Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+9 oy
446 okuma
Loserland Rüya kategorisinde Rüyazede (1.2k puan)  
düzenledi
Rüyamda arkadaşlarım ve kuzenlerimle deniz kenarı bir yere gidiyorduk . Aynı zamanda sürekli çıkıp girdiğimiz bir düğün de vardı. Baya eğleniyorduk. Sonra tek başıma daha güzel bir yere gitmiştim. Palmiye ağaçlarının olduğu deniz kenarı şık bir yer oralarda fotoğraf çekilip sosyal medyaya koymuştum. Çok alakasız kişilerden yorum bile alıyordu. Beğenilmişti. Sonrasında gözümün önünden bir kuş sürüsü geçti. Güvercinlerdi büyük ihtimalle. Onları videoya çekmiştim. Daha sonra sevdiğim kişiyi sosyal medyaya attığım fotoğrafın yorumlarıyla kıskandırmaya çalışıyordum.

Ama rüyamda en son hatırladığım şey en belirgin kuşlardı. Yüksekten uçuyorlar Daha sonra ağaca konuyorlardı.
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  

loserland isminin bir anlamı varmı 

Loserland Rüyazede (1.2k puan)  
Loser anlamı kaybeden kişi demek. Land ise kara parçası yani şehir gibi örneklendirebilirim.
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
hmm gizemli beğendim , bir oyun ismi felan değil demi,
Loserland Rüyazede (1.2k puan)  
Yok oyun ismi değil ☺

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

14 Yorum

+6 oy
Akrepsel Uzman Yorumcu (26.3k puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Güzel haberler yolda görünüyor. Hemde birkaç tane. Ama bazıları çürük yumurta misali güzel olmayabilir. Mazi esintisi görüyorum ben. Geçmişe özlem veya geriye dönüş. Sonda sevdiğini görmen ona karşı özlem duyman olabilir.
Loserland Rüyazede (1.2k puan)  
Çok teşekkürler
+4 oy
cokdegisik Rüyazede (1.0k puan)  
Rüyanız hayrolsun, bir kimse rüyasında kuşları kendi yerlerinde uçtuklarını görse, o kuşlar, onun makamında dönen meleklerdir.
Loserland Rüyazede (1.2k puan)  
Tabi çok doğru diyorsunuz. Yorumunuz için çok teşekkürler
+3 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
üzgünüm ki o kuşlar melekler değil rüyada olumsuz bir öğe var, doğallığın yanında yapaylıkta var yani güzel bir rüya ve evet rahmani rüyada diye biliriz ama benim için tam , yüzde yüz rahmani değil ,son kısımda kıskandırma gibi olumsuz bir durum var ayrıca telefon ve özendirme var bu duygular kibir haliyle rüyanın başı rahmani ama sonu bozulmuş bana göre ve meleklerden uzak bir tabiri var bana göre rüyanın evet rüya haberci ama öyle vaaav denilecek türden değil, günlük yaşantısı iiçin ilham edilen mesajlı rüyalar gibi tabi bu da rüya için benim düşüncem.
+4 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
merhabalar , aslına bakarsan ilginç bir rüya günlük hayattan bir kesit gibi ,kuzenler burada güvenlir mesaj kaynağı yani siz mesajı güvenilir kaynaklardan alıyorsunuz kuzenler burada önemli haberci bir simgedir haber kaynağı haberi sağlayan iletişim kanalı gibi de düşüne bilirsiniz.Bir düğün alanına sürekli girip çıkmak bir nevide günlük yaşamınızda iş okul özel hayat da olsa eğlence gibi hobi dinlenmek kendinize vakit ayırmak sizin içn ön planda olabilir düğün alanı şenlik gibi vs. Kutlamalar bir sonraki zaman diliminde keyifli bir habere ve özlenilen kişilerle tekrardan buluşulacağı anlara ve zamana işaret edebilir . Tek başınıza diğer alana geçme olayı, gelecek planlarınızla ilgili son zamanlarda yeni ve sıkı kararlar almanıza işaret edebilir aynı şekilde palmiye ağaçlarıda sosyaliği simgeliyor , yeni fikirler ,yeni görüşmler,belki ciddi bir ilişki, ve ayrıca bir seyehatda buluna bilirsiniz bu gibi simgeler yorumumda bahsetiğim konulara ağırlık çıkıyor genelde ,internette de araştırsanız benim yorumuma yakın çıkar simgelerinizin rüyadaki simgelerin karşılıkları genel olarak bu şekilde yenilik,

sosyal medyada sizin günlük yaşamınızda ön plana koyduğunuz yani psikolojik dürtü istek ve psikolojinizde en derinlerde yatan sizi anlatan karaktirislik özeliklerinizi vurguluyor , siz iyi ve kaliteli yaşamayı yaşama önem veren bir kişi olabilirsiniz, yaşadığınız ilişki , aile veya tek başınızada kalsanız gerçekten bu ilişkilerden keyif almayı isteyen ,eylenceli ve sempatik bir kişiliğiniz olabilir ,

kuş sürüsü bu diğer simgeler ile birleşince toplu bir mesaja işaret ediyor eğlenceli bir mesaj ve sportif bir mesaj olabilir hayatınızdaki gidişat birden ani yükselişe geçe bilir temponuz arta bilir , ki eğer bu şekilde güzel haberler alırsanız bu haberleri paylaşmaktan çekinmeyeck gibi duruyorsunuz ama fazla gösteriş zamanla kirli ve buğulu anlara dönüşe bilir bazı şeyler gizli kalmalıdır bazı güzel ve özel haberler de .

