Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+2 oy
536 okuma
eirene Rüya kategorisinde Rüyakar (4.4k puan)  
Merhaba.

Rüyamda işyerindeyim ama burası başka bir yer. Çok büyük, ihtişamlı, kocaman bir salon; etrafta insanlar var şık giyimli, elit.

 Dizlerim çok ağrıyor, ayakta duramıyorum; yerde emekleyerek gidiyorum. Yanımdan sürekli birileri geçiyor ama kimsenin umrunda değilim. Yol çok uzun, ne yapacağım diye düşünürken yanımdan bir iş arkadaşım geçiyor; onu sesleyecek gibi oluyorum ama sonra vazgeçiyorum.

Kaç defa ayağa kalkmaya çalışıyorum ama olmuyor. En son duvara tutunarak kalkıp zorla yürüyorum ve dizlerim daha çok ağrıyor.
eirene Rüyakar (4.4k puan)  
Bu iş arkadaşımla yollarımız ayrıldı. Kendisiyle aynı anda terfi aldık ama onun pozisyonu benimkinden daha büyük. Ben hem daha fazla çalışmama, hem de ondan daha bilgili olmama rağmen aşağı kategorideyim. Farklı iş yerlerindeyiz ama netice bu.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

8 Yorum

+2 oy
Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Yükseliş olacak ama bu yükseliş kısmında (kariyer bakımından) epey zorlanacaksın gibi görünüyor. Bacakların ve dizlerin ağrıması sana gelecek yükleri simgeliyor. Belki bu ağrı yüzünden bir çok şeyden vazgeçe de bilirsin. Burada önemli olan nokta şu bence yükselişin bedeli ağır oluyor her zaman. Yol uzun.. ağrılı süreç. ve yardım almama konusunda ısrarcılığın da başına bela olabilir.
eirene Rüyakar (4.4k puan)  
Teşekkür ederim, Kargacığım :)
Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)  
Rica ederim ne demek..
+2 oy
Önay Akın Rüya Görüşmecisi (35.0k puan)  
Protokol kuralları, kurumsal nezaket kuralları gibi hususlarda kendinizi yetiştirmenizi tavsiye ediyorum. Çevrenizdeki insanlar artık bunlara çok dikkat edecekler.
Giyim kuşam ile sosyal konumunuzu temsil kabiliyetinizin olup olmadığına bakacaklar artık.
Iste, adab i muaşeret dediğimiz kurallar. Allah sabir versin. Allah kolaylık versin.

Dizlerinizi ağrımasına gelirsek, bu sizin rüyayı gördüğünüz anda açlık çektiğinizi gösteriyor ki rüya diye falan değil yani, gerçekten de acıktığınız için bacaklariniz, dizleriniz agrimis.
Eh, şimdiden afiyet olsun diyorum size. Biraz çok yemek yeyin canım, insan kendini bu denli aç bırakır mı? Ya, sinirlenmeyeyim diyorum, elde değil. Niye bu kadar aç kalıyorsunuz!
Cansuuuuum Karabasan (460 puan)  
Günaydın, Bugün rüyamda komşumuz  bebeğini bana bıraktı ben baktım küçük daha Yaşına girmemiş. bir cin de musallat olmus bana kendisini göremiyorum geldgnde hissediyorum sadece iste bu vuruyor falan bana rahatsz ediyor snra bebege sknti veriyor hatta kalbi duruyor bebegin bende cok korkuyorm zaten emanet neyse sonra cin gidiyor bebek kendine geliyor bu olay 1 2 kere dha tekrarlanyor ben sürekli dua okuyorum aytel kursi nas felak cin gidiyor bir süre sonra bi daha geliyor rahatsz ediyor komşumuz bebeği almaya geldi neyse ki tek parca halinde veriyorum snra uyandm zaten
+1 oy
eirene Rüyakar (4.4k puan)  

Merhaba. 

Yorumunu yanlışlıkla seçtim. Bir alaka kuramadım yorumunla. Teşekkürler vakit ayırdığın için
+1 oy
eirene Rüyakar (4.4k puan)  
Senin yorumlarını okuyarak baya bilinçlendim rüyalarım hakkında ve kendimi, nasıl düşündüğümü de anladım sayende :) Gerçi şimdiyedek çektiğim eziyete yormuştum ama en azından konuyu tutturmuşum :)
+1 oy
Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)  
Tabi o da olabilir. Biliyorsun rüyalarda zaman yoktur. Geçmiş gelecek şu an hepsi aynı şekilde işler.
0 oy
Cansuuuuum Karabasan (460 puan)  
Rüyamda bi bahçede yerden 5 er lira topladm 1 tane demet vardı yirtikdi cogu icinden 10 lirasi düzgün du onu aldim. Ayrıldığım is yerinde camasir yikayp sermisim 1 kova su doldurup koymusum anlami nedr ruyami yazdm ama kmse yorumlamadi burdan yaziyorum size calistigim yer tasma imalati ve ordan ayrilali 1 hfta oldu
Önay Akın Rüya Görüşmecisi (35.0k puan)  
@Cansuuuuum, arınma rüyası bu. Daha temiz, daha huzurlu günler yaşama arzusu yansımış rüyana. Daha mutlu günler istemişsin.
Cansuuuuum Karabasan (460 puan)  
Merhaba Bugün 2 civari falan uyudum daha doğrusu uyumakda zorlandm brz içimde sknti baskı vardı uyudum mu yoksa gerçek mi bilmiyorum yine aynı yatıyorum yatağımda göğüsümun üstünde baskı vardı sonra havaya kaldirikdigimi ve döndüğümu hissettim agzm dilm tutuldu konusamadm uyandgmda saat 3 bucuk du ruya miydi gercek miydi hc bilmiyorum cok korktm bide salondaki lamba ara da sallanıyor ruzgarda yok en ust katta oturuyrz hani ara kat olsa yukardakilrrden dolayi oluyordur dicem ama bilmiyorm yorumlarsanz cok iyi olur
Önay Akın Rüya Görüşmecisi (35.0k puan)  
Hayır, rüya falan değildi. Bu anlattıklarını yaşadın sen.
 
