Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+3 oy
231 okuma
sevda45666 Rüya kategorisinde Rüyakar (4.4k puan)  
Rüyamda bir karmaşa vardı ne olduğunu hatırlamıyorum. Ama erkek arkadaşımın beni aldattığını görüyordum. Bana bir şeyler anlatmaya çalışıyordu ve ben onu hiç dinlemiyordum. Normalde yüksek sesle bağıran biri değilim ne olursa olsun ona bağırıyordum. O sandalyeye oturmuş bana öylece bakıyor bende neden yaptın bunu başkası var deseydin ben zaten giderdim bana bunu yapmamalıydın. Sen benim ilk öptüğüm ilk sarıldığım kişisin diyordum hiçbir şey demiyordu. Biz sözlüydük kendi aramızda. Bende o yüzüğü çıkarıp eline doğru attım bitti artık duydun mu bitti. Ben yokum beni sen kaybettin her şeyinde yanında oldum ama artık bitti. Dönüp gittim sonra gerçekten telefonu alıp ona mesaj atıyordum beni niye aldattın diye o an 2 defa uyandım sanki uykudan. Aramız iyi ama böyle buna benzer rüyalar görüyorum artık merak etmeye başladım. Acaba hislerim mi bana farkına var diyor
sevda45666 Rüyakar (4.4k puan)  
@Tellitoka yorum yapar mısınız
Önay Akın Rüya Görüşmecisi (35.0k puan)  
Galiba gönül ilişkilerinde pek çok şeyi kaldırırsın ama aldatılmayı kaldıramazsın. Zihnin bunu söylüyor olabilir.
sevda45666 Rüyakar (4.4k puan)  

Dediğinizde çok haklısınız, affedemeyeceğimi düşündüğüm tek konu bu galiba. Teşekkür ederim yorumunuz için @Önay Akın

