Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+75 oy
2.7k okuma
sonsuz Bilgi kategorisinde Astral Gezgini (163k puan)  
Bu başlık altında sitemizin üyelerinin rüya yorumu yapmak dışında sunduğu hizmetler, danışmanlıklar olacağı gibi tavsiye edeceğimiz mağazalar, ürünler ve destekler de olacaktır. Ayrıca fal meraklıları için fal bakabilen üyelerimiz de duyuru yapabilir, paylaşım yapabilir.
sirius2222 Karabasan (130 puan)  
evet bende onu düşünüyorum acaba kim yorumluyor rüyaları
Sinem Karabasan (739 puan)  
Fal bakab üyeler varsa nasıl iletişime geçebiliriz . Ayrıca gerçekten iyi bir rüya yorumcusu var mı aranızda
xaw Karabasan (121 puan)  
güzel bir uygulama
Mezcalito (-10,690 puan)  
Puanlama sistemi çok katı. 1 rüya 1000 puan. Benim rüya defteri herhalde 1.000.000.000 puan eder.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

26 Yorum

+54 oy
Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)  
İlk ben başlayayım o zaman. Dileyenler özel rüya yorumu yaptırabilir. Veya psikolojik danışmanlık, ilişki düzeltme taktikleri gibi hizmetlerim de var. Yanısıra enerjisel varlıklarla nasıl uğraşılır neler yapılmalıdır konularına da hakimim. Bunun için bir özel mesaj uzağınızdayım. :)
Seymaf Rüyazede (2.1k puan)  
Yardımcı olabilir msiiniz
sirius2222 Karabasan (130 puan)  

merhaba rüyamızı kime yorumlatıcaz acaba ?

+58 oy
Hicaz Rüya Ustası (54.8k puan)  
Herkese Merhabalar,
Daha önce bir başka konu başlığı altında yaptığım uygulamaları anlatmıştım. Tabi yaptığım uygulamaları buraya tek tek yazmak biraz zor iş. Yine de elimden geldiğince kendimi tanıtmak isterim. Bu site de yaklaşık 5 senedir üyeyim. Rüyalar ile başlayan yolculuğumda bugün bioenerji uygulamaları kullanarak şifa seansları yapıyorum. Şifa uygulamalarımızda insan bedeni, zihni ve ruhunu beraber ele alarak bütüncül tedaviye yardımcı oluyoruz. Kendi uygularımızda şu ana kadar bir çok hastalık üzerinde çok şükür sonuç elde ettik. Tabi bu noktada şifacılığımızın ALLAH'ın izni ile bir aracı olduğunu belirtmek isterim. Rabbim şifanız için kapı kapı gezeceğinizi söylemiş ve şifanın nasibi de ALLAH'ın izni ile mümkündür. Sizin nasibiniz bizde ise elimizden geleni ardımıza koymamaya çalışırız İnşALLAH.

Gelelim yaptığım uygulamaların bilimsel isimlerine,
Radyestezi tekniği ile hayatınızda önemli gördüğünüz bir çok karardan evvel kararınızın enerjisel olarak size uygunluğunu ölçümleyebiliyoruz.
Örneğin, bir araç alacaksınız ve 3 araç arasında tercih yapacaksınız ve hangisinin sizin için uygun olduğunu ölçümleyip belirtebiliyoruz. Bu biraz maddesel bir örnek oldu. Başka bir örnek, lise mezunusunuz üniversitede hangi bölümü yazacağınızı, size uygun mesleğin ne olduğunu enerjisel olarak ölçümleyebiliyoruz. Bu sorular her alanda kullanılabiliyor. Hatta dünya üzerinde tüm sorular üzerinde kullanabiliyoruz.
Radyestezi tekniğinin ALİSTEZİ uygulaması ile şifa seansları gerçekleştiriyoruz. Bu şifa seanslarında, hemen hemen tüm rahatsızlıklar üzerinde çalışmalarımız mevcut. Organ hastalıklarında büyük bir yol kat ettik ve bu alanda sorunlarınız mevcut ise bilgi almak için benimle iletişime geçebilirsiniz.
Şifa seanslarımızın bir başka yönünü de anlatmak istiyorum. Enerjisel dengelemeler ile sağlıklı ve dengeli bir hayat yolculuğunda da sizlere eşlik ediyoruz. Dengeleme uygulamalarımız apayrı bir konu, sadece değinerek ucundan bilgi vermek istedim. Günlük yaşamınızı zorlaştıran tüm enerji saldırılarına ve sağlık problemlerinizin bir çoğuna elveda diyeceğiniz bir programdır.
Access Consciousness uygulamaları ayrıca şifa seanslarımızda kullandığım tekniklerden biridir. İnsan bedeninde bulunan bir çok enerji noktasına yapılan bir uygulamadır. Access uygulaması ile bilişsel farkındalılık, bilincinize yeniden erişim ve tüm yargılarınız ve travmalarınızın formatlanmasına yardımcı oluyoruz.

