Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+8 oy
714 okuma
Üstat_Simuy_Alaca Rüya kategorisinde Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
MERHABALAR rüyada rüya ekipi yine ilginç bir rüya ile geldim , siteden birinizi rüyamda gördüm ve rüya ikaz rüyasıydı , o kişiyi belki sonradan açıklarım . Rüyam şu şekildeydi ;  Ben evimde çalışma masamda çalışırken evdeki  yardımcımlarımdan biri  yanıma gelerek , kendi telefonumu bana veriyor ve tehlikeli bir durum olduğunu söylüyor bu siteden birinin yanlışlıkla iyi niyetinin suistimal edildiğini ve bunu da benim görmem gerektiğini anlatıyor ,telefonu elime aldığımda kadınlarında olduğu çoğu kişinin içinde bulunduğu bir wp. gurubu mevcut ben guruba dahil değilim ama guruptaki kişilerin ismini görüyorum ve telefon ikaz veriyor , 18+ yetişkin içerikli bir gurubun ve içindeki kişilerin iyi olmadığı bir gurup ve konuşulan içerikler berbat , bu guruba siteden biri yanlışlıkla bir kadının aracılığı ile giriyor ve diğer insanların kötü niyetini anlamıyor, kandırılıyor , gurupta konuşmalar gerçekleşiyor ama benim telefonum ikaz veriyor kırmızı bir ışık yanıyor , erkek yardımcım bana ev işlerinde ve diğer işlerde yardım eden yardımcım duruma bakmak istermisiniz diyor ve bende düşüneceğim diyorum bu şekilde de rüyam bitiyor .
Rossess Rüyakar (3.5k puan)  
İlginç bir rüya olmuş o kişiyi ve bu rüya hakkında neler konuşulacak çok merak ettim.
Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)  
Kişileri ben de merak ettim. İlginç bir rüya olmuş

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

25 Yorum

+5 oy
Hicaz Rüya Ustası (54.8k puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Gerçekten kim olduğunu bende çok merak ettim. Rüyanda ki tema sosyal bir alan olan grup konuşmaları. Bu tarz gruplar çok fazla arttığı bir dönem. Bu aralar çok ilginçtir, bu tarzda gruplarda kandırılan 12-14 yaşlarda genç kızlar olduğunu öğrendim. Bu şiddetli argo konuşmaları, intihar meyilleri, +18 istekleri yerine getirmeleri için tehdit edenler felan oluyormuş. Şu an rüyanı yorumlamıyorum biliyorum fakat inancın olsun 3 gün önce bununla ilgili haberler, yazılar felan okudum. Normalde sinirlenmem ben sinirlerim tepeme çıktı. Nasıl bu işi bozabilirim diye de hala düşünüyorum.

Rüyanı yorumlamam gerekirse sosyal hayatinden yardım isteyecek birisi senden. Fakat söyleyemeyecek. Anlamanı bekleyecek. Görünce anlayacaksın. Görmeye yapılan bir vurgu var rüyada.

Hayra gitsin İnşALLAH
+5 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
O halde açıklayalım bakalım ; Hicaza teşekür ederim yorumu için , Ama rüyamda gördüğüm kişi hicazdı :) son dönemlerde kendine dikkat etmeni ve sırlarını saklamanı tavsiye ediyorum hayır olsun tabiki rüya.
0 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
@Hicaz sensin rüyamda gördüğüm kişi :)
+5 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
Garip bir rüyaydı , sana karşı korumacı bir tavrım vardı :) senin de dediğin gibi sosyal medya ile ilgili bende çok etkileşim alıyorum dünyadaki sistemler olsun enerjiler olsun değişim gösteriyor , bizlerde haliyle etkileniyoruz tabi ben bunun rüyadan daha öte olduğuna inanıyorum ,
0 oy
Hicaz Rüya Ustası (54.8k puan)  
İnşALLAH dikkat edeceğim kendime. Aramızda ruh etkileşimi oldu o zaman. Belki rüya benim bilincimde rahatsız olduğum konuyu benim üzerimden sana gösterdi. Bende bu tarzda durumlara düşünler için çare arıyordum.
+5 oy
 
Ben de bir kac ay önce bu siteden birinin benim hakkımda bir yorum yaptığını sanmıştım ama bu kişi bir kahin geleceği görüyordu sanırım. Ama başkasına yaptığını görünce üzülmüştüm böyle rüyalar hep merak uyandırıyor ben de o kişi kimdi acaba...
 
* Kişiyi açıklamışsınız sonradan fark ettim
Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)  
Ben de senin kişiyi merak ettim.
Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)  
sonsuzdur bizim.
 
