Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+13 oy
303 okuma
Akrepsel Rüya kategorisinde Uzman Yorumcu (26.3k puan)  
Merhabalar, bu gece ilk kez istihare yattım ama onunla alakalı olduğunu düşünmediğim bi rüya. Sevdiğim kişi için yatmıştım. Ve bir çok rüya gördüm. Tek aklımda kalan bu. Çok korktuğum için galiba.

     Rüyamda sevmediğim bi arkadaşımla marketten çıkmıştık daha sonra gökyüzünde bulutların arasında pembelik vardı çok güzeldi izleyecektik ama daha sonra yanımızdan kocaman bi TIR geçiyordu bende arkadaşa gel devrilebilir diye kenara kaçtık. Hava karardı TIR gelince. TIR ilerleyince devrildi. Yer sallandı. Çok korktum. Sonra eve gittim ailemin yanına, onlara anlattım.
Tır beyaz renkti. Tekerlekleri siyah. İlk Tekerleklerini görmüştüm.
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
Ben bu rüyayı yeni gördüm
Akrepsel Uzman Yorumcu (26.3k puan)  
Önemli değil üstat :)
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
Yeni üye misin
Akrepsel Uzman Yorumcu (26.3k puan)  
Aslında değilim başka hesabım vardı ama yeni hesap açma gereksiniminde bulundum

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

10 Yorum

+3 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
öncelikle sevmiyorum bu tarz rüyaları yorumlamayı ben daha ciddi konuları yorumla taraftarıyım,hele platonik kişilerin istihareye yatması ,ciddiye alınmalı dini konular , beyaz renkli tırın devrilmesi olumlu gibi görünen büyük bir işin yıkılacağına işarettir , bence hayırlısı da bu işin yıkılması .
+7 oy
Gizlimeyve Karabasan (-2,966 puan)  
Hislerim korkularınızın size engel olduğunu söylüyor. Tırın büyüklüğü korkularınızı temsil ediyor olabilir. Yıkılmasıda yakında tüm korkularınız ve sıkıntılarınızdan kurtulacağına işaret edebilir. Sarsılmanızda kendinize geleceğinizi söyleyebilirim. Korkularınız çok ön planda.
Akrepsel Uzman Yorumcu (26.3k puan)  
Teşekkürler
+6 oy
Gerceginpesinde Karabasan (467 puan)  
Bana gövdede korkularınızı temsil ediyor. İstihareye yattı iseniz. Önce korkularınızı ve ikilemlerinizi bırakmanız gerektiğini anlıyorum. İstihareye devam ederseniz rüyalaranızın dahada kesinleşeceğini düşünüyorum.
Akrepsel Uzman Yorumcu (26.3k puan)  
Teşekkürler
Gerceginpesinde Karabasan (467 puan)  
Rica ederim
+5 oy
ferdi hazer Rüyazede (1.7k puan)  
Rüyada tır devrilmesi büyük bir çaba ile beraber arzu ettiği birçok şeyi alabilecek kazanca sahip olmak anlamına gelir. Aynı zamanda aile içerisinde ve büyüklerinde yaşanabilecek hastalıklara delalet eder.
Akrepsel Uzman Yorumcu (26.3k puan)  
Teşekkürler
+2 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
evlenme kararı almışsındır herşey ciddiye binmişsindir ama içinde kuşku vardır , ada yine ne olursa olsun istihare etmek istemişsindir YARABBİ EVLENECEĞİM KİŞİ VEYA YAPACAĞIM EVLİLİK BANA HAYIRLIMIDIR DERSİN. rüyada olumsuz simgelerde görsen oturup düşünürsün biraz daha zaman verirsin olmadı kötü olacağına inandın münasip bir dile bitirsin . Sevdiğin kişi bugün var belki yarın olmayacak başka birini seveceksin bu rüyanın şimdi doğrulu kalmaz ki.
+4 oy
Akrepsel Uzman Yorumcu (26.3k puan)  
Dedikleriniz tabi doğrudur bir şey diyemem ama dini ciddiye almasam zaten yapmazdım. Benim yapma amacım hala sevmeye devam etmem hayırlı mı değil midir? Onun için yoksa hala bi ümit bağlamak değil. Yorumunuz için çok teşekkürler
+2 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
bak işte bu şekilde değişir ; onun ile bir yola çıkmak , beklemek , onunla bir geleceğim var mı varsa hayırlı mı olur bunun için yapmak evet doğru senin tarafından bu konu ciddi bir yere gelmişse evet ,doğru ama sevgilim ,ama sevdiğim ilerdeki eşim kim olucak sevgilimle barışacakmıyım bunlar yanlış
+2 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
tır pempelik ,beyaz tır olumlu simgeler ama yein sallanması ve tırın devrilmesi çok öenmli ve ciddi bir mevzunun bozulması konusunda , galibe bu sen ve çevren tarafından kabul görmeyecek veya karşı taraf tarafından olumsuz olabilir , burada güzel bir konun olumsuz sonuçlanması mevcut.
+2 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
ortada bir ilişki yada konuşmuşluk yoksa bunu değerlendirmek zor, tek taraflı ise bu ilişki tarafların biri yıkıla bilir yani sonlana bilir , siz olumlu düşünüyor olabiliyorsunuz ama karşı taraf olumsuz düşünüyo olabilir.
+4 oy
Akrepsel Uzman Yorumcu (26.3k puan)  

Onun tarafından olumsuzdu. Ama ben ilahtan gelen güce inandığım için her an bazı şeylerin değişebildigine inanmıştım.

  Birde rüyamda muhattap olmak istemediğim arkadaşımı gördüğüm için yorumu istihareye yorumlamadım ben. Onunla arkadaşlığımızın sarsılacağını düşündüm. Yorumunuz için yeniden çok teşekkürler 

İlgili rüyalar

+31 oy
6 yorum 1.0k okuma
Güll1 4 Mart 2021 Rüya kategorisinde Güll1 Rüya Tabircisi (7.8k puan)   yazdı
+5 oy
1 yorum 135 okuma
+9 oy
4 yorum 160 okuma
Akrepsel 14 Kasım 2021 Rüya kategorisinde Akrepsel Uzman Yorumcu (26.3k puan)   yazdı
+6 oy
1 yorum 157 okuma
Likya 8 Ekim 2020 Rüya kategorisinde Likya Profesyonel Yorumcu (463k puan)   yazdı
+1 oy
1 yorum 108 okuma
+3 oy
1 yorum 103 okuma
+10 oy
4 yorum 275 okuma
+6 oy
2 yorum 305 okuma


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

465 Aktif
0 Üye ve 465 misafir
Bugün : 18093
Dün : 23857
Toplam : 48076413
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...