Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+2 oy
178 okuma
Gulu Rüya kategorisinde Karabasan (129 puan)  
düzenledi
Rüyamda şimdiki sevdiğimle evlendiğimi gördüm ve çoçuğumuz olsun dedim . Sonrasinda bir kız çoçuğu gördüm cennetde ( benim kızım gelecekteki) , gel benimle dedim ama o "gelirsem birdaha buraya gelemem ,günah işlerim orda , zaten sende buraya çabuk geleceksin " dedi sonra bir kız çocuğu daha gördüm oda aynı şeyi söyledi elinde birşey vardı onu ordaki suya bıraktı. Anlamı ne acaba?

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

3 Yorum

+1 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
Allah hayrreylesin , ama bu rüya yorumlanmaz manevi bir rüya , biz sadece tahminlerle analiz ederiz , işte budur şöyledir deriz ama bu rüyanın gerçek anlamı çok kıymetli ve bu anlamları sizde kalsa daha iyi olur manevi değerini bozmayalım bence ,ama bir diğer yandan psikolojik de olma olasılığı yüksek son zamanlarda duygusal olarak yükseliş hormonlarda yer alan düzensilik bir objeye yada kişiye aşırı bağlanma hissi son dönemelerde sizlerde yükseldiyse haliyle rüyaya yansır , bu rüyada maneviyat da ön plan da aslında dünyaya gelmek istemeyen iki ruh var günah işlemek istemeyen bir nevi dünyada kirlenmek istemeyen de hep saf ve temiz anlamda cennette kalmak isteyen birde ölüm vaktinii demiş sanki erken öleceksin vurgusunu yapmış bu bir rüya ama eğer dünya hayatında kız çoçuklarınız olursa onları dini yönden eğitin onların bol bol rızasını alın bu rüyanız da olumsuzluk sezmedim ama doğru ve rahmani bir rüyada olabilir , yada duygulardan türemiş bilinç altı rüyasıda olabilir çünkü genelde islami simgelerde diikat ederim fazla metafizik aleme mi ait dünyevi objeler taşıyor mu ,burada sevgi var sevdiğin erkek ile evlenmek bir nevi hemen hemen her kadın ister sevdiğim erkekle birlikte olayım , mutlu bir yaşamım olsun ister burada demek istediğim hayal yolu ile rüyada beliren bir görüntü yoksa tamamen mi maneviyata dayalı bir rüya bunu da tespit etmek lazım .
+1 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
ben baya bir ikilemde kaldım , evlilik hayrılıdır , dinen de evlenmek isteyip harama bakmamak daha da hayırlıdır , cennete olgusu görme eylemi ; insanlar gaybı bilemez , vahiy kapısı kapanmıştır ama ilham kapısı açıktır ,bazı ilhamlar insanlarda belirir bu işarettir , bazı işaretler rüyayı sadıka ile olur tıpkı bu rüyada ki , burada gönlünüzden geçen niyetin , sanki tamamlanmış ve olmuş halini görmektesiniz , bu rüyanın rahmani ve gerçek olduğunu teyit ettim diyelim ; bazen anlamak zor oluyor bilinç altı da olabiliyor , niyet yada kişi gelecektekten haber almasa da işaret ler şeklinde ilhamı ilahi , kalbe ilham rüyaya ilham şeklinde belire biliyor burada rıza alma olayı da mevcut siz dünyaya getireceğin çokuklardan rıza da almış gibisin ayrıca rüyanın rahmani rüya olmasında kanım rüyada yer alan ; kızların elinde her ne ise dileği temsil ediyor ,bir dileğin kabul olduğuna karşın alametler var bu rüyada ama size bildirilmiyor ,suya bırakılan her ne ise aslıında su burada kapı , dileklerin kabulunde rol oynayan bir nevi araç ; ilk bakışta benim kafamı kurcalayan bu ruhların sende bize tez kavuşaçaksın yani ölümden bahsediyor , bu rüyalar için olumsuz Allah tayin eder aslına bakarsınız ölecek kişilerin tarihi saati vakti nasıl öleceği lehvi mahfuzda kayıtlıdır , burada biraz teradüüet etsemde dileğiniz yada fıtratınızda yazan evlilik eş çoçuk gibi olguların kabulu söz konusu , eğer ola ki evlendiniz  çoçuklarınız kız oldu kız çoç8ukların alçak gönülü ve naif birer evlat olacakları da sanki rüyaya işlenmiş durumda ,ama ölüme yapılan vurgu sende buraya çabuk geleceksin kısmı hem kafamı karıştırdı hemde herşeyin en doğrusunu ALLAH bilir diyerek yorumu bitirelim.
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
Allah Allah , bu rüya çok zorladı beni.
0 oy
 
Çok güzel yorumlamışsınız , Çok teşekkür ederim yorumladığınız için . Birşeyi unutmuşum ikinci gördüğüm elindekini suya bırakan çoçuk, bi sinirli gibi bakıyordu  elindekide metal gibi bişeydi.

İlgili rüyalar

+6 oy
1 yorum 177 okuma
+7 oy
1 yorum 429 okuma
+4 oy
3 yorum 185 okuma
alcn 11 Haziran 2021 Rüya kategorisinde alcn Rüyazede (1.1k puan)   yazdı
+7 oy
3 yorum 299 okuma
mystique 5 Aralık 2020 Rüya kategorisinde mystique Rüya Tabircisi (7.3k puan)   yazdı
+8 oy
1 yorum 186 okuma
Mehmet33 7 Haziran 2020 Rüya kategorisinde Mehmet33 Rüya Yorumcusu (16.9k puan)   yazdı
+4 oy
2 yorum 163 okuma
9 Temmuz 2019 Rüya kategorisinde misafir   40 156 278 yazdı
+4 oy
2 yorum 218 okuma
+7 oy
3 yorum 164 okuma
+6 oy
3 yorum 181 okuma
+6 oy
1 yorum 698 okuma
yok 11 Eylül 2019 Rüya kategorisinde yok Uzman Yorumcu (25.4k puan)   yazdı
+22 oy
3 yorum 384 okuma
Diylia 15 Nisan 2021 Rüya kategorisinde Diylia Karabasan (316 puan)   yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

400 Aktif
2 Üye ve 398 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 9451
Dün : 23857
Toplam : 48067794
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...