Numeroloji olarak isimlendirilen kadim bir uygulama ile isim ve doğum tarihinizin analizi ile kişisel bilgi haritanızı yorumluyorum. Bu yorumlama kendinizi tanımanıza, size uygun mesleklere, yapısal özelllik ve yeteneklerinize, aile ve toplum ilişkilerinize, karmik dönüşümünüz ve hayata gelme amacınız, görevinizi öğrenmeniz için analiz ediyoruz.


Evet buraya kadar okuyup neler yaptığımı merak eden herkes aklına takılan soruları bana sorabilir. Hatta benden seans almak zorunda değilsiniz, başka bir yerden alacağınız seanslar hakkında veya öğrenmek istediğiniz bilgiler hakkında da bana yazabilirsiniz.

Herkese sevgiler diliyorum. Sevgi ile kalın, ALLAH'a emanet olun hepiniz.
 
Şey bu seanslar ücretli değil mi Hicaz ?
 
Teşekkürler Hicaz aklıma takılan bir soru var ama onu özelden soriyim artık :)
 
Buradan sorabilirmiyim
Archmim Karabasan (187 puan)  
Merhabalar hicaz. Bu isim, kişilik analizlerini uzaktan mı yapıyorsun? Yoksa yüz yüze görüşme mi gerekiyor sormak istedim.
Hicaz Rüya Ustası (54.8k puan)  

Merhabalar, İstanbul içi görüşmelerim oluyor dileyen ile. Müsaitliği olmayan herkes ile uzaktan bağlantı ile anlatıyorum. @Archmim

Archmim Karabasan (187 puan)  
Teşekkür ederim Hicaz.
Seymaf Rüyazede (2.1k puan)  
Uygulamaya nerden ulasiyoruz
Hicaz Rüya Ustası (54.8k puan)  
@Seymaf Merhabalar yorumunuzu geç gördüm öncelikler kusura bakmayın. Uygulama derken hangi uygulamadan bahsediyoruz acaba? Yukarıda sayılı olan tüm uygulamalar bahsediyorsanız eğer ben analiz yapıyorum. Herhangi bir yerde uygulama programım maalesef yok.
+52 oy
Hicaz Rüya Ustası (54.8k puan)  
Bir uygulamadan daha bahsetmek istiyorum. İlgilendiğim bir çok dalda araştırmalar yapıyorum. Değerli Rüya Bilgesi aynı zamanda sitemizin gurusu Karga ile yaptığımız araştırmalar ile ilgili konferanslar, toplantılar, buluşmalar ve eğitimler düzenlediğimiz bir grup oluşturuyoruz. Grubumuza katkıda bulunmak isteyen veya sadece bizi dinlemek isteyen herkesi bekleriz. Gruba dahil olmak için bize ulaşmanızı rica ediyorum. Sevgiler...
+45 oy
sonsuz Astral Gezgini (163k puan)  
Grubumuz instagram üzerinde olacaktır. Sohbet grubuna katılmak isteyenler https://www.instagram.com/ruyadaruyacom/ adresini takip edip bir mesajla bunu dile getirmeleri yeterlidir. Rüya çalışma grubuna ekleneceksiniz.
+40 oy
Hicaz Rüya Ustası (54.8k puan)  

Bu işi yapıyorum. Mesleğim şifacılık diyelim. Elbette böyle bir durumda ücret söz konusu. @Lacivert aklına takılan bir durum varsa özelden sorabilirsin bana daha aydınlatıcı olabilirim :) 

+34 oy
Hicaz Rüya Ustası (54.8k puan)  
@Lacivert maalesef mesaj atma durumu kapalı sorunu göremiyorum
+36 oy
 
