Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+5 oy
167 okuma
Şanslıxkelebek Rüya kategorisinde Rüya Ustası (46.6k puan)  
Rüyamda düğün salonundayım yanımda da evleneceğim kişi var. Kına gecesi yapıyoruz. Pistte halay çekenler var. Üstümde parlak bir gelinlik var ama ya kırmızı ya da mor renkli. Eşime  bak elbisem ne güzel parlıyor diyorum ve sahneye doğru koşuyorum halay başında olan beyaz elbiseli kadının elinden tutup halay başına geçiyorum. İlk başta beyaz elbiseyi gelinlik olarak düşünüyorum ve acaba onlarım düğünü mu diye kendi kendime düşünüyorum daha sonra kendi kına gecem olduğu aklıma geliyor. Halay çekiyorum bende. Daha sonra halay bitti başka bir kadının yanına gittim bordo elbiseli. Orda konuştuk sadece ama ne olduğunu bilmiyorum. Gördüğüm kişiyi bilmiyorum açıkçası benim eşim olacak kişi. Onun da üstünde damatlık vardı.
Daha sonra babamla dışardayız. Yolda yürürken yoncaları görüyorum. 4 yapraklısını bulamadığımı söylüyorum babama. Babam da bana başka bir bitkiye uzanıp beyaz bir çiçek veriyor. Papatya gibi değilde beyaz küçük bir çiçekti çok da güzeldi. Çiçeği yere düşünüyorum alıyım derken sol koluma böcek girdiğini görüyorum. Siyah karınca gibi bir böcekti. Derimin altına giriyor ve hiç belli etmiyor kendini kayboldu resmen. Daha sonra ben kolumun o kısmını sivilce sıkar gibi sağ elimle sıkıyorum ve içinden o böceği olmuş bir şekilde çıkarıyorum. Böcekten sonra şeffaf bir sıvı ve kan çıkıyor. Arada bir sıkıyorum orayı ve kan çıkıyor ama kan biraz daha koyu renkli onu da peçete siliyorum.
Ruyam bu kadar yorumlarsanız çok sevinirim :)
Şanslıxkelebek Rüya Ustası (46.6k puan)  
@SAMİGALAKSİ 
Rica etsem yorumlar mısınız :)

