Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+2 oy
119 okuma
llllllllllk Rüya kategorisinde Karabasan (76 puan)  
yeniden etikenlendirildi
merhabalar,
bu rüyayı görmememin üzerinden yaklaşık bir yıl geçti ama hala kafamın içinde dolanıp duruyor.
rüyayı gördüğüm gecenin akşamında anneme benim hakkımda hep anlatmak istediğim ama anlatamadığım bir şey vardı, hep beni yoran ve nasıl anlatacağımı düşündüğüm benim için zor bir konu. ne olduğunu anlatmama gerek olmadığını düşündüğümden hemen rüyamı yazacağım yani akşamında omuzlarımdan yük kalkmış olarak uyuduktan sonra gördüm rüyayı.
üç katlı bir binadaydım bina ilkokulu okuduğum yer en üst katında çocukluğumdan arkadaşlarım vardı ve sınıfın en son sırasında oturuyor neşeliydim sonrasında bir aşağı kata indim ve orada da hayatımın daha ileri yıllarından okul arkadaşlarımı gördüm bir aşağı kata indiğimdeyse lise arkadaşlarım ve daha eskiye dayanan insanlar vardı yine o sıra herhangi bir neden olmadan insanlardan yardım istiyordum ve kimse bana yardım etmiyordu sonrasında ilerlemeye başladım okul binasında değildim sanki ama hocayı beklediğimiz bir yerdi yine. etrafımda insanlar vardı karşımda üst üste dizilmiş kutular gördüm can sıkıntısından kutularla oynuyordum bir tanesini kaldırıp tekrar koyacaktım ki üstüne elimden düştü ve onlarca kulap çöpü yerlere saçıldı toplaması mümkün değilmiş gibiydi eğilip toplamaya bile çalışmadım. burada şöyle bir ruh halinde olduğumu hissettim, alaycıydım ve umursamaz bir şekilde bir şeylerin yıkımına yol açıyordum. bu halimi fark edince kötü bir duruma geldim ve gitmediğim halde herkesten uzaklaşıp bir odanın içine kapatmıştım kendimi. odanın içinde hiçbir şey yoktu duvarlar grimsi bir renkteydi dışarıdan insan seslerini duyuyordum ama beni cezalandıracaklarını düşündüğüm için odadan çıkmıyordum. çıktığımdaysa bir arkadaşımı tüm dağınıklığı eğilmiş toplarken buldum. bitirmesine az kalmıştı bana bakınca bunları bilerek yapmadığımı yanlışlıkla olduğunu söyledim, o da bana yanlışlıkla yapmadığımı bildiğini söyleyip ayağa kalktı teşekkür ettiğim sırada yanına bir kız geldi ve kolundan veya elinden tutup çekip götürmeye çalıştı mutsuz olduğunu görünce tekrar teşekkür edip bana bakmasını istedim ve ismini söyledim ismini söyledikten sonra gülümsedi ve yanındaki kişiyle birlikte gitti.
rüyam burada bitiyor bana yardım eden insanla da rüyayı görmeden beş altı ay önce sosyal medyadan tanıştım. rüyanın birkaç kısmının bana yük olan şeylerle alakalı olduğunu anlayabildim ama arkadaşımın başka biriyle gitmesi, bana yardım etmesi hakkında nedense üzerine düşünürken buluyorum kendimi..
teşekkürler.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

1 yorum

0 oy
Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)  
Rüyayı göreli epey olmuş ve işaret rüyası olduğu da belli. O kişiyle tanışmışsın. Yakınlaşma da olmuş. Bu kişi senin yüklerini hafifletecek sana bir çok konuda yardımı olacak. Buradaki kutular senin yüklerini ifade ediyor haklısın. Ama şu var ki bu kişiyle ilişkiniz bir şekilde bitecek olabilir. Belki zoraki bir evlilik yaşayabilir. Bilemiyorum. Ben öyle hissettim.

İlgili rüyalar

+2 oy
1 yorum 155 okuma
Rossess 27 Ekim 2020 Rüya kategorisinde Rossess Rüyakar (3.5k puan)   yazdı
+5 oy
1 yorum 152 okuma
4 Eylül 2017 Rüya kategorisinde Abdullah   yazdı
+7 oy
2 yorum 181 okuma
+9 oy
2 yorum 138 okuma
+2 oy
1 yorum 104 okuma
Z28p 26 Temmuz 2020 Rüya kategorisinde Z28p Rüyazede (1.0k puan)   yazdı
+10 oy
2 yorum 146 okuma
+4 oy
1 yorum 154 okuma
B 25 Eylül 2019 Rüya kategorisinde B Uzman Yorumcu (23.2k puan)   yazdı
+9 oy
1 yorum 153 okuma
Dronesss 3 Ağustos 2019 Tabir kategorisinde Dronesss Rüyazede (1.3k puan)   yazdı
+9 oy
4 yorum 170 okuma
22 Mayıs 2019 Rüya kategorisinde Eda   yazdı
+12 oy
2 yorum 175 okuma
12 Nisan 2019 Rüya kategorisinde gökçe   yazdı
+8 oy
3 yorum 224 okuma
dimit 23 Mayıs 2017 Bilgi kategorisinde dimit Rüya Yorumcusu (18.7k puan)   yazdı
+3 oy
2 yorum 205 okuma
Nur6 22 Aralık 2021 Bilgi kategorisinde Nur6 Rüyakar (3.3k puan)   yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

607 Aktif
0 Üye ve 607 misafir
Bugün : 10723
Dün : 21898
Toplam : 48090887
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...