Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+4 oy
282 okuma
Rüya kategorisinde  
düzenledi
Arkadaşlar yorumunuz a veya görüşünüze ihtiyacım var ,ben bu aralar hangi mesleği seçeceğimi düşünüp duruyorum lisem bitti ve yksye gireceğim ama bugün bir rüya gördüm anlamını veya görüşünüzü merak ettim umarım okur ve sizde. Görüş belirtirsiniz :),

  Rüyada sanki öğrencilerin dağıldığı bir yerdeyim. Ve bende bir bakıyorum ilkokul İngilizce öğretmeni m bayandı bu arada onu görünce mutlu oluyorum fakat çekiniyorum tam gidecekken beni çağırıyor adımla bende gidiyorum yanına beni gördüğüne çok mutlu olmuş gibiydi ve gözleri dolmuştu kısa bir sohbet geçiyor aramızda ve ben onu bizim evimize davet ediyorum ama bizim evde pek toplu değil,

     Onu içeri davet ediyorum fakat o arada hemen etrafı toparlıyor um hızlıca oda biraz  farklı ama yine de rüya ya ,ogretmenimle oturuyoruz biraz sonra ben 20 soruluk bir ingilizce soru  kitapçık çözüyorum ve 19 doğrum bir yanlışım çıkıyor ve kitapçığı öğretmenime uzatıyorum çünkü istiyor  sonra annemlere öğretmenimin geldiğini söylüyorum   yemek ismarlamam gerektiğini söylüyorum karnı açtır öğretmenimin diye fakat evde hiç hazırda yemek yok hatta yiyecek bir şeyler yok adamakıllı annem onlara evde nasıl hiç yemek olmaz diye yakınıyorum ,bende  o sırada bakıyorum ki elektrikler gidiyor ve öğretmenim lavaboda ama hiç bir sorun yokmuş gibi idare ediyor demiyo elektrik falan gitti diye sonra çıkıp elini yıkamaya başlıyor ben o.arada hemen elimde bazı bakkal eşyalarını değiş tokuş etmeye gidiyorum yerine yiyecek bir yemek getirmek için biraz gidiyorum ama bir engelle karşılaşıyorum o da önümde mülteci insanlar bir balkondan aşağı inmeye çalışıyorlar ama bazıları kendini sakatliyor çünkü çoğu atlamak zorunda kalıyor izdiham var bende buradan gecmeliyim ki şu bakkal eşyalarını değiştirip öğretmenime yiyecek bir akşam yemeği getireyim diye ve rüyam ben aşağı doğru bakarken bitiyordu galiba burda... Ben bir anlam çıkarmış olsamda daha objektif bir görüşe ihtiyaç duyuyorum umarım bir şeyler yazarsınız bu arada normalde de İngilizceyi seviyorum.  Dipnot:)
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
ben bu rüyayı şimdi gördüm.
Akrepsel Uzman Yorumcu (26.3k puan)  
Merhaba. Kafana çok takmışsın bu belli. Rahatlamanı sakin düşünmeni öneririm. Rüyanın sana bi tavsiye olduğunu düşünüyorum. İlgin varsa mutlaka ilgilen. İş bulma fırsatında da çok rahat bir meslek.  Sonunu yorumlayamadım umarım değerli yorumcular yorumlar. Hayırlısı olsun inşallah.
 
Teşekkür ederim düşünceni ve güzel sözlerini esirgemedigin için yorum yapsaydın seçerdim:)
 
Üstat_Simuy_Alaca sen de mi gördün  yoksa yeni mi denk geldin anlamında mı :)
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
Yeni denk geldim , istersen yorum yaparız , musiat bir zamanda.
jeandark34 Rüyakar (3.6k puan)  
Üstat simuy benim son rüyama yorum yapabilir misiniz acaba
 
Tabi isterim tabi sende istersen :)

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

2 Yorum

+6 oy
Akrepsel Uzman Yorumcu (26.3k puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Merhaba hala yorumsuz kalmış yorumlayayım :) açıkçası yine düşünce olarak yazdığımı savunuyorum. Çok düşünüyor olabilirsin. Sınavı gözünde çok büyütmüşsün olur böyle şeyler. İngilizce yi yine dediğim gibi sana rüyanın bi önerisi olarak görüyorum ve bende öneriyorum. Şansı açık bir meslek. Yurtdışına bile çıkabilirsin :D güzel bi gelecek sunuyor. Ayrıca belki bu öğretmenin sana yardımcı olabilir. Ben her şeyi ile yorumlayamadım. Umarım yorumlarlar. Ama genel olarak rüyanı bir mesaj olarak gördüm :) iyi akşamlar
 
Teşekkür ederim yorumun için Akrepsel ,yorumlamak istemen mutlu etti:)
Akrepsel Uzman Yorumcu (26.3k puan)  
Ne demek her zaman :))
+5 oy
Akrepsel Uzman Yorumcu (26.3k puan)  
Birde son kısmı yorumlamamıştım. Öğretmenine yemek götürmüşsün. Biraz araştırdıktan sonra sana mantıklı şekilde yorumlayayım ve hiç uzatmayayım.

Hedefine ulaşacağını gösterir. Bu da vereceğin karardan mutlu olacağını gösterir. Hayırlısı olsun :)
 
Teşekkürler....:))

İlgili rüyalar

+5 oy
1 yorum 114 okuma
+4 oy
1 yorum 125 okuma
Cemilenur 9 Ağustos 2022 Rüya kategorisinde Cemilenur Rüyakar (2.4k puan)   yazdı
+2 oy
1 yorum 119 okuma
+4 oy
2 yorum 138 okuma
+2 oy
1 yorum 90 okuma
+5 oy
1 yorum 135 okuma
+15 oy
1 yorum 215 okuma


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

307 Aktif
0 Üye ve 307 misafir
Bugün : 6957
Dün : 13860
Toplam : 47847374
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...