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

3 Yorum

+5 oy
SAMİGALAKSİ Uzman Yorumcu (23.1k puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Gerçek hayatınızda evlilik düşündüğünüz ya da konuşmayı çok istediğiniz onunla ciddi olabileceğinizi düşündüğünüz bir durum var mı? Eğer varsa düğün salonu görmeniz kısmetiniz açılacağını daha da mutlu olacağınızı simgeliyor. Beklediğiniz birisi varsa bunun bir şekilde size ulaşmaya çalışacağını söylüyor. Tanımadığınız bir kişiyle evlendiğinizi görmeniz de içinizde ki sıkıntının geçmeye başladığına daha da pozitif bir ruha sahip olduğunuzu simgeliyor. Rüyanızda kına gecenizi görmeniz aslında sizin daha dikkatli, her şeye dikkat eden bir yapıya sahip olduğunuzu söylüyor. Halay çekenleri görmenizde size gelecek olan fırsatların habercisi sizin de halay çekmeniz bunu en iyi şekilde değerlendirip feraha ulaşacağınızı gösteriyor. Rüyanızda kırmızı olarak gördüyseniz elbiseniz yine bir kısmete çıkıyor gibi yani bana öyle hissettiriyor. Mor elbise de karşınıza çıkacak kişinin en hayırlısı olduğunu ailenize ve size çok değer veren biri olduğunu gösteriyor. Mor başka bir şekilde sizin göze geldiğinizi herkes tarafından farkındalık yaratan biri olduğunuzu da simgeiyor olabilir. Elbisenin parlak olması içinizin dışınızın bir olduğunu, gözünü hırs bürüyenlerden olmadığınızı gösteriyor. Bordo elbiseli kadınla konuşuyorsunuz ya o kişiye bir iyiliğiniz dokunacak o da size karşı bi fırsat sunacak bu sizi çok mutlu edecek ya da siz hayır duası alan biri olduğunuzdan bu bir nevi size yol gösterici gibi. En son olarak damatlıkla görmeniz sizin azimli olduğunuzu başladığınız işlerin devamını getirdiğinizi bunlarında boşa çıkmayacağını gösteriyor.
Rüyanızda gördüğünüz yonca bana parayı çağrıştırdı 4 yapraklı bulamadım diye yakınmanız da aslında mükemmeliyetçiye yakın bir kişilikte olduğunuzu gösterdi. Şunu da söylemek isterim ufak bir mesaj olduğunu düşünerekten; daha iyisini elde etmek isteyebilirsiniz ama belki de önemli olan daha iyisi elde etmek değil de farkında olmadıklarınızdır. Babanız beyaz çiçek vermesi aile bağlarınızın güçlü olduğu daha çok huzurun içinde yaşadığınızı simgeliyor. Çiçeği düşürmeniz arada ufak tefek tartışmalar olabileceğini söylüyor. Böcek görmeniz ilişki konusunda aklınızda olan kişinin sizi biraz huzursuz etmiş gibi bunu farketmemiş olabilirsiniz de. Böceğin derinizin altına kadar girip sizin farketmemeniz bunu gösteriyor. Böceğin siyah olması size karşı fesat olan insanlar olabileceğini sizinde buna dikkat etmeniz gerektiğini söylüyor. Sıktıkça kan veya sıvı gelmesi bazı şeylerin tersine döneceğini simgeliyor olabilir. Rüyanız genel anlamıyla güzel dikkat etmeniz gereken şeyler var gibi. Sadece düşüncelerimi dile getirdim doğruluğunu Allah bilir. Umarım bir yerlerden düşüncelerinize dokunabilmişimdir.
Şanslıxkelebek Rüya Ustası (46.6k puan)  
Tekrardan teşekkür ederim iyi geceler dilerim :)
0 oy
Şanslıxkelebek Rüya Ustası (46.6k puan)  

Dört yapraklı yonca severim ve ne kadar bulmak istediysem de bulamadım dün de bir ağacın dibinde görmüştüm. Dün halay çekmiştim. Ve parlak şeyleri çok severim rüyamda giydiğim gelinlik gibi. Gün içinde gördüklerim anlamı değiştirir mi ? Bilinçaltı olması rüyamı boş kılar mı ?

Yorumunuz için teşekkür ederim sağ olun. Söylediğiniz güzel şeylere umarım hayatımda rastlarım :)
+2 oy
SAMİGALAKSİ Uzman Yorumcu (23.1k puan)  
Bu dediklerinizle bilinçaltınızın yansıması olarak yansımış. Yani bence boş kılmaz sadece fark etmediklerimizi gösterir ya da zihnimiz nelerle dolu onu gösterir. Bu yüzden boş kıldığını düşünmüyorum  :)) Rica ederim

İlgili rüyalar

+1 oy
1 yorum 126 okuma
+1 oy
1 yorum 157 okuma
+2 oy
1 yorum 185 okuma
+1 oy
1 yorum 46 okuma
+2 oy
1 yorum 133 okuma
asiya 28 Temmuz 2020 Rüya kategorisinde asiya Rüya Yorumcusu (15.2k puan)   yazdı
+12 oy
2 yorum 1.6k okuma
+5 oy
2 yorum 153 okuma
geekone3388 14 Ekim 2020 Rüya kategorisinde geekone3388 Rüya Tabircisi (10.9k puan)   yazdı
+5 oy
6 yorum 258 okuma
BB 5 Mayıs 2020 İstihare kategorisinde BB Rüyazede (1.7k puan)   yazdı
+5 oy
2 yorum 203 okuma
Denizmtlu 6 Ekim 2019 Rüya kategorisinde Denizmtlu Rüyazede (1.2k puan)   yazdı
+4 oy
1 yorum 175 okuma


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

620 Aktif
1 Üye ve 619 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 8045
Dün : 21898
Toplam : 48088219
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...