Bilemiyorum cok hatırlamıyorum.
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
Bir zamanlar benim de nickim kahindi ;)
0 oy
 
Kişiyi hatırlamıyorum sanki sonsuzluk işareti gibi bir şey vardı fotosunda ama yok ya aklıma gelmiyor...
0 oy
 
Yorum yaptığı kişinin hayatı değişecekti adı üstünde kahin bu her düşündüğü çıkar ama yaptığı yorum maalesef benim için değildi.:/
+4 oy
 
Evet sizi düşündüm ben de o kahin bu kahin mi diye ama nerden baksam elimde kaldı çözemedim gördüğüm gün de siteye yazmayınca öyle unutuldu gitti. Ama iki ihtimal var ya sonsuz adlı üye ya da sizsiniz. Aman Allahım sitede kahin varrr kim acaba :D
 
Evet bence de öyle etkilendim :). Yorumlarınız çok güzeldi
 
Hatta rüyamda o kahin ile iletişime geçmeyi istemiştim ama geçemedim galiba :/
 
Ne güzelmiş peki neden sihirbaz olmadınız?
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
bana ismini etiketlersen sevinirim çünkü her rüyaya bakamıyorum.
 
Yorumlamışsınız şimdi gördüm
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
ben şahsen sevindim senin adına.
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
kapleri ferahlata biliyorsak ne mutlu bizlere :)
yok Uzman Yorumcu (25.4k puan)  
Doğru doğru, rüya baya ilginçti ama, denenebilir bir daha
0 oy
Rossess Rüyakar (3.5k puan)  
Yorumu kimin hakkında yaptı. Bu siteden biri miydi? Belki birinin hayatına dokunur söyledikleri.:)
0 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
@Moonlightbae bence sen benden ilham aldın :) çünkü bu sitede konuşuyoruz rüyalarımizi paylaşıyoruz ister istemez enerjilerimiz birbirine geçiyor .
0 oy
 
Galiba siteye yeni kayıt olmuş biriydi. Ona hayatının değişeceğini, paranın kendiliğinden akacağını söylemişti Kahin bey kişisi :) Bu yorumu kendim için bekliyordum ama başka birine çıkması rüyada beni üzmüştü boş boş telefona bakmıştım :(
0 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
Keşke para o denli kendiliğinden aksa hem sana hem bizlere :) olabilir rüya bu bu gibi rüyalarda hep bir anlam olacak değil ya , ama yinede ufak tefek şansların olacağıni mujdeleye biliyor.
0 oy
 
Evet öyle tabii zaten anlam aramadığım için yazmamıştım. Yine de tanımadık birilerini rüyada görmek gizemli ve eğlenceli oluyor bunu deniyecem. Bu sitenin üyeleri ile ilgili ruys görmek istiyorm:)
0 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  

Biz onu @yok ile yapmıştık gece kabus görmüştü ,birimize yoğunlaşmıştık asılı kırmızı bir adam görmüştü iblise benzer  bana göre ise onun gördüğü rüyada yola rahatsızlık veren varlığın biri tarafından öldürüldüğuydu , aslında evet eylenceli oluyor genelde ben rüyamda @Karga yı görürüm o da bazen beni görür eylenceli oluyor evet sabah heyecanlı heyecanlı biribirimze anlatıyoruz :) rüyalar la ilgili çok sıkı takipçilerimiz var ama her insanın dikkatini çekmiyor tabi.

0 oy
 
Rüyalar kişinin benligidir bence çünkü gerçek hayatta neyi sakliyorsak neyden utaniyorsak neyi düşünüyorsak rüyalarımızda görüyoruz. Uykuda biz etkisiz kalıp bilinçaltımız aktif oluyor bence. Ayni sarhoşluk gibi  insanlar sarhoşken içindeki her şeyi disa vurur benim içinde ruyalar böyle.  Rüyalarımın anlamını bu yüzden merak ediyorum kendimi daha iyi tanımak için. Bazen kendime bile söyleyemediğim gerçekleri görebilmem için... Bu yüzden ruyalar ilgimi bi hayli çekiyor
0 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
Bende çocukken ,kendi kendime sihirbaz olacağım diyordum büyüyünce , ailem çocukken çok masal kitapları alırdı bana , üvey abimlerinde o zamanlarda CD koleksiyonları yapıyordu haliyle akşamları CD çalar eşliğinde kendi odamızda ki küçük televizyondan çok filim izlerdik en çok  o zamanlarda en sevdiğim film Zooro diye bir İspanyol filmiydi , haliyle çocukken çok etkilenmiştim , ve büyüdükçe çokça kez kendimi ünlü bir sihirbaz olarak rüyalarda görürdüm . Hatta son dönemde sihirbazlık üzerine anı defteri yazıyorum hem tarihi hemde otobiyografi tarzında .
0 oy
 
