Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+10 oy
455 okuma
Rüya kategorisinde  
yeniden kategorilendirildi
Rüyamda hastahane tarzı bir yerden çocuk kaçırıldığını duyuyorum ve sanki dedektifmişim hibi birkaç kişi ile birlikte bu olayı çözmeye çalışıyorum çocuğu bulmaya çalışıyorum ama aslında olay çok karmaşık ve aslında akrabalarımla ilgili bir kaçırma olayı çıkıyor ve daha sonra zamanda ileri gitmişiz gibi oluyor  biz halen kayıp çocuğu ararken  ben gerçekte hiç tanımadığım birini görüp akrabam olduğunu anlıyorum kadının yanında iki tane çocuk var  ve birinin adı kaçırılan çocukla aynı ben şüpheleniyorum biraz sonra anneyle hiç benzemediklerini farkediyorum ve gerçeği bir anda kadına söylüyorum çocuğuda elinden alıyorum o sırada çok fazla akrabamız felan geliyor ama ordan uyandım çok bir şey olmadı sonra

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

4 Yorum

+6 oy
Karis Rüya Kurucu (99.1k puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Merhaba
Öncelikle hayrolsun
Hastaneden çocuk kaçırmak genelde bebeklere has bir durumdur ama anladığım kadarıyla kadının yanında gördüğünüz çocuklar daha büyük, bu durum uzun zamandan beri etkilediğiniz, akıl hocalığı yaptığınız biri var, hayat tarzınızla birine ilham olıyorsunuz. Bu kaçırma işini duymanız sizi örnek olan kişiye yararınız olacağına, hatta akrabalar vs karışması hayatınızla ilgili büyük değişiklikler yapacağınıza ailece etkileneceğinize işaret. Dedektifliğe soyunmanız hem şüpheci bir kişiliğiniz olduğunu hem de detaylara önem verdiğinizi, haksızlık görünce müdahale etme gereği duyduğunuzu gösteriyor.
Sevgiler
+7 oy
Tabir-i Rüya Rüya Yorumcusu (11.3k puan)  
Merhabalar. Çok fantastik ve epik bir rüya olmuş. Gerçek hayatta kahramanlık hayaliniz mi var acaba? Ya da bu tarz aksiyonlu heyecanlı olaylar hoşunuza mı gidiyor? Rüyanızı yorumladığım zaman biraz yardımsever biri olduğunuzu düşünüyorum. Birilerine bir yardımda bulunacaksınız ve bu yardım karşı taraf için çok önemli bir yarar olacak. Karşı tarafı mutlu edecek ve size baya bir minnettar kalacak. Karmaşık hayatınız rüyanıza da yansımış. Biraz dinlenmenizi tavsiye ediyorum. İyi günler diliyorum.
+7 oy
Damla Rüya Yorumcusu (11.7k puan)  
Rüyaya psikolojik olarak baktığımda sizin yardımsever biri olduğunuzu anlıyabiliyorum.Rüyanız biraz farklı aksiyon dolu.Belki birinden yardım alacaksınız ya da yüklü bir şekilde yardımda bulunacaksınız.Maddi de olabilir manevi de.Buna karşılık karşı tarafın şükranlarını alacaksınız çünkü ona fazlasıyla iyi gelecek bir yardım olacak bu.
+3 oy
 
Merhaba eşim bizi arabayla almaya geliyordu oğlum sözünü dinlemediği için yayan gelmesini  istedi o sırada siyah ceketli iri yarı biri ortanca kızımı (üç yasinda) kaçırdı sanki esime kizmis intikam aliyordu ben telaşlı eşim sakin bul şunu ara sokaklara kaçtı başına taşla vur ölür sonra kızımızı alırız diyordum eşim ağır davranıyordu adam yanimdan  geçerken les gibi içki kokuyordu kızımı bulamadık apt geldim evimdeyim kapıyı açtım komşular hep kapıları açık yere oturmuş agliyorlar nolduuu dedim suratıma baktıkları an dünyam basima  yıkıldı kızımın olduğunu anladim o adam kızımı öldürmüştü Allahimmm çok kötü bir rüyaydı litfen yorumlarısınız. Tesekkurler

İlgili rüyalar

+5 oy
2 yorum 157 okuma
Simge 24 Nisan 2017 Analiz kategorisinde Simge Astral Gezgini (184k puan)   yazdı
+7 oy
1 yorum 163 okuma
2 Mayıs 2019 Rüya kategorisinde Mert   yazdı
+4 oy
2 yorum 297 okuma
23 Ekim 2020 Rüya kategorisinde misafir   40 156 278 yazdı
+7 oy
1 yorum 188 okuma
Arşiv 30 Nisan 2016 Rüya kategorisinde Arşiv Rüya Kurucu (78.0k puan)   yazdı
+5 oy
2 yorum 150 okuma
eirene 30 Mayıs 2021 Rüya kategorisinde eirene Rüyakar (4.4k puan)   yazdı
+7 oy
1 yorum 115 okuma
dimple35 10 Mayıs 2017 Rüya kategorisinde dimple35 Rüyakar (3.5k puan)   yazdı
+8 oy
1 yorum 114 okuma
Mrv.34 17 Nisan 2020 Rüya kategorisinde Mrv.34 Rüyazede (1.4k puan)   yazdı
+12 oy
4 yorum 197 okuma
SAMİGALAKSİ 23 Haziran 2021 Rüya kategorisinde SAMİGALAKSİ Uzman Yorumcu (23.1k puan)   yazdı
+1 oy
1 yorum 104 okuma
tolgaboroglu 13 Temmuz 2021 Rüya kategorisinde tolgaboroglu Karabasan (64 puan)   yazdı
+3 oy
2 yorum 278 okuma
Hope 19 Temmuz 2019 Rüya kategorisinde Hope Rüya Tabircisi (7.5k puan)   yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

428 Aktif
0 Üye ve 428 misafir
Bugün : 9073
Dün : 23857
Toplam : 48067416
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...