Ne yapmam gerekiyor peki
Önay Akın Rüya Görüşmecisi (35.0k puan)  
Bi şeye gerek yok!
Cansuuuuum Karabasan (460 puan)  
Meraba sürekli yorumdan yazıyorum kusura bakma puanm düşük. Bugün öğlen uyudugumda rüyamda başımın etrafina sarılmış iki tane küçük yılan vardı birisi almaya çalısyodu ama saldırmadi yılanlar
Önay Akın Rüya Görüşmecisi (35.0k puan)  

Gündelik hayatını anlatıyor. Neredeyse her şeyi artık kafana takmaya başlamışsın. Bunun da pek iyi olmadığının farkındasın. Bunu sen de istemiyorsun.

Tüm bunlara rağmen Gönül ilişkilerinde bi hararetlenme de var. Bu da rüyanın sevindirici tarafi.
 
Evet çok dogru. Takıntılarım var ilişkimde herseyin farkndaym..  psikiyatriye gittim hem takintidan hem bana zarar veren iliskimden kurtulmak istiyorum nokta atışı yaptın cok teşekkür Ederim
0 oy
 
Merhabalar rüyamda eşimle bir dükkanın önünde atlet alacakken kırmızı bir abiye görüp giyiyorum. Abiye uzun açık kırmızı etek kısmı prenses modelli omuzları açık askısız arkasında kurdelesi var. Eşime gösteriyorum bu abiyeyi almak için değil de sadece seni beğensin diye giydim diyorum. Eşim de çok beğeniyor bakıp inceliyor. Sonra değiştirip yoluma devam ediyorum. Ancak bacağımda bir ağrı var yürürken çok engel oluyor.Yolum da çok uzun. Bu şekilde yavaş nasıl gideceğimi düşünüyorum. Bir müddet sonra ağrı geçiyor bacağım eski haline dönüyor. Yoluma hızla devam ediyorum.
0 oy
A.G Rüyazede (1.2k puan)  
rüyayı gören kişinin zorluk ve sıkıntı çekeceğine rivayet eder. Aynı zamanda büyük bir işe girmeye, bu işten çok para kazanmaya işaret etmektedir.

İlgili rüyalar

+6 oy
1 yorum 141 okuma
Eyja 9 Eylül 2019 Rüya kategorisinde Eyja Rüya Yorumcusu (17.5k puan)   yazdı
+6 oy
2 yorum 377 okuma
+5 oy
1 yorum 153 okuma
Zeynel45 6 Temmuz 2020 Rüya kategorisinde Zeynel45 Rüya Yorumcusu (11.6k puan)   yazdı
+8 oy
1 yorum 240 okuma
19 Kasım 2017 Rüya kategorisinde SelinNaz   yazdı
+1 oy
1 yorum 46 okuma
+11 oy
4 yorum 432 okuma
geekone3388 29 Aralık 2019 Rüya kategorisinde geekone3388 Rüya Tabircisi (10.9k puan)   yazdı
+7 oy
4 yorum 356 okuma
Likya 30 Haziran 2019 Rüya kategorisinde Likya Profesyonel Yorumcu (463k puan)   yazdı
+6 oy
1 yorum 89 okuma
KADircoşar 7 Eylül 2020 Rüya kategorisinde KADircoşar Rüyazede (1.0k puan)   yazdı
+3 oy
7 yorum 210 okuma
Hicaz 12 Ağustos 2021 Rüya kategorisinde Hicaz Rüya Ustası (54.8k puan)   yazdı
+6 oy
2 yorum 152 okuma
Selin melisa 17 Mayıs 2021 Rüya kategorisinde Selin melisa Karabasan (394 puan)   yazdı
+7 oy
1 yorum 99 okuma
Çikolatalibuding 9 Eylül 2020 Rüya kategorisinde Çikolatalibuding Rüyazede (1.0k puan)   yazdı
+6 oy
1 yorum 143 okuma
gulnare 17 Ağustos 2019 Rüya kategorisinde gulnare Rüyakar (2.4k puan)   yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

603 Aktif
1 Üye ve 602 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 7806
Dün : 21898
Toplam : 48087981
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...