Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+5 oy
224 okuma
Şanslıxkelebek Rüya kategorisinde Rüya Ustası (46.6k puan)  
düzenledi
Rüyamda bizim evin en altındaki bodrum kata iniyoruz. Yanımda da babamın ölen arkadaşı vardı. Bilinçaltı olabilir yakın zamanda aklıma geldi ve beni de kendi evladı gibi severdi. Rüyamda onunla aşağı indik bodrum kat rutubet kokuyordu ve çok güzel kokuyor dedi. Bende çok seviyorum dedim ve gerçekten de öyle bizim bodrum katin kokusunu seviyorum. Rüyamda nasıl olduysa o kokuyu aldım. Herkesin kendi odası var bodrum katta ayrı anahtarlarımız var. Normalde sağ tarafta bütün odalar ama rüyamda tam karşımızda çok temiz, aydınlık odalar vardı. Gerçek bodrum kat bu kadar temiz ve aydınlık değil. Yere baktım yerde küçük ve ince bir akrep. Ben ilk fare sandım değilmiş ve korkmaya başladım sonra yerdeki fayans taşının altına girdi ve kayboldu. Daha sonra odada bir şeyler yaptı. Daha sonra ben başka bir odaya girdim ve silahlar,mermiler dizilmiş oda biraz loş ışıklı ve tam ortada bir asker bekliyor. Asker bana şunları dedi: Bunlara dokunamazsın,alamazsın, sana veremem öyle bir yetkim yok dedi. Başka bir askerin eşyalarıydı galiba o yüzden koruyordu. Daha sonra eve çıktım ama ev anneannemin evi. O ölen amca yanımda değildi. Anneannemle de aynı apartmanda değiliz. Akşam vaktiydi ışık yanıyordu evde. Anneannem,dedem,kız kardeşim ve annem var oturuyoruz aynı gerçekte olduğu gibi. Aşağıda bekleyen o asker çocuk geldi. Sarışın mavi gözlü bir çocuk. Elinde kocaman bir silahla geldi ve bize silah kullanmayı bilen var mı diye sordu. Bizden kimse bilmiyor. Ben dedim ki şakasına oyunda oynamıştım. Çocuk da direkt elime verdi silahı al o zaman sen yaparsın dedi. Neredeyse 1.5 metre vardı bana verdiği silah ama oyuncakmış. Karşıdaki prizleri hedef alıp ateş ettim mermi çıkıyor gibi şeyler gördüm. Prizi vurdum oyuncak ördek çıktı prizden ya da daha farklı oyuncaklar diyim. Daha sonra çocuk bana biraz yardım etti hedef al şöyle yap fln diye. Daha sonra çocuk anneannemin evini temizlemeye başladı. Galiba temizlikçi bu çocuk dedim. Temizlik yapıyor,yerleri siliyor,elinde bez var toz alıyor bir yandan da bizimle konuşuyor,espri yapıyor,annemler bir şeyler diyo,biz konuşuyoruz bakıştıyoruz fln. Daha sonra lazımlık içinde idrar vardı ama çocuk değil büyük lazımlıktı. Banyoya götürdüm döktüm o sırada yan tarafı turuncu renkli bir kakaya bulaştı. Suyla onu da temizledim ama elimi sürmedim. Daha sonra çocuk banyoyu temizlemek için girdi bizde anneannemle diğer odadayız. Anneanneme ne kadar tatlı çocuk dedim. Tabi rüyamda da çocuk bana bakıyor,konuşuyor. Böyle bir rüya işte çocuğu da tanımıyorum. Yorumlarsanız çok sevinirim :)
Şanslıxkelebek Rüya Ustası (46.6k puan)  
@SAMİGALAKSİ 
Rica etsem rüyamı yorumlar mısınız :)
Şanslıxkelebek Rüya Ustası (46.6k puan)  
Birde rüyamda aynaya bakıyordum ama boy aynası popomun çok büyük olduğunu ve kilo aldığımı görüyordum bilmiyorum psikolojik ya da bilinçaltı mi ama Allah korusun.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