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

5 Yorum

+1 oy
Tellitoka Rüya Kurucu (86.0k puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Merhabalar
Simdi ruya ile amel olmaz diye bosuna dememisler :))
Sevgili ruyalari genellikle psikolojik ve bilincalti ruyalari oluyor.
Ruyalarin beslenip sekil aldigi sey ise korkularimiz oluyor. Bu ruyandan yola cikarak sendeki korkulari siralayalim.
1-aldatilma korkusu, 2-kaybetme korkusu, 3- kandirilma korkusu, 4-guvensizlik ...
Bunlar bu ara sende  baskin hale gelmis.. ruyandaki aldatma halleri sizin sevgilinizle ileride tartisma yasayacaginiza isaret ediyor olabilir fakat ben gercek bir aldatma olur diyemem. Bu ruyayla anlasilmaz bence ..
Aklima su geliyor;bazen birsey goruruz beynimiz onu kabul etmez fakat bilincaltimizda depolanir. Mesela sevgilinin herhangibir durumundan suphelendin diyelim ama normalde mantikli gelmiyor onu yapmasi ..yani ihtimal vermiyorsun.. iste  beyin hemen siler bu goruntuyu  ama bilinc altinda bellekte o anki hissiyatin kayitlidir ve ruyalarda ortaya cikar yani sen farkinda olmasan bile gercek hayattada ruyanda yasadigin supheleri yasamissin. Yani gercek anlamda guvenin zedelenmis ve senin beynin o an o olayin ustunu ortmus sana unutturmus olabilir. Gercek hayatta suphelenip gizlemis olabilirsin. Ama dedigim gibi ruyada boyle gormen gercekten o kisinin seni aldatacagina isaret etmez sadece senin bundan zaman zaman suphe duyduguna isaret eder. Gercegi ogrenmek icinse ruyadan cok daha fazlasina ihtiyac vardir.
Ruyan uyarici olabilir gercek hayattaki ipuculari kaciriyor olabilirsin belki daha dikkatli olman gerekiyordur. Ve herhangi bir suphe duydugun an direk gidip karsindaki insana suphenden bahsetmelisin. Zaten ortada yapilan bir yanlis varsa bu her turlu o anki tepkiden ses tonundan mimiklerden anlasilir.  Ama onun disinda cokta fazla kafana takma cunku negatif olaylari dusundukce cekeriz hayatimiza. Dedigim gibi daha cok psikolojik bir ruya ve senin aldatilma korkundan kaynaklaniyor ki bu korku suanki sevgilinden once hayatina giren insanlardan sana miras kalmis bir korkuda olabilir daha genis dusunmek ve olayi bir kisiye baglamamak lazim
sevda45666 Rüyakar (4.4k puan)  
Yorumunuz için teşekkür ederim, haklısınız güven problemim var galiba içten içe
0 oy
sevda45666 Rüyakar (4.4k puan)  
Bu gördüğüm rüyanın aynısını erkek arkadaşım görmüş ve aynı gün görmüşüz konuşunca fark ettik ikimizde. Bunun sebebi nedir acaba? Bana dedi sen benden ayrılıp gidiyordun diye. Ne anlama geldiğini merak ediyorum yaparsanız çok sevinirim :)
Tellitoka Rüya Kurucu (86.0k puan)  
Rica ederim :)
0 oy
sevda45666 Rüyakar (4.4k puan)  
0 oy
Tellitoka Rüya Kurucu (86.0k puan)  
Merhaba aslinda basta  garip gibi gelsede iki sevgili olarak ayni yada cok benzer ruyalar gormeniz normal bence. Bu ayni frekansta ve ayni enerjide oldugunuzu gosteriyor. O gunlerde ikinizide etkileyen bir olay olmus ve ikinizde bu durumdan etkilenmis olabilirsiniz. Zaten cok yakin ve gonul iliskisi bulunan kisilerde telepati birbirini hissetme gibi duyu disi algilar daha acik ve gelismistir. Oyuzden bunu aciklamasi zor belki  ama benzer duygu ve dusuncede olan kisilerin ayni ruyayi gorebilme ihtumalini normal olarak karsiliyorum. Bu gelecekten haber vermez .. sadece dusunceleriniz cok yakin ve ikinizide ayni zamanlarda bir olay etkilemis senin enerjin ona onun enerjisi sana gitmis. Uyurken ruhlar yari seyahat halinde gibi zaten ve beden ayri olsada ruhlarin ruyada bulustugu soylenir. Bir nevi enerjileriniz ayni duzeyde diyebiliriz
0 oy
sevda45666 Rüyakar (4.4k puan)  

Çok teşekkür ederim, dediğiniz gibi daha öncede olmuştu rüyasına girmiştim bu da onun gibi. Ya da ikimizde kaybetmekten korktuğumuz için böyle bir durum oldu

İlgili rüyalar

+5 oy
2 yorum 212 okuma
Caracats 7 Ocak 2022 Rüya kategorisinde Caracats Karabasan (129 puan)   yazdı
+2 oy
2 yorum 143 okuma
+5 oy
2 yorum 417 okuma
Turuncu 21 Ağustos 2019 Rüya kategorisinde Turuncu Rüyazede (1.3k puan)   yazdı
+5 oy
1 yorum 448 okuma
Aynur Altay 5 Mayıs 2020 Rüya kategorisinde Aynur Altay Rüya Tabircisi (7.2k puan)   yazdı
+3 oy
1 yorum 118 okuma
OT 7 Eylül 2019 Rüya kategorisinde OT Rüya Tabircisi (6.4k puan)   yazdı
+3 oy
3 yorum 328 okuma
SSDGN 22 Mayıs 2019 Tabir kategorisinde SSDGN Rüya Yorumcusu (15.5k puan)   yazdı
+4 oy
1 yorum 166 okuma
+6 oy
3 yorum 215 okuma
+6 oy
2 yorum 248 okuma
+2 oy
1 yorum 229 okuma
+2 oy
2 yorum 200 okuma
Yıldız Tozu 18 Ekim 2021 Rüya kategorisinde Yıldız Tozu Rüya Yorumcusu (19.4k puan)   yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

588 Aktif
0 Üye ve 588 misafir
Bugün : 12845
Dün : 21898
Toplam : 48093000
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...