Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+4 oy
162 okuma
sedabulut Rüya kategorisinde Rüyakar (2.4k puan)  
Rüyamın başını hatırlamıyorum ama evin içinde birini aradığımı hatırlıyorum. Daha sonra evimizin mutfak kısmında oturuyorum. koridor kısmına alev sıçramasını görüyorum ama ilk aldırış etmiyorum ya çocuklar yapıyordur diye. daha sonra 2 yaşında erkek kardeşimle yanında tanımadığım biraz daha büyük erkek çocuğu görüyorum. Daha sonra o alevlerin annem gilin yatak odasından geldiğini hissediyorum kalkmamla görmem bir oluyor zaten. sonra suyu koymak için kap arıyorum bi kova buluyorum ama içi dolu sonra bi kase su doldurup alevlerin üstüne döküyorum ama içimden bu böyle sönmeyecek diyorum. babam geliyor o sıra eve görüyor bende baba yardım et diyorum ateş eve yayılmasın o duruyor öylece bende o kaseye hala su taşıyorum. sonra küçük erkek kardeşim koşuyor etrafta bende babama dönüp bir iş yaptığın yok bari çocuğu al götür bir şey olmasın ona diyorum. o tanımadığım küçük çocukta durmuş bana bakıyor. içimde bu kim diyorum. su taşıp duruyorum sonra bi daha su döküyorum alevler patlar gibi bi anda koridora çıkıyor sonrasını da hatırlamıyorum yorumlar mısınız?
sedabulut Rüyakar (2.4k puan)  

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

3 Yorum

+2 oy
Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Bu rüya annenle ilgili endişeleri işaret ediyor. Sağlık sorunu olabilir başka sorunlar olabilir. Ama annen bir sıkıntı yaşayacak fakat senin sayende bu derdini atlatacak. Genel olarak rüyadan edindiğim izlenim bu.
sedabulut Rüyakar (2.4k puan)  
Yorumunuz için teşekkür ederim, ellerinize sağlık
+2 oy
Tellitoka Rüya Kurucu (86.0k puan)  
Aileniz daha once vermis oldugu bir karardan dolayi pisman olabilir. Ozellikle erkek kardesinizle ilgili vermis olduklari bir karar size zarar verebilir. Sizi bu aralar ailenizle ilgili endiselendirecek genel konular olmus olabilir koridor ve mutfak ortak kullanim alanlaridir bu ruyada tum ailenin bir durumdan etkilenecegini gosteriyor fakat alevin asil ciktigi yer anne ve babanizin odasi . Yani sorumlularin onlar oldugunu gosteriyor. Atesi sondurebildiyseniz bu iyi bir sey .sizin de mudaheleniz ve cabanizla bir sıkıntiniz giderilebilir fakat ates devam ediyorsa sıkıntilar bir sure daha devam edecek gibi.Ozellikle babanizin disardan gelmesi endiselerinizin daha cok anneniz yonunden oldugunu gosteriyor. Evde kararlari daha cok anneniz veriyor olabilir. O kardesiniz yaninda gordugunuz ikinci bir erkek cocuk garip cidden.. kardesinizin ustune tum ailecek cok dustugunuzu gosteriyor olabilir eger bu etki devam ederse kardesiniz kendi kimligine kavusmakta zorlanabilir. Onu ayni zamanda biraz serbest birakmanizda gerekiyor olabilir.
Birazda siz aileyi bir arada tutan hatta aileyi idare edebilecek potansiyelde birisi oldugunuzu gosteriyor. Onlarin en buyuk yardimcisi sizsiniz..Babaniz sorumluluklarini tam yerine getirmiyor olabilir bundan kaynaklida ustunuzde fazla sorumluluk hissedebilirsiniz
sedabulut Rüyakar (2.4k puan)  
yorumunuz için teşekkür ederim :))
0 oy
Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)  

Rica ederim ama @Tellitoka nın yorumunu seçersen sevinirim.

İlgili rüyalar

+4 oy
4 yorum 213 okuma
+6 oy
1 yorum 181 okuma
ATHENAA 18 Nisan 2020 Rüya kategorisinde ATHENAA Rüyazede (1.4k puan)   yazdı
+6 oy
3 yorum 223 okuma
+9 oy
1 yorum 230 okuma
+3 oy
4 yorum 201 okuma
Şanslıxkelebek 18 Temmuz 2022 Rüya kategorisinde Şanslıxkelebek Rüya Ustası (46.6k puan)   yazdı
+4 oy
1 yorum 102 okuma
Gül 4 Kasım 2019 Rüya kategorisinde Gül Karabasan (-84 puan)   yazdı
+6 oy
1 yorum 76 okuma
+12 oy
2 yorum 152 okuma
Endless 5 Aralık 2019 Rüya kategorisinde Endless Rüyazede (1.4k puan)   yazdı
+3 oy
1 yorum 140 okuma
Husman 18 Ocak 2022 Tabir kategorisinde Husman Karabasan (104 puan)   yazdı
+17 oy
8 yorum 523 okuma
+23 oy
3 yorum 339 okuma
+18 oy
7 yorum 570 okuma


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

425 Aktif
1 Üye ve 424 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 15756
Dün : 23857
Toplam : 48074082
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...