Acaba numeroloji de neler var tam olarak yada yildizname denilen şey debunları merak ediyorum eğer uygunsa baktırmak için ne kadar ücret gerekiyor...
+38 oy
Hicaz Rüya Ustası (54.8k puan)  
öncelikle ben yıldızname bakmıyorum. Bu çok farklı bir ilim dalı. gelecek ile ilgili bilgi vermek değil vereceğim bilgiler. Sadece isminin harflerinin ve doğum tarihinin sayısal analizini yaparak ortalama bir tipoloji analizi hazırlıyorum. Ücret bilgisini beni mazur görürsen özelden paylaşmak isterim.
+37 oy
 
Hım teşekkür ederim Hicaz benim ki sadece meraktan dı yine de teşekkürler sadece küçük bir merak :)
+38 oy
 
Aslında bende birkaç yazı da karşıma çıktı ve sorayım dedim numeroloji falan ama nedense hiç ilgilenmemem gerekiyormuş gibi de bir iç sesim var merak etmesem daha iyi gibi rüyalardan devam ediyim ben en iyisi :)
+45 oy
Akrepsel Uzman Yorumcu (26.3k puan)  
Merhaba arkadaşlar ☆☆ olumlama, meditasyon önerileri ve sorun danışmanlık için bana özelden yazabilirsiniz. :) yardımcı olurum.
Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)  
Harika.. Ben yazacağım mutlaka bir kaç konuyu. :)
Akrepsel Uzman Yorumcu (26.3k puan)  
Tabi olur. :) işin uzmanı değilim lakin birçok tecrübem var :) bunu belirtmek istedim.
+35 oy
Gün Işığı Rüya Tabircisi (7.3k puan)  
@RuyAra Merhaba kardeşim. Benim özel hayatım çok sikıntıli. Bu durumla alakali 20ye yakin ruya gordum. En son gecen temmuz ayinda yani 5 ay once bir ruya gordum. Hayrolsun ruyamda,evimizdeyim. Oturma odasina geliyorum annem bana odanin icindeki beyaz güvercini gosteriyor boyle gulumsemeyle. Ben kanepeye oturuyorum. O beyaz güvercin avizenin ustunden kalkip gelip benim sol omuzuma konuyor ben de olmasini istedigim bir arzumu soyluyorum guvercine bakip. Rica etsem yorumunu yapar misiniz
+33 oy
Likya Profesyonel Yorumcu (463k puan)  
Herkese merhaba,

Detaylı her konuda doğum haritası yorumlayabilirim? Tek soru 50TL, detaylı harita 150TL'ye yorum yapabiliyorum. Geleceğinizi ve doğum haritanızı öğrenmek isterseniz bana mesaj gönderebilirsiniz.

Sevgiler, Likya
+29 oy
Asd123 Karabasan (889 puan)  
Alice Müzikali'ne hazırlık döneminde Serenay Sarıkaya da önemli bir karar almış. Çok sevdiği peynirle birlikte tüm süt ürünlerini bırakma kararı alan Sarıkaya, "Peynir rüyalarıma giriyor. Yemeyi çok seviyordum. Bir kalıp peyniri ısırdığımı görüyorum rüyamda. Ama bana iyi gelmediğini anladığım için bıraktım." dedi.

