Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+5 oy
152 okuma
Casablanca Rüya kategorisinde Rüyazede (1.8k puan)  
Rüyamda esimle tartisip kaynanamlarin kapisina gittim iki kasa cay bardagini kapilarinin önune atip kirdim orda bi anahtar vardi  kapilarinin yakininda onlara aitmiş onuda aldim daha sonra esim pesime takildi  anahtari almak icin karsilastik metrobuse binmek üzereydim onunda benimde cebimde deste deste para vardi benden anahtari istedi bende verdim sonra ayrilirken agladigini gordum
daha sonra kendime ait olan bi evde baskasina ait kuş kafesi gibi bisey vardi icinde  bikac anahtar varmiş  aldim onlari daha sonra kaleme dönustuler
NOT (Gercek hayatta eşime bosanma davasi actim)
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
Rüyadede mustafa bey siteden ayrıldılar.
Casablanca Rüyazede (1.8k puan)  

Siz ruyami yorumlarmisiniz @Üstat_Simuy_Alaca

Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
Yorumlayacagim

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

2 Yorum

+3 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
biraz yorum geçikti yoğundum son zamanlarda , hemen ön değerlendirme yapalım kısa öz ve net :) iki kasa burada yer alan kasa sembolü birikimler geçmiş zamanın birikimleri birinci kasa sizin geçmiş zamanınız aileniz ile olan kısmı ikinci kasa eski eş yada eşiniz ile olan kısmı simgeliyor ,çay bardakları aynı şekilde anılar üzüntüler sevinçler ama burada toplama bir araya getirme ve yüzleşme var onların kapısı aslında tamamen karşı tarafı simgeliyor sizin isyanınız sizin baş kaldırışınız ve size karşı yaptığı hatalar herşeyi geçmişinizide toparlayıp onlarla yüzleşiyorsunuz sizin herşeyi biriktirip yüzleşmeniz biraz da onlar sayesinde olmuş tabiri caizse bardağı taşıran son damla olmuş sizin kapının dışarıda olmanız artık onlarla olan bağınızı anılarınızı tüm ilişkilerinizi sonlandırdığınız yönünde ,rüyanın sonun için yorum yaparsam kehanette bulunmuş olurum bu da pek bana göre değil rüyanın sonu geleceğe yönelik mesajlar veriyor rüyanızda ki yer alan son simgeler için yorum yapmayacağım ama rüyanızın özeti toparlanmak , düzen oluşturmaak, ve kazanç sağlamak için atılacak yeni adımlar yeni bir sayfayı temsil ediyor.
+1 oy
Casablanca Rüyazede (1.8k puan)  

Cok tsk ederim @Üstat_Simuy_Alaca

İlgili rüyalar

+4 oy
1 yorum 125 okuma
Cemilenur 9 Ağustos 2022 Rüya kategorisinde Cemilenur Rüyakar (2.4k puan)   yazdı
+3 oy
2 yorum 104 okuma
Cemilenur 12 Temmuz 2022 Rüya kategorisinde Cemilenur Rüyakar (2.4k puan)   yazdı
+10 oy
8 yorum 413 okuma
0 oy
0 yorum 14 okuma
+2 oy
1 yorum 90 okuma
+1 oy
0 yorum 55 okuma
+1 oy
1 yorum 87 okuma
+3 oy
1 yorum 101 okuma


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

356 Aktif
0 Üye ve 356 misafir
Bugün : 3961
Dün : 13860
Toplam : 47844386
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...