Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+2 oy
239 okuma
Rüya kategorisinde  
Herkese merhaba! Bugün yine acayip bir şeyler gördüm. Rüyamda vatan hainlerinin kötülük yapılanların acımasızca öldürüldüğünü gördüm. Rüyada Gördüğüm bu yerde adalet yerini buluyordu. Vatan hainleri saklandıkları evde hemen bulunmuştu ve planları suya düşmüştü tüfekleri kafalarına sıkmışlar kafalarının paramparça olduğunu görmüştüm. Her yer kan gölü...




Başka bir odada ise zina işlemiş, onca insanın yuvasını yıkmış bir kadın yerde elleri bağlı duruyor hissettiği korku gözlerinden anlasiliyordu. Bir kadın elinde büyük bir tüfek kapıyı tekme atarak açtı. Yerdeki kadın "Yapma, yapma!" diye çığlık atarken tüfekle ateş etti ve bana doğru bakarak kahkahalar attı (ben orada bedenen yokum beyaz bir ışığım). Kadını  yüzünde korkunç bir mutluluk vardı. Ömrümde böyle bir kahkaha görmedim. Sesi her yerden duyuldu resmen.Her yer yine kanlar içerisinde kapının arkasi vs.kadının kafa patlamış yerde duruyordu zaten. O kadının kahkasi beni baya ürküttü.
 
Not: Rüyayı yazmakta tereddüt ettim çünkü bu rüya pek iç açıcı gelmedi bana. Umarım yorumu kötü bir anlama gelmez.
 
Sizce bu rüyanın anlamı nedir? Okuyanlara teşekkürler.
 
Edit: Bu arada rüyada hatırladığım kötülük yapanlar bu kadardı belki başka kötülük yapanlarda olabilir hırsızlar, yalancılar vs. vs. Şu an aklıma gelmiyor.
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
aha bir etiket daha gördüm :)

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

5 Yorum

+2 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
sen hep acayip şeyler görüyorsun ama hep ne olacak senin bu rüyalar ;) Bu rüyana yorum yok neden dersen bu bir rüya değil birincisi kabus ikincisi ise etrafında yer alan kötü enerjilerinde etkisi altında kalakarak bu rüyayı görmüşsün şeytani bir enerji aslında şeytanın ta kendisi rahmani bir rüya değil , şeytan savaş kan gibi kötü rüyaları ilham edebilir evet seni etkilemiş olabilir ama bu rüyanın yorumu yok , çevrende duyduğun haberler , kötü olaylar, senin duygularının hassasiyetinden şeytan yararlanmış olabilir .Emin ol korkmana gerek yok bizlerde bu tarz hoş olmayan rüyalar görürüüz.
+2 oy
Önay Akın Rüya Görüşmecisi (35.0k puan)  
düzenledi
Üst üste haberler, sözlü ikazlar, belki tehditler, belki de konuşma tarzı böyle olan birileriyle tartışmalar. Hep bunlar var.
İnsanların gözü önünde çok fazla bulunmak veya dedikodu ortamlarında senin yaptığın hataların ağızlara meze olması ya da senin yaptıklarının hataymış gibi konuşulması.
Galiba senin etrafında senin yaptığın her şeyden haberdâr olmak isteyen birileri var.

Keşke şunu etmeseydim diyeceğin günler seni bekliyor lakin sabırlı davranırsan ve yalnızca işine gücüne bakarsan tüm sıkıntıları anlatacaksın. Çünkü gündem daima değişmeye mecburdur. Bugün olmazsa yarın, yarın olmazsa yarından sonra, illâki gündem değişir. Biraz sabır.
Eski bi şiir aklıma geldi şimdi, Vakti Şadi de gelir, diyen bi gazeldi. O şiirdeki gibi ...
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
haydaaa :)
Önay Akın Rüya Görüşmecisi (35.0k puan)  
Daha önceki rüyalara bakmadım.. Ruyayi okudum ve yorumladım.
+1 oy
 
Bir şey söyliyim mi ben aldığım hicbir karardan pişmanlık duymadım. Hata yapmasam zaten doğruyu öğrenemem. Beni ben yapan hatalarım. Pisman olacağım bir karar olmaz eminim. Keşkelerle milletin lafları ile hayat yaşanmaz ki. Sabır kısmına katılıyorum. İşimde sabırlı olma kısmına. Yorum için Sağ ol.
+1 oy
 
Güldürdünüz Üstadım:) Evet size katılıyorum. Bu bir kabus çünkü ilk kez bir rüyamdan hiçbir anlam çıkartamadım. Ve başta korkutucu geldi sonra umursamadım. Hatta yazıp yazmamakta bile emin değildim.  Öyle aklıma esti yazayım dedim:D
+1 oy
 
Ben de ilk okuduğumda haydaaa dedim :) Hatta soracaktım dedikodu nerden çıktı ? Nasıl düşündünüz?.. Diye sanırım önceki rüyalardan tahminde bulundu olsun. Önemli olan fikir yürütmek :)

İlgili rüyalar

+5 oy
2 yorum 261 okuma
+4 oy
1 yorum 137 okuma
danpungdila 18 Mart 2020 Rüya kategorisinde danpungdila Rüyazede (1.4k puan)   yazdı
+6 oy
1 yorum 195 okuma
Tayzey 6 Mayıs 2020 Tabir kategorisinde Tayzey Rüyazede (1.4k puan)   yazdı
+7 oy
1 yorum 127 okuma
anonimka 23 Nisan 2020 Tabir kategorisinde anonimka Rüyazede (1.4k puan)   yazdı
+3 oy
1 yorum 120 okuma
Koray0303 29 Mart 2020 Rüya kategorisinde Koray0303 Rüyazede (1.4k puan)   yazdı
+10 oy
8 yorum 443 okuma
+5 oy
2 yorum 150 okuma
eirene 30 Mayıs 2021 Rüya kategorisinde eirene Rüyakar (4.4k puan)   yazdı
+5 oy
1 yorum 115 okuma
+8 oy
5 yorum 267 okuma
Eyja 14 Ağustos 2019 Rüya kategorisinde Eyja Rüya Yorumcusu (17.5k puan)   yazdı
+10 oy
2 yorum 153 okuma


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

323 Aktif
1 Üye ve 322 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 3620
Dün : 21898
Toplam : 48083809
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...