Saygı ve sevgilerimle "KOLEKSİYONCU  Yaşlı Çocuk"
Loserland Rüyazede (1.2k puan)  
Yorumunuz için çok teşekkür ederim ❤
+1 oy
Loserland Rüyazede (1.2k puan)  
Öncelikle yorumunuz için çok teşekkürler. Rüyanın ortamından dolayı bende biraz etkilendim açıkçası çünkü güneş ışığı rengini belli ederek vuruyordu. Ama tam olarak makamında dönen melek kelimesini anlayamadım açıklayabilir misiniz?
+1 oy
Loserland Rüyazede (1.2k puan)  
Üstat.. cinsiyetinizi bilmediğim için hitap kullanamadım affedin. Ama son sahneyi gerçek hayattada çok düşünürdüm. Onun psikolojik olduğunu düşünüyorum. Teşekkürler
+1 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
yani demek istiyor ki sizin çevrenizde , hanenizde , üzerinizde dönen yani size eşlik eden sizinle olan melekler anlamında.
+1 oy
Loserland Rüyazede (1.2k puan)  
Teşekkür ederim. Dün namaz kılarken onlarla kıldığımız düşünüp kalmıştım. Bir etkisi var mıdır?
+1 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
genelde herkes üstat der :) son kısım şunu eklemek istiyorum rüya hem psikolojik ağırlıklı ama genelde bilinç altı olduğu için bilinç altı sizin günlük sorunlarınızı daha iyi bilir ve psikolojik rüyalarda haberci simgeler sıklıkla saklanır bu da aslında hem iyidir ama hemde psikolojik olduğu için rüyanın bazı kısımları saçmalar,
+1 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
yinede özendirme duygusu iyi bir şey değil insan sade ve olgun olduğunda bile emin ol daha fzla beğenilir bu genelde ben psikolojik bir takıntı görüyorum.
+1 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
tabiki etkisi vardır , ama ben yinede melek olduklarını düşünmüyorum bir ilham evet size karşı müjdeyi temsil ediyor ,ama biz zaten doğuştan koruyucu meleklerimzle dünyada var oluyoruz bu bir ilhamdır dünyada yaptığımız amellere karşı mertebemiz yükseliyor evet ama yinede bu melek tasfiri değil benim için.
+1 oy
Loserland Rüyazede (1.2k puan)  
Yorumunuz için çok teşekkürler. Evet gerçek hayattada paylaşım yapmayı çok seven biriyim. Birilerinin tebriklerimi veya övmesinden çok mutlu olurum. Ama merak ettim eğer melekler olsaydı yorum nasıl olurdu?
+1 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
bir kuş görmek melek değildir ki , burada soru bu değil kuş sizin insan yaşamınız için bir simge  , iş , rütbe atlama, taşınma, uzaktaki kişinin gelmesi,anne ve baba ile ilgili haberler, sevgili , evlilik , sınav sınav sonucu gibi genel anlamları vardır . Eğer böyle bir beklenti yoksa sizin kalbinizi ısındracak süprizlerle yorumlana bilir .Kuşun genel anlamı bu biz onların gerçekten melek olduklarını bilemeyiz ama şunu iyi ve net biliriz güzel rüyaları melekler ilham eder, kötü ve kabus gibi rüyaları şeytan göstertir ayrıca bu nefsani duyguyu , azaltmak rüyalarınıza parlaklık kazandıracaktır övgüyü veren insanoğlu olmasın Allah olsun siz Allahın övgüsü ve rızası için çalışın :)
+1 oy
ferdi hazer Rüyazede (1.7k puan)  
Rüyada kuş sürüsü görmek, kişinin talihinin artmasına ve şanslı bir sene geçirmesine işaret etmektedir. ... Bu rüya bazen de hiç bilmediğiniz bir topluluk içinde bulunacağınıza ve bu toplulukta önemli bir görev üstleneceğinize yorumlanmaktadır

İlgili rüyalar

+6 oy
4 yorum 297 okuma
Aylin Öztürk 7 Nisan 2020 Rüya kategorisinde Aylin Öztürk Rüyakar (3.8k puan)   yazdı
+6 oy
5 yorum 211 okuma
13 Mayıs 2019 Rüya kategorisinde misafir   40 156 278 yazdı
+19 oy
2 yorum 193 okuma
ruyacıı 8 Mayıs 2021 Rüya kategorisinde ruyacıı Rüyazede (1.1k puan)   yazdı
+22 oy
2 yorum 366 okuma
ruyacıı 12 Nisan 2021 Rüya kategorisinde ruyacıı Rüyazede (1.1k puan)   yazdı
+17 oy
2 yorum 219 okuma
Güll1 13 Eylül 2020 Rüya kategorisinde Güll1 Rüya Tabircisi (7.8k puan)   yazdı
+3 oy
1 yorum 105 okuma
Baran1122 15 Mayıs 2020 Tabir kategorisinde Baran1122 Rüyazede (1.4k puan)   yazdı
+6 oy
3 yorum 770 okuma
Yaren1989 23 Temmuz 2019 Rüya kategorisinde Yaren1989 Rüya Ustası (52.9k puan)   yazdı
+5 oy
1 yorum 151 okuma
Güvercin 12 Ekim 2021 Rüya kategorisinde Güvercin Karabasan (438 puan)   yazdı
+11 oy
1 yorum 188 okuma
Eyja 13 Temmuz 2019 Rüya kategorisinde Eyja Rüya Yorumcusu (17.5k puan)   yazdı
+3 oy
2 yorum 203 okuma
+13 oy
2 yorum 184 okuma
+18 oy
5 yorum 358 okuma
zerdaag 14 Eylül 2020 Rüya kategorisinde zerdaag Rüyazede (1.7k puan)   yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

347 Aktif
2 Üye ve 345 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 3687
Dün : 21898
Toplam : 48083876
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...