Bu arada bir üye sizden rüya yorumu bekliyordu. Ben yorumladım ama o sizden istiyordu. Vaktiniz varsa bakabilir misiniz
0 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
Mensup olduğum dine aykırı , ama arada bir oluyorum :) o da geceleri rüyada :) bazen canavarlarla savaşıyorum :)
0 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
ha o kişi :) günlük enerjilere maruz kalmış biraz daha gün geçsin daha olumlu rüyalar görür.
0 oy
 
Aynıyız aslında ben de sarkici olmayı çok istiyorum icimde Hayalime kavusamamamın  acısını yaşıyorum başka şeylerle uğraşarak bu durumu hafifletmek çalışıyorum ben dinim için bu yolu tercih ettim ama inş ahirette mutlu olurum
0 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
doğrusunu yapmışsın ama kendi kul hakkına girme , erkeklerin olmadığı evde veya erklerin senin sesini duymayacağı yerde kendini mutlu etmek için elbette şarkı söyleye bilirsin , annene kardeşine ailene konu aslında yaptığımız eylemler bizlere  iyi gelsin ruhumuz benliğimiz de mutlu olsun ama Allahın rızasını kazanmak daha mühim , seçmiş olduğun seçim doğru ama bu duruma üzülüp içerlenmen kendi kul hakkın için iyi değil.
0 oy
 
Evde söylüyorum hep bu arada evdekilerde benden şarkı söylememi istiyorlar. Sesimi çok beğeniyorlar bu cok hoşuma gidyor. Ben de çok beğeniyorum haklısınız ama elimde değil ben sesimle varım bunu kullanmak istiyorum Sesimi duyunca şarkı söyleyince rahatlıyorum sanki cennetten gelen bir ses gibi huzur veriyor bana. Sesimle şöhret sahibi olmak istiyordum nefis işte insan her zaman nefsi ile savaşır ben de öyleyim.
0 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
bu dünyada neyden vazgeçersen diğer dünyada o olmaz mı insanın ödülü , nefsin için yapmadın Allah için vazgeçtin kim bilir belki cennet de söylersin şarkılar kalbini ferah tut , neyi çok istersen onunla sınanırsın Neyi çok seversen Allahtan başka hem elinden alır hemde seni sınar , ben bu ülkede nelere şahit oldum bak şöhret sahipi olmak için şeytanla anlaşma yapan , kendini şeytana satan şeytandan yetenek isteyen ilim isteyen binlere kişi var sana doğuştan ilah tarafından verilen nimete yani yeteneği muhafaza et çünkü bunları bizlere boşuna vermedi.
0 oy
 
Ne kadar güzel anlatıyorsunuz öyle:) İnsanın kalbine ferah geliyor vallahi. Diğer dünyayı düşününce burada çektiğimiz bütün sıkıntıların orada biteceğini düşününce rahatlıyor insan teşekkürler Üstat :)

İlgili rüyalar

+17 oy
2 yorum 322 okuma
leyla17 29 Ocak 2017 Rüya kategorisinde leyla17 Rüyazede (1.4k puan)   yazdı
+7 oy
1 yorum 2.3k okuma
crysania 2 Mart 2020 Tabir kategorisinde crysania Rüyakar (2.5k puan)   yazdı
+1 oy
1 yorum 133 okuma
+4 oy
3 yorum 156 okuma
Üstat_Simuy_Alaca 23 Nisan 2022 Bilgi kategorisinde Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)   yazdı
+1 oy
1 yorum 119 okuma
Esilay 9 Şubat 2022 Rüya kategorisinde Esilay Karabasan (215 puan)   yazdı
+7 oy
1 yorum 215 okuma
Byzglgl 30 Mayıs 2020 Rüya kategorisinde Byzglgl Karabasan (581 puan)   yazdı
+9 oy
2 yorum 204 okuma
7 Haziran 2019 Rüya kategorisinde misafir   40 156 278 yazdı
+11 oy
1 yorum 147 okuma
26 Eylül 2017 Rüya kategorisinde Gülçin   1 yazdı
+60 oy
21 yorum 996 okuma
Simge 20 Temmuz 2016 Bilgi kategorisinde Simge Astral Gezgini (184k puan)   yazdı
+4 oy
2 yorum 133 okuma
geekone3388 13 Mart 2022 Rüya kategorisinde geekone3388 Rüya Tabircisi (10.9k puan)   yazdı
+5 oy
2 yorum 224 okuma
lavender98 4 Şubat 2022 Rüya kategorisinde lavender98 Karabasan (439 puan)   yazdı
+5 oy
1 yorum 215 okuma
ruyacıı 8 Ocak 2022 Rüya kategorisinde ruyacıı Rüyazede (1.1k puan)   yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

361 Aktif
2 Üye ve 359 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 3785
Dün : 21898
Toplam : 48083974
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...