Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+2 oy
232 okuma
SSDGN Tabir kategorisinde Rüya Yorumcusu (15.5k puan)  
düzenledi
Ruyamda, bana ilgisinin oldugu bildigim bir erkekle ev arkadasiymisiz. Yalniz benim tipim bambaska, kendimi japon kahkullu sevimli bir kiz olarak goruyorum. Bu adama karsi platonik asik gibiyim ruyamda, kendimizi surekli evin icinde baska sahnelerde gordum. En son sahnede ben tam evin kapisini acarken bu adamla karsilasiyoruz pat diye, orada aramizda bir etkilesim oluyor. Bir de ruyanin devaminda onu mor bornozla gordum evin icinde.
Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)  
ilginç bir rüya ile dönmüşsün :)

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

3 Yorum

+1 oy
Tellitoka Rüya Kurucu (86.0k puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Merhaba
Oncelikle o erkekle ev arkadasi oldugunu gormen, o kisiyi cok dusundudunu ya da bir sekilde o kisinin sana karsi olan ilgisinin  cok dikkatini cektigini gosteriyor. Ev demek ozel konular demek, sanirim sende artik o kisiyle daha cok yakinlasmak istiyorsun.
Kendini japon sevimli bir kiz olarak gormen ayni zmanda espirili ve masum kisilerden hoslandigini iliskindede bu yonde kisilere yer verebilecegini gosteriyor. Beklentilerine gore karsindaki kisinin daha ince ruhlu kibar duygusal olmasi gerekiyor.
Evin kapisini acip pat diye karsilasmanizda o kisiye kalbinizin kapilarini acip acmamakta tereddutte kaldiginizi gosteriyor sanki birde son zamnalarda sizi sasirtacak gelismelerde yasanabilir bu kisiyle ilgili
Mor renk tamamiyle sevgi ve sevkat rengidir fakat bu sevkat koruma korunma ve tatli romantik iliskileri ifade eder. Karsinizdaki kisi kibar ve sevkat dolu olmali sizin psikolojik acidan boyle bir dusunceniz varmi yokmu bilmiyorum fakat benim ruyanizdaki analizime gore bu sonuclar cikiyor. Bornoz olmasida yine cinsellik ve arinma konularini iceriyor. Siz farketmesenizde aranizda seksuel acidan bir cekim olabilir.
Hayir olsun insallah
Sevgilerimle..
SSDGN Rüya Yorumcusu (15.5k puan)  
Cok tesekkurler! <3
0 oy
SSDGN Rüya Yorumcusu (15.5k puan)  
Harika bir yorum cok detaylı cok tesekkür ederim. Günlerdir aklıma takılan baska birsey de baska bir ruyamda ben bu adamla yasak ask yasıyordum. Sarısın mavi gözlü bir kadın ile evliymis aslında ve biz yasak ask yasıyormus. Üzerinde takım elbise var ama ilginc olan kısım bir oglu varmıs esmer, kucuk ve ben ona sarılıp kendi oglum gibi cok seviyorum. Bununla ilgili bir yorumunuz olur mu? Sevgiler
0 oy
Tellitoka Rüya Kurucu (86.0k puan)  
Aranizda bir engel oldugunu bazi uyusmazliklarin oldugunu dusunuyorsun sanirim fakat daha sonra sende bu engelleri kabullenme gorunuyor, takim elbisede ikiniz arasindaki ciddiyetle alakali  ve iyiye isaret

İlgili rüyalar

+4 oy
2 yorum 403 okuma
Esma 31 Ocak 2021 Rüya kategorisinde Esma Rüya Tabircisi (7.8k puan)   yazdı
+6 oy
5 yorum 214 okuma
+6 oy
4 yorum 295 okuma
SSDGN 21 Ağustos 2019 Tabir kategorisinde SSDGN Rüya Yorumcusu (15.5k puan)   yazdı
+7 oy
4 yorum 263 okuma
SSDGN 18 Temmuz 2019 Tabir kategorisinde SSDGN Rüya Yorumcusu (15.5k puan)   yazdı
+3 oy
1 yorum 162 okuma
dimit 24 Haziran 2016 Rüya kategorisinde dimit Rüya Yorumcusu (18.7k puan)   yazdı
+2 oy
3 yorum 159 okuma
ferdi hazer 4 Ağustos 2021 Tabir kategorisinde ferdi hazer Rüyazede (1.7k puan)   yazdı
+5 oy
1 yorum 142 okuma
semes 24 Haziran 2020 Tabir kategorisinde semes Karabasan (782 puan)   yazdı
+4 oy
1 yorum 151 okuma
abdrhmn34 16 Aralık 2021 Rüya kategorisinde abdrhmn34 Karabasan (146 puan)   yazdı
+4 oy
1 yorum 178 okuma


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

395 Aktif
1 Üye ve 394 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 13917
Dün : 23857
Toplam : 48072250
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...