Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+2 oy
404 okuma
sevda45666 Durugörü kategorisinde Rüyakar (4.4k puan)  
Herkese iyi günler. Bu kez bi rüya olarak değilde yaşadığım bir his durumunu sizlere danışmak isterim. Herkes yorum yapar bilir :)) her görüşe açığım
Çok şükür mutlu giden bir hayatım var, herhangi bir sorunum yok. Olan sorunlarımda bu yaşamda o kadar büyütülecek şeyler değil. Dün kahkahalar içinde gülerken içime mi doğdu diyeyim yoksa içimden bir şey mi dile geldi bilmiyorum ama "bu anları keyifle yaşa, ölümün yakındır" diye bir ses işittim ama sadece ben duydum. Hani psikolojik bir durum değil ölüm korkusu sarmadı ya da bunu duyup uykularımdan olmadım sadece zihnimden geçen söz "demek ki ondan bugünlerde çok mutluyum" dedim. Belki büyüttüğüm bi durum bilmiyorum. Çevremde ölen yakınlarımın bi kaç gün öncesinden sanki öleceğim demelerinin ardından bir şeyin bahanesiyle öldüklerine şahit oldum ve merak ettim.
Yorum yaparsanız sevinirim. Şimdiden ellerinize sağlık :)
Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)  
sevda45666 Rüyakar (4.4k puan)  
@Karga buyrun :)
Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)  
En iyi yorum seçmemişsin de ondan yazmıştım. :)
sevda45666 Rüyakar (4.4k puan)  
unutmuştum kusura bakmayın :)

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

8 Yorum

+3 oy
Önay Akın Rüya Görüşmecisi (35.0k puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Böyle şeyler çok olur. Kafaya takmaya gerek yok. Lisanımıza dahi yerleşmiştir: "Çok güldük, ağlayacağız galiba." deriz. Bu sözü söylerken de psikolojimiz değişir derhal.

Bazen de şu olacak şimdi deriz ve hemen o olur: Bu ise bizim zihnimizin olayları tahlil edip ileriyi görmedeki başarısından, ferasetimizin enginliğinden kaynaklanır.

Bazen de rüyalarımızda gördüklerimiz gerçekleşir. Bu ise rüyayı görme zamanımız ve rüyayı anlatma zamanımız ile alakalıdır, çünkü rüyayı sabah vaktinde gördüysek hemen çıkar ve rüyayı gördükten sonra anlatmak için ikindi vaktine kadar beklemezsek ya anlattığımız gibi ya da yorumlandığı gibi çıkar.

Bazen de kötü bi şey olacakmış hissine kapılırız, bu ise ruhumuzun evvelden hayatımızı izlemiş olması yüzündendir. Bende pek çıkmaz fakat annemde hemen çıkar. İşte insanların itiraf edemeyip 6. his kılıfını giydirdikleri vaziyet budur.

Bazen de biriyle tanışırız lakin o kişiyi daha evvel görmüş yahut onu uzun zamandır tanıyormuş hissine kapılırız. Bu ise ruhlarımızın önceden görüşmesi sayesindedir: kâl-ü bela dedikleri.

Bazılarımız da göremediğimiz varlıklarla iletişim kurabilirler. Böyle bi şeyi yaşayanların pek de mutlu bi hayatları olduğunu sanmıyorum. Allah böyle şeylerden korusun!

Senin yaşadığın ise zihninin farkındalığı. Böyle şeyler çok hızlı gerçekleştiği için beyinde, farkına dahi varamayız ama senin beynin bu yaşadığın mutlu vakitlerin devam etmesini istemiş, belki de ruhun. Tabii bu arzu kendini belli etmiş. Ruhumuz ile beynimiz arasındaki bağda bazen ruhumuzun sözü daha çok geçer. İnsanların çoğu bu ilişkide duyularına ve aklına teslim olmuş vaziyettedir lakin bazılarımız ise ruhumuzla daha fazla iletişim içerisindeyizdir duygularımız vasıtasıyla. İşte bu ilişki de bizim ferasetimizi kuvvetlendiren kaynaklardan biridir. Hem hislerinin hem de duyularının uyarılması; mutluluğunun devam etmesi arzusunun zihninde de ruhunda da ortaya çıktığını gösteriyor.