1 yorum

+4 oy
SAMİGALAKSİ Uzman Yorumcu (23.1k puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Rüyanızın başında kendinizi bodrum kata indiğinizi görmeniz manevi yönden huzursuz,mutsuz olduğunuzu söylüyor. Ölen ve sizi seven biriyle beraber inmeniz belki de ona karşı özlem ya ölümün akla gelmesiyle olan genel hayal kırıklığı çerçevesinde değerlendirilebilir. O ölen kişi sizden dua da bekliyor olabilir, bilinçaltı da olabilir. Rüyanızda rutubet kokusunu almanız bana göre kendinizi istediğiniz huzur bulduğunuz ortamlara çekmeye çalıştığınızı ifade ediyor. Gördüğünüz aydınlık odalar da istediğiniz huzur aslında hemen yanı başınızda olan bir şey bunun farkında ola da bilirsiniz, olmaya da bilirsiniz. Gördüğünüz zayıf akrep de bana karşınızda olan sinsi birisini ama sizin bunu durdurduğunuzu gösteriyor. zayıflığı o yüzden size zarar veremeyecek gibi. Daha önceki rüyalarınızın karşılığı gelmiş gibi. Akrebin fayansın altına girmesi size karşı utanç yaşayan birini simgeliyor ya da duygularını saklamak isteyen birine. Silahlar mermiler görmeniz ise dikkatli olmanız gerektiğini, herkese çabuk inanan güvenen birisi olmamanız gerektiğini söylüyor. Asker görmenizde karşınızda dikkatli olmanız gereken kişilerin farkına varıp onları etkisiz bırakacağınıza iyiye güzele işaret. Rüyada anne tarafınızı görmeniz kendinizi güvende hissettiğiniz ortamlarda olmak istediğinizi gösteriyor. Rüyanızda gördüğünüz sarışın, mavi gözlü erkek istediğiniz dilediğiniz her şeyin olacağına biraz daha zaman olacağına, olumlu gelişmeler yaşanacağına işaret ediyor. Silah görmeniz elinize almanız kendi güvenliğinizden emin olmak istemeniz, işlerde genelde atılgan olduğunuzu gösteriyor.  Oyuncak silah olması biraz arada kalıp tedirginlik yaşadığınızı gösteriyor. Bu birine olan güveninize karşı da olabilir. Priz görmeniz de işlerinizin kolaylaşacağına işaret. Oyuncak ördek görmeniz hayırlı gelişmelere sebep olacağını gösteriyor. Rüyada tanımadığınız askerin evi temizlediğini görmeniz sizin zihninizde temizlemek istediğiniz şeylere işaret ediyor.  Lazımlık görmeniz size paranın geleceğini simgeliyor. İdrar görmeniz haram olan şeyleri işaret ediyor. Turuncu renkli dışkı görmenizde bazı seçimler yapmak zorunda kalabilirsiniz ve bunlarda suçluluk hissi yşayabilirisniz. Kendinize boy anasında bakmanız değişiklik ve yenilik yaşayacağınızı gösteriyor. Kilolu görmenizde hayırlı şeylerin olcağaına mutlu bir yaşam süreceğinizi gösteriyor.
Şanslıxkelebek Rüya Ustası (46.6k puan)  
Hayırlara vesile olmasını dilerim çok teşekkür ederim sağ olun :)
SAMİGALAKSİ Uzman Yorumcu (23.1k puan)  
Rica ederim :)

İlgili rüyalar

+7 oy
1 yorum 136 okuma
Nutella 7 Mart 2020 Rüya kategorisinde Nutella Rüyazede (1.4k puan)   yazdı
+5 oy
3 yorum 222 okuma
+6 oy
10 yorum 259 okuma
Efe Kaan Kınay 22 Temmuz 2021 Rüya kategorisinde Efe Kaan Kınay Karabasan (585 puan)   yazdı
+8 oy
1 yorum 133 okuma
Batuhan 4 Kasım 2018 Rüya kategorisinde Batuhan Rüyazede (1.4k puan)   yazdı
+6 oy
3 yorum 231 okuma
+5 oy
2 yorum 258 okuma
+5 oy
3 yorum 239 okuma
+6 oy
2 yorum 392 okuma
B 22 Eylül 2019 Rüya kategorisinde B Uzman Yorumcu (23.2k puan)   yazdı
+17 oy
3 yorum 154 okuma
+5 oy
97 yorum 1.7k okuma
Sonbahar 23 Haziran 2020 Tabir kategorisinde Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)   yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

374 Aktif
0 Üye ve 374 misafir
Bugün : 14577
Dün : 23857
Toplam : 48072909
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...