10 kilo aldığını söyleyen Şükrü Özyıldız da "Doktora gittik, B vitamini eksikliği çıktı. O gün bugündür hep sağlıklı yaşamaya gayret ediyorum." ifadelerini kullandı.
+20 oy
Deniz.deniz Rüyazede (1.5k puan)  
Buradaki herkes iyidir rüyanı gördüklerinde eminim ki yorumlarlar. Güzel bir site çok beğeniyorum........  Duvarlarına yaz yada düşünce ekle puanin yetiyorsa rüya yazdığın zaman etiket yap daha cabuk yorumlanir
+18 oy
Mihrazzdmrr Karabasan (626 puan)  
harika uygulama ben Baya begendim umarım daha fazla eklenti gelir şahsen en sevdiğim site budur (not yorum yapıp puan kasmam gerek) (site hakkında bilgim yok hiç bir şeyi üslenmem bunu da beyan ederim tarih 9:43 AM 4/30/2022)
+18 oy
Ruya zamani Rüyakar (3.8k puan)  
güzel uyguylama site   biraz  daha  açıklayıcı olsa çok güzel olur aslında teşekkürler böyle hizmetleriiniiz içiinn
+17 oy
aybüke tuğba Rüyazede (1.3k puan)  
insan rüyanın etkisinden çıkamayınca anlamını da merak ediyor ama sonra bir nebze de olsa anlamına göre davranıyor ister istemez
+16 oy
Zübeyde101 Rüyakar (3.8k puan)  
Rüya Yorumlar bazen görülmüyor cevap genelde gelmiyor bana birazcık daha böyle dikkatli olursa sevgili yorumcuları güzel  olur
+12 oy
Ruya zamani Rüyakar (3.8k puan)  
Çok faydalı bir site severek kullanıyorum.........................................................   ....................
+12 oy
ferdi hazer Rüyazede (1.7k puan)  
Rüyada tatlı yemek:
Rüya sahibinin sıkıntılarından kurtulup talihli bir dönem yaşayacağının işareti olarak kabul edilir. Rüyasında tatlı yediğini gören kişinin iş hayatında da özel hayatında da gerçekleştirmek istediği amaçlarına ulaşabilmesini sağlayacak fırsatlar doğacaktır.
+11 oy
Dougless Karabasan (910 puan)  
Mağaza gibi satın alınacak bir yer olduğunu bilmiyodum cidden başarılı bir site bundan sonra daha çok takipçisi olucam ayrıca fal konusu da cok merak ediliyo
+11 oy
Dougless Karabasan (910 puan)  
Ne tür fallara bakılıyo baya merak ettim ben de ilgimi çekeceğini düşündüm takip edeceğim burayı da Fal, bazı alet ve araçlarla ya da bazı yöntemlerle, içinde bulunulan zamanla veya gelecekle ilgili yorumlar yapma ve tahminlerde bulunma işidir. Fal bakan kişiye falcı denir. Yüz falı, tarot, iskambil falı, bakla falı, el falı, kahve falı gibi birçok fal çeşidi bulunur.
+9 oy
Sinem Karabasan (739 puan)  
Gerçekten iyi fal bakan ve iyi rüya yorumlayan kimse yok mu . Çok önemli bir rüyamı yorumlatmak istiyorum . Güzel bir site önceden rüyalarımı yorumlatabiliyordum ama şimdi puanım yetmiyor
+7 oy
Mirac Rüya Ustası (55.2k puan)  
Fal günahtır. Cismani olmayan kötü ruhlu varlıklara kapı açmaktır. Dikkatli olmak gerek. Sonuçta bu fal büyü vs konularin içine girmemek lazım. Rüya Rab ile haberleşme aracidir
+4 oy
sonsuz Astral Gezgini (163k puan)  
Haklısın kaldırıldı o durum bugün itibari ile.

İlgili rüyalar

+15 oy
3 yorum 230 okuma
Edaaaas 13 Eylül 2021 Rüya kategorisinde Edaaaas Karabasan (724 puan)   yazdı
+7 oy
1 yorum 157 okuma
19 Aralık 2018 Rüya kategorisinde misafir   40 156 278 yazdı
+9 oy
1 yorum 266 okuma
Simge 11 Nisan 2019 Analiz kategorisinde Simge Astral Gezgini (184k puan)   yazdı
+5 oy
2 yorum 125 okuma
MelisB 13 Temmuz 2019 Rüya kategorisinde MelisB Rüyazede (1.4k puan)   yazdı
+10 oy
3 yorum 253 okuma
Kahin 22 Mayıs 2017 Tabir kategorisinde Kahin Lusid Rüyacı (76.0k puan)   yazdı
+3 oy
2 yorum 194 okuma
Zeynel45 21 Nisan 2020 Rüya kategorisinde Zeynel45 Rüya Yorumcusu (11.6k puan)   yazdı
+6 oy
1 yorum 218 okuma
Zeynel45 25 Şubat 2020 Bilgi kategorisinde Zeynel45 Rüya Yorumcusu (11.6k puan)   yazdı
+1 oy
1 yorum 108 okuma
Eslemm 24 Şubat 2023 Rüya kategorisinde Eslemm Rüyazede (1.1k puan)   yazdı
+6 oy
4 yorum 265 okuma
Rossess 31 Ağustos 2021 Rüya kategorisinde Rossess Rüyakar (3.5k puan)   yazdı
+13 oy
8 yorum 495 okuma
+12 oy
1 yorum 209 okuma
Rossess 13 Ağustos 2019 Rüya kategorisinde Rossess Rüyakar (3.5k puan)   yazdı
+6 oy
2 yorum 219 okuma
Bonsida 11 Ağustos 2019 Rüya kategorisinde Bonsida Rüyazede (1.4k puan)   yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

434 Aktif
2 Üye ve 432 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 9836
Dün : 23857
Toplam : 48068177
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...