Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+5 oy
360 okuma
Hicaz Rüya kategorisinde Rüya Ustası (54.8k puan)  
düzenledi
Merhabalar

Rüyamda karlı bir sahilde denize doğru yürüdüğümü görüyordum. Her yer kar ama ben denize girenleri görüyorum. Hava soğuk değildi ve karın üzerinde rahatlıkla oturabiliyordum. Bende biraz denize yakın bir yerde sahile uzanmak için yer kolluyorum tam uzanacakken suya çok yakın olduğum için uzandığım yer çöküyor ve denize düşüyorum. Tekrar sudan çıkıp daha sağlam bir yere uzanıyorum. Her yer bembeyaz ve o kadar huzurluyum ki hava serin esiyor felan çok hoşuma gidiyor. Bu sahne sonra değişiyor. Biraz kopuk kopuk hatırlıyorum. Eski taş bir şehirdeyim hava çok sıcak. Kahverengi bir şehir var bu sefer sıcak çöl rüzgarı. Taş yapılar devasa , işlemeli saraylar gibiler. Çatıdan şehre doğru bakıyorum. Beni polisler arıyor, kaçıyorum ama kaçarken durup kıyafetlerimi değiştiriyorum saçımın şeklini değiştiriyorum. Şehre uygun giyiniyorum. Farkediyorum ki aslında benim görünüşüm değiştiği için artık beni tanıyamıyorlar ve rahat rahat sarayları hanları geziyorum. Aslında o kadar gerçekçi bir rüyaydı ki şehrin kokusunu alabiliyordum. Ne yazık ki uyanır uyanmaz yazmadım şu an çok eksik hatırlıyorum. Ana tema da eksik büyük bir parça var hatırlarsam ekleme yapacağım.

Yorumlarınız için şimdiden çok teşekkür ediyorum..
Hicaz Rüya Ustası (54.8k puan)  
@Üstat_Simuy_Alaca müsait olduğunuzda bu rüyama beklerim üstat 
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
Geçiş rüyaları aslında şu şekilde yorumlamak ve analiz etmek benim için daha doğru geliyor , gerçek yaşamınızda ders olur sınav olur iş olur seviye atlamak ilerlemek bir üst kademeye geçmek istediğiniz , başarılı olmak istediğiniz bir branş var mı yada bir hayat planı , çünkü eğer ki ruhsal ve manevi konularla ilginiz var ise bu rüyanın gelecek yönlü çıkması çok yüksek bir olasılık.
Hicaz Rüya Ustası (54.8k puan)  

Şifacılık  ve ruhsal danışmanlık mesleğim şu anda @Üstat_Simuy_Alaca

Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
Ah, benim aklım pek ermez bu tür konulara :) hayır olsun rüyanız.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

9 Yorum

+5 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Rüya çok detaylı ve yorumlanması zor bir rüya
Kar revah olarak da adlandırıla bilir diğer rüya tabiri ve yorumcuları için ama benim için kar yorulmak yoruculuk zor mesaketli bir süreç emek gerektiren olay döngüsune ve zorluğa yorumlarım , burada ki deniz figürü ve yürümek aslında sizin zorlu bir yolda yürüdüğünuze mesaketli bir hayat döngünuzun olduğuna ve geçmiş yaşantınızda zorluklar yaşadığınızda ve sizin içinizdeki bazı doldurulamayan boşlukları sizin doldurmaya çalıştığınızı anlatiyor çünkü deniz yanlziligi vurgulayan bir simgedir ve siz mesaketli bir süreçten geçiyorsunuz ama tabiki burada zorluk yaşayacak diyip kestirip atmak istemiyorum çünkü öyle değil evet süreç zorlu ama rüyanın devamı var , giriş kısmı zorlukla karşıladı bizi ama rüyanın devamında  denize girenler ve havanın soğuk olmaması zor bir işten kolay yoldan para
 kazanma durumu mevcut , rüyada da gözüküyor bu süreç zorlu çevre koşulları zorlu zaman dilimi zorlu olabilir ama burada zorluğun üzerinden gelme hali de var , çökme ve denize düşme aksaklık zaman zaman dönem dönem bunalım da olabilir çevresel de olabilir iş konusunda yaşanacak aksaklık uğursuzluk yada morel bozukluğu gibi ufak tefek üzücü şeylerin meydana gelebileceğini de bildiriyor olması çok yüksek , sağlam yere uzanma sizin zeka ve zihni izle ilgili bir durum pratik zeka kendinize güvenli bölgeyi oluşturma tehlikeden kaçma gibi durumları yansıtmış ,buraya kadar psikolojik ve size gerçek yaşamınız için ipucu vermiş rüyanız , sonbahar aylarından sonra biraz maddi zorluk yasayacaginizi söylüyor rüya bir ay sıkıntılı ikinci ay bolluk gibi maddi konularda kendinize dikkat etmeniz gerekebilir , sahnenin değişimden sonraki olan rüya ruhsal manevi bir tür gizem keşif gibide bana göre geçmişimizde kalan bir açıklık var bu karma da olabilir zamanla yada atalardan gelen bir günah yada hata bu ilerki dönemlerde sizi bulabilir , ikinci perdede sizin kaçtığıniz şey bir günah veya suç olabilir ama geçmişte yapılan her ne ise gün yüzüne çıkması an meselesi ama siz saklanıyor kaçıyor ve sürekli erteliyorsunuz ama karma da olsa bir suçun bedelini ödemek de olsa kendinizi siyah olan her ne ise ona bırakın , kabullendim ve hata yaptiysaniz eğer ki bırakın bedelini de ödeyin çünkü her hata ve bedel bizlere çok şey katar bu rüyada başı çok güzel siz odulendiriliyorsunuz ama ödülün altında yatan sırlar gizemler geçmişe dayalı konular var size karşı geçmişte yapılan bir hata dahi olsa karlı denizin altından çıkarmanızda fayda var bazı sırları yük etmeyiniz kendinize , benim için bu rüya manevi bir rüya tamamen siz iç dünyanizla olan bağlantı dile gelmiş durumda bedeniniz ruhunuz zihnimiz size cevap veriyor dinlemek size iyi gelecektir.
+6 oy
Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)  
İlginç fantastik bir film gibi rüya olmuş. Deniz olumludur. Huzuru iç dengeyi işlerdeki düzelmeyi simgeler. Karlı olması ise sanki sorun gibi gördüğün şeylerin hedeflerine ulaşmanda sorun olmayacağını işaret ediyor bence. Zaten bunlardan da zevk alıyorsun. Bir kaç tökezleme yaşasan da sonunda huzuru veya güzel işleyişi bulacaksın.

