceğin ametist taşıdır
+11 oy
Akrepsel Uzman Yorumcu (26.3k puan)  
Ne demek:) aynı odada bulunmalısınız. Eğer kolye bileklik şeklindeyse onunla uyuyabilirsiniz. Ayrıca rüyalarınız içinse çok yakınınızda olsun ki enerjisini size versin. Ama başta dediğim gibi aynı odada bulunmanız yeterli:)
+11 oy
Akrepsel Uzman Yorumcu (26.3k puan)  

Merhaba kolay bulabileceğiniz kaplangözü, selenit ve pembe kuvars kullanabilirsiniz. Ya da 7 çakrayı kullanabilirsiniz. Ben pembe kuvars kullanıyorum. Çok stresli biriyim ve işe yaradığını çok büyük farkla görüyorum. 

Ayrıca bu konuda en çok etkili olan alaca taşıdır. Nadir bulunur ve pek ucuz değil :/ kendisi stresi çektikçe kararır.
+2 oy
Manolyaa Rüyakar (3.0k puan)  
Bence ay taşı da oldukca iyi, ikili ilişkilerimizi güçlendirir, duygularımızı daha da derinleştirerek hisslerimizde bir döngü yaratır ve daha sıklıkla rüyalar görürüz
+11 oy
Akrepsel Uzman Yorumcu (26.3k puan)  
Sevgili @manolyaa . Ay taşı rüyalarımızı daha -akılda kalıcı- net hatırlamamızı sağlar ama ikili ilişki konusunda aynı düşüncede değilim. Kuvars grubundan olduğu için öyle deniyor ama aksine değil.

Ay taşı kadını simgeler. Dişil enerji taşı. Kadın hastalıklarına birebir olarak önerilir. Yani dengeleme ve sakinleştirici özelliği var.

Taç çakra simgeledigi için hafıza konusunda güçlendirir.
Ayrıca çok hassas bir taştır.
+2 oy
Avukathanim Karabasan (496 puan)  
Merhaba doğal taşların etkisine ilişkin argümanlar var mıdır ? Gerçekten etkileri nasıl saptanmış ? Bununla birlikte taşın doğal olduğuna ilişkin bilgiye nasıl ulaşabiliriz. Zira parçalandığı için sertifika olduğunu da düşünmüyorum. Taşların etkisinden yararlanmak istiyorum çünkü…
Akrepsel Uzman Yorumcu (26.3k puan)  

Tabi..  

Bu sayfadan okuyabilirsiniz :)
+2 oy
Avukathanim Karabasan (496 puan)  
Bir de doğal taşlara erişebileceğimiz güvenilir ve sürekli kullandığınız bir site var mı? Ayrıca taşların düzenli şekilde sırası ile belirtilip etkilerinin açıklandığı bir site de olabilir :)
Akrepsel Uzman Yorumcu (26.3k puan)  

Yüksek oylu ve sadece taş satan sayfalardan alıyorum. Şuan sadece internetten pembe kuvars aldım. Onuda yüksek oylu bi satıcıdan aldım. Yorumları dikkate almak önemli. Özelden yazarsanız aldığım sayfayı söylerim. 

Ayrıca nadir bulunan taşların orijinalini bulmak kolay değil :/

İlgili rüyalar

+3 oy
1 yorum 100 okuma
+8 oy
7 yorum 1.1k okuma
Lara 4 Temmuz 2021 Rüya kategorisinde Lara Rüyakar (2.9k puan)   yazdı
+9 oy
2 yorum 460 okuma
5 Haziran 2017 Rüya kategorisinde X   1 3 yazdı
+1 oy
1 yorum 83 okuma
10 Eylül 2023 Rüya kategorisinde Aslı   yazdı
+1 oy
1 yorum 60 okuma
9 Eylül 2023 Rüya kategorisinde Aslı   yazdı
+3 oy
1 yorum 141 okuma
Cemilenur 18 Temmuz 2022 Rüya kategorisinde Cemilenur Rüyakar (2.6k puan)   yazdı
+5 oy
2 yorum 110 okuma
merveal 17 Aralık 2021 Rüya kategorisinde merveal Karabasan (796 puan)   yazdı
+1 oy
2 yorum 144 okuma
ASevgicvs 13 Ocak 2022 Rüya kategorisinde ASevgicvs Karabasan (95 puan)   yazdı
+6 oy
4 yorum 336 okuma
Deathnote 16 Kasım 2021 Rüya kategorisinde Deathnote Karabasan (272 puan)   yazdı
+9 oy
8 yorum 255 okuma
geekone3388 15 Aralık 2020 Bilgi kategorisinde geekone3388 Rüya Tabircisi (10.9k puan)   yazdı
+10 oy
4 yorum 166 okuma
Simge 24 Temmuz 2020 Bilgi kategorisinde Simge Astral Gezgini (184k puan)   yazdı
+12 oy
9 yorum 334 okuma
Karga 28 Mayıs 2020 Bilgi kategorisinde Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)   yazdı
+7 oy
3 yorum 162 okuma
Sonbahar 22 Mayıs 2020 Bilgi kategorisinde Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)   yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

419 Aktif
1 Üye ve 418 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 8782
Dün : 23857
Toplam : 48067126
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...