Ölüm meselesine gelince bazı insanlar bunu anlayabilirler. Vaktin yaklaştığını söyleyebilirler. Bu devirde öylesine keramet sahibi insanlar yaşıyor mu acaba? Bu ise senin ruhunun ve beyninin hayat sona ermeden daha çok mutluluk yaşama ve mutlu zamanları çoğaltma arzusundan kaynaklanıyor. Kendi kendini ikaz ediyor adeta: Herhangi bir hata yapma, moral bozukluğu istemiyorum diyor. Ayrıca beynin; bedeninin tüm faaliyetlerini kullanmak isteğini de anlatıyor olabilir. Sıhhatine dikkat et diyor yani.

Sözlerimi bi hikâyeyle bitirmek istiyorum. Azrail birinin yanına gelmiş. Hadi, gidelim, senin zamanın geldi demiş. O kişi de başlamış serzenişe. Geleceğini neden haber vermedin, ben hazırlık yapardım, senin gibi işini savsaklayan kimseyi görmedim, vs. vs. Azrail de öfkeyle karışık şaşkınlıkla, Nasıl haber vermedim yahu!  Gözlerinin ferini aldım, dizlerinin canını aldım, daha nasıl haber vereydim demiş. Velhasıl-ı kelâm, öyle rüyana, duyduğuna, hissettiğine bakma. İşte ölümün habercileri bunlar: güçten, kuvvetten düşmen.
+3 oy
Akrepsel Uzman Yorumcu (26.3k puan)  
Merhaba. O sıralar cok fazla ölümle ilgili duyumlar almış olabilir misin? Birde duyum demişsin.

Şimdi her insanın içinde elbet her soruyu cevaplama isteği vardır. Mesela ben olumlama yaparken evrene sorarken illa ki içimden aklımdan hep bir cevap geçer.

Eğer gerçek bir duyum gibiyse nazara gelmiş olabilirsin. Çok oluyor böyle şeyler. Ya da daha önceden beri yaşıyorsan durum değişir.

Birde son kısım geleyim. Başta sorduğum soru galiba evet. Seni etkiliyor olabilir.
Derler ya bazı ölecek insanlar öleceğini hisseder. Bunun gibi bir şey. Çok takmamak lazım. Vakti gelen ölüyor. Bazen çok üzücü olsada gerçek bu.

Tavsiyem şudur Çok fazla düşünmemen bu tarz konuları. Korkmuyorum demişsin ne güzel ama seni etkiliyor. Yardımcı olacağım başka soru varsa severek yardımcı olurum. Genel olarak çok açmadım üstünden geçtim.
Akrepsel Uzman Yorumcu (26.3k puan)  
Birde hislerin yansıması demişsin. İçinden geçen oluyorsa 6.hissin kuvvetli olabilir.
Akrepsel Uzman Yorumcu (26.3k puan)  
Çok belirgin duygu değişimi yaşıyor musun?
Akrepsel Uzman Yorumcu (26.3k puan)  
Evren derken herkesin fikri ayrıdır. Ayrıca kime ne:)
Önay Akın Rüya Görüşmecisi (35.0k puan)  
Aferin! Sözlerindeki özgüvenine hayran kaldım.
Akrepsel Uzman Yorumcu (26.3k puan)  
Yok estağfurullah ne demek. Ben cümleyi tam anlamı ile açmadım
0 oy
sevda45666 Rüyakar (4.4k puan)  
Duyum derken şöyle demek istedim. Daha önceden uykudan uyandığımda üstümde ne kız ne erkek sesine benzeyen bir ses duymuştum bu da onun gibi. Sanki biri diyor bunu hissettiriyor gibi. Evet çoğunlukla içimden geçenlerin başıma geldiğini ya da yakınlarıma olduğunu görünce merak ettim. Yok hiç ölüm duymadım bu sıralar sadece olan durumdan çok daha fazla mutluyum sebebini bilmiyorum bu mutluluğun ve bu dışardanda belli oluyormuş bunun üstüne böyle bir his mi desem duyum mu desem bilemiyorum çünkü olan durum mantıklı gelmiyor.Yorumunuz için yazdıklarınız için teşekkür ederim.
0 oy
sevda45666 Rüyakar (4.4k puan)  
1 haftadır sadece aşırı mutluyum ve hiçbir şeyi kafaya takmıyorum. Normalde duygu değişimi çok yaşıyorum
0 oy
Önay Akın Rüya Görüşmecisi (35.0k puan)  