Ayrıca saray da olumludur. Ama polislerden kaçman belki yasal olmayan bir işte başarıyı simgeliyor olabilir. Veya kendini böyle görüyor olabilirsin.
Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)  
Astral olabilir. Başka yaşamış birinin bedeninde veya yaşayan birinin.
+4 oy
Hicaz Rüya Ustası (54.8k puan)  

gördüğüm rüyalar film olsa kesin oscar falan alırım. Aslında yine ruhum seyahat etmiş gibi hissediyorum. Şehrin sokakları arasında gezinirken kendimi yine ben olarak görmüyordum. Farklı bir bedendeydim. Bunun bir manası var mı @Karga

+4 oy
Hicaz Rüya Ustası (54.8k puan)  

Teşekkür ederim @Karga bakalım nerelere gideceğim daha

+2 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
Tabi bu rüyanin gerçek yorumu bu demek değildir gerçekleri biz bilemeyiz ama dersen ki ucundan kıyısından köşesinden sana göre nasıl bir yorumu vardır bana göre bu şekilde dir yorumu :)
+4 oy
Hicaz Rüya Ustası (54.8k puan)  
Valla kaleminize sağlık. Hakikatli yazdınız. Kendimce değişik bir hayat yaşıyorum ve sürekli değişiyorum. Ve evet karşılaşmam gereken geçmiş hayatım bu aralar yüzleşmemi hızlandırıyor. Ne kadar temkinli olsamda elimden kayıp gidercesine bazı şeyleri durduramıyorum. Hayra gitsin inşALLAH. Çok teşekkür ediyorum ALLAH razı olsun. Kaleminize güç kuvvet versin Rabbim ! @Üstat_Simuy_Alaca
+2 oy
Hicaz Rüya Ustası (54.8k puan)  
+3 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
Ne demek rica ederim bir nebze olsun yeni bir fikir kazandırdiysam size ne mutlu bana :) bı an rüya başlığından fantastik bir rüya sanmıştım ama aksine sizin içindeki pınarı nehri anlatan bir rüyaydı bana göre .
+2 oy
Hicaz Rüya Ustası (54.8k puan)  
Bende fantastik olarak düşünmüştüm fakat yazmaya başlayınca dedim ki bu birşeye işaret ediyor. Bu arada karlı sahilde gördüğüm insanlar hep geçmişte ki insanlardı. Okuldan, işten, mahalleden tanıdığım insanlardı onlar. Buda geçmişte ki konulara işaret ediyor sanırım.

İlgili rüyalar

+5 oy
1 yorum 248 okuma
B 15 Aralık 2020 Rüya kategorisinde B Uzman Yorumcu (23.2k puan)   yazdı
+1 oy
2 yorum 173 okuma
~}çu 22 Mayıs 2021 Rüya kategorisinde ~}çu Rüyakar (2.9k puan)   yazdı
+1 oy
1 yorum 130 okuma
tarcinduman 4 Aralık 2021 Rüya kategorisinde tarcinduman Karabasan (90 puan)   yazdı
+9 oy
14 yorum 446 okuma
Loserland 2 Ekim 2021 Rüya kategorisinde Loserland Rüyazede (1.2k puan)   yazdı
+2 oy
1 yorum 134 okuma
Ruya.ci 10 Kasım 2019 Rüya kategorisinde Ruya.ci Rüyakar (5.4k puan)   yazdı
+7 oy
1 yorum 107 okuma
beyaz 6 Ekim 2019 Rüya kategorisinde beyaz Rüyazede (1.1k puan)   yazdı
+9 oy
2 yorum 166 okuma
NurNur 26 Eylül 2019 Rüya kategorisinde NurNur Rüyazede (1.5k puan)   yazdı
+5 oy
1 yorum 141 okuma
Yaref 29 Temmuz 2019 Rüya kategorisinde Yaref Rüyazede (1.3k puan)   yazdı
+3 oy
1 yorum 181 okuma
12 Kasım 2018 Rüya kategorisinde Glce   yazdı
+4 oy
1 yorum 131 okuma
geekone3388 28 Ağustos 2021 Rüya kategorisinde geekone3388 Rüya Tabircisi (10.9k puan)   yazdı
+2 oy
1 yorum 139 okuma
ferdi hazer 30 Ağustos 2021 Rüya kategorisinde ferdi hazer Rüyazede (1.7k puan)   yazdı
+9 oy
3 yorum 417 okuma
Yaren1989 15 Şubat 2020 Rüya kategorisinde Yaren1989 Rüya Ustası (52.9k puan)   yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

636 Aktif
0 Üye ve 636 misafir
Bugün : 8607
Dün : 21898
Toplam : 48088779
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...