Hayırdır son bi haftada ne oldu ki?

Evrene sormak mı? Allah akıl fikir versin!
0 oy
Akrepsel Uzman Yorumcu (26.3k puan)  
Özgüven ile alakalı değil :) burada kastettiğim evren insanın kendisi. Ve insan her şeyi önce kendisine sormalı değil mi? Günah ve sevap gibi.. yanlış anlaşılmak istemem. Kusura bakmayın.
0 oy
Önay Akın Rüya Görüşmecisi (35.0k puan)  

Aa, ben bu şekilde düşünmedim. Evreni terim anlamıyla kullandım. Sayın @Akrepsel, benim özür dilemem lazım sizden. Beni bağışlayın!

Hakk-ı âlîniz var; önce düşünmek gerek.
0 oy
sevda45666 Rüyakar (4.4k puan)  
Çok güzel ve açıklayıcı yazmışsınız çok teşekkür ederim yorumunuz için ellerinize sağlık :))

İlgili rüyalar

+31 oy
11 yorum 425 okuma
22 Ağustos 2020 Durugörü kategorisinde misafir   40 156 278 yazdı
+7 oy
2 yorum 136 okuma
Çeçen 14 Temmuz 2019 Rüya kategorisinde Çeçen Rüyazede (2.2k puan)   yazdı
+5 oy
1 yorum 358 okuma
BB 20 Haziran 2019 Durugörü kategorisinde BB Rüyazede (1.7k puan)   yazdı
+4 oy
1 yorum 160 okuma
Tercan 27 Ekim 2021 Durugörü kategorisinde Tercan Rüyazede (1.8k puan)   yazdı
+16 oy
17 yorum 508 okuma
yok 27 Temmuz 2019 Durugörü kategorisinde yok Uzman Yorumcu (25.4k puan)   yazdı
+9 oy
6 yorum 181 okuma
Simge 24 Haziran 2020 Durugörü kategorisinde Simge Astral Gezgini (184k puan)   yazdı
+2 oy
6 yorum 143 okuma
vetre 14 Ocak 2021 Durugörü kategorisinde vetre Rüya Bilgesi (554k puan)   yazdı
+8 oy
12 yorum 355 okuma
Sonbahar 26 Mayıs 2020 Durugörü kategorisinde Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)   yazdı
+8 oy
1 yorum 235 okuma
Karga 21 Kasım 2019 Durugörü kategorisinde Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)   yazdı
+17 oy
3 yorum 481 okuma
Karga 27 Temmuz 2019 Durugörü kategorisinde Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)   yazdı
+9 oy
1 yorum 247 okuma
Kahin 21 Mayıs 2017 Durugörü kategorisinde Kahin Lusid Rüyacı (76.0k puan)   yazdı
+5 oy
2 yorum 110 okuma
+3 oy
2 yorum 215 okuma
Ssena 5 Ekim 2021 Rüya kategorisinde Ssena Karabasan (673 puan)   yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

467 Aktif
0 Üye ve 467 misafir
Bugün : 18282
Dün : 23857
Toplam : 48076600
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...