Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+4 oy
184 okuma
~}çu Rüya kategorisinde Rüyakar (2.9k puan)  
Rüyamda ilkokulda derste olduğumu gördüm ama bi süredir gitmiyormuşum. Raporlu olduğumu öğretmene ders bitimğnde söylemek için bekliyodum. Yoklama fişinde çoğu imza yeri boştu. Bunarada öğretmen erkekti sanırım ya vekaleten gelmişti yada oydu bilemiyorum. Aslında benim öğretmenim kadındı..
Önay Akın Rüya Görüşmecisi (35.0k puan)  
Okulların açılacağı zamanlarda böyle rüyalar görmek doğal.
~}çu Rüyakar (2.9k puan)  
Ben 35 yaşında bir öğretmenim (:
Önay Akın Rüya Görüşmecisi (35.0k puan)  

Hayırlı vazifeler hocam.

Olabilir. Ben de bikaç gündür velilerimi, öğrencilerimi görüyorum rüyalarımda.
~}çu Rüyakar (2.9k puan)  
Sizede kolaylıklar diliyorum.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

5 Yorum

+3 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Hala bilincinin altında kendini bazı şeylere karşı sorumlu hissediyorsun , ciddi görevlerin var kendinle ilgili ama kaçış halinde olabilirsiniz imza yerleri boş en önemli kendine karşı olan sorumlulukları aksatıyor olabilirsin birden ani bir şekilde geri çekile bilirsin  sosyal çevrenden kendini iç dünyana kapata bilirsin bunu yapmayı planlıyor isen şayet geri dönmeni tavsiye ediyorum bu plandan vazgeçmeni ve zihnini diri tutacak kararlar almanı motivasyon yeteneğini geliştirmeni öneriyorum , iç hesaplaşmalar biraz bitiyor ama sonra tekrar başlıyor sana karşı ulaşmaya çalışanlar da olabilir ama sen şimdilik çevrene karşı kalın duvarlar örmek istiyor olabilirsin ve sonu yine bir kadın ile bitiyor çelişkide kalıyor olabilir misin peki bu gibi konuları anlatıyor rüyan genelde içsel olan senle ilgili konuları .
0 oy
~}çu Rüyakar (2.9k puan)  
Bilinçaltında bişeyler olması normal. Senğnle de tartışmıştık hatta konuyu. Biz adamlığımızla 9 yılı kurtarmaya çalışıp annesini kaybetmiş olmasına üzülüyorken o gitmiş o pskolojiyle koca peşinde koşmuş çok yazık fakat iç çatışmalarım dışında nefretim bile yok ve inan yüreğim okadar rahatki anlatamam birkez bile göğsüm sıkışmadı. Çünkü vicdanım aklım tertemiz ve zerre pişmanlığım yok çünkü bu süreci yaşatan rabbime şükür. bin şükür bir kapı kapatır başka kapı açar hatta şu dönemde bir kapı araladı bile o ne güzel takdir edendir bir teslim olabilsek… o kapı bir kadın değil bu arada kariyerimle alakalı. Evlilik bana artık sadece engel ve zaten ciddi travmalar üstüne bırak evliliği bir ilişki hatta ufak flört bile ancak seviyesizlerin yada yolunu kaybetmişlerin işidir ben bugüne kadar kendimi hep fikrimle zikrimin paralelliği konusunda muhafaza edebildim ölene kadar böyle gitisin inşallah..
+1 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
temelde yatan çok problem var sokcu bu tabiki aşılmayacak sizde benim dıştan gördüğüm budur , aşk sevgi yol kaybetmetmek için aksine yol bulmak içindir kadınlara baktığınız gözü değiştirmez iseniz yani azizim güzel bakmasını bilmez isen hep karşına ihanetin kadınları çıkar sevgi ile çağır , Allah ın yarattığı aşkı evliliği bize verilen emridir evlilik ya ALLAHI karıştırma yada kişisel hesapları takdiri iilahi deyip kapat .Evlilik ve aşk kutsaldır kadın da kutsaldır , yanlışı ile onu başbaşa bırakmakta güzel bir karar vermişsin .
0 oy
~}çu Rüyakar (2.9k puan)  
Kesinlikle doğru diyorsun. Onunla hesabımı Allah hızuruna bıraktım. Fakat tabirinde olduğu gibi kalpte bir yar hissetmesemde arada bir kafa gidiyor geliyor ama emin ol çok az. Kadınlarla ilgili ön yargım oluşmadı haşa bırak kadını yartılan her varlıkta Allahın bir esması var ben böyle bakıyorum ve insanlara öyke bakmak lazım. Dedim ne güzel takdir-i ilahidir o. Benim için bir evlilik takdir etmişsse olur zaten( bu arada evlilik farz değil Allahın bizlere önerisidir). Ben sadece sevgimin sonuna kadar Allahında rızası için durdum ama şimdi yük kalkmış gibi hissediyorum dünyaya bakışım ve işim için şuan çizdiğim yolda evlilik bana sadece engel olur o sebeple söyledim. Motivasyon konusunu bu şekilde açılan kapıları değerlendirip ona odaklanma şeklinde tamamlıyorum şuan kendimi kapatmadım aksine sosyalleşmiş durumdayım.Ha diğer hususta yine tekrarlıyorum sırf olsun diye veya birilerine hırsla yapılan evlilikler ki çok oluyor böyle sonuç olarak hüsran oluyor o sebeple bu dönemlerde olacağı varsada uzak durmak Allaha sığınmakta fayda var..
0 oy
~}çu Rüyakar (2.9k puan)  
@Üstat_Simuy_Alacagüzel bakmasını bilmez isen hep karşına ihanetin kadınları çıkar.. sevgi ile çağır.. güzel söz (: nasıl bakarsan bak Allah kimi ne ile sınayacaksa sınıyor bu sımav içinde aldığın kararlar ve tavırlar cennete tuğla ya da cehenneme odun oluyor. İnşallah ben tuğla götürmüşümdür inşallah…

İlgili rüyalar

+6 oy
3 yorum 235 okuma
+5 oy
2 yorum 248 okuma
dimit 24 Haziran 2020 Rüya kategorisinde dimit Rüya Yorumcusu (18.7k puan)   yazdı
+3 oy
2 yorum 133 okuma
yok 24 Ağustos 2019 Rüya kategorisinde yok Uzman Yorumcu (25.4k puan)   yazdı
+6 oy
1 yorum 154 okuma
dimit 22 Nisan 2019 Rüya kategorisinde dimit Rüya Yorumcusu (18.7k puan)   yazdı
+2 oy
1 yorum 126 okuma
shaw 22 Mart 2017 Rüya kategorisinde shaw Rüyakar (2.2k puan)   yazdı
+7 oy
1 yorum 307 okuma
dimit 4 Haziran 2017 Rüya kategorisinde dimit Rüya Yorumcusu (18.7k puan)   yazdı
+4 oy
6 yorum 202 okuma
Fearless 11 Mayıs 2020 Rüya kategorisinde Fearless (-52,011 puan)   yazdı
+1 oy
1 yorum 42 okuma
Cansuu2727 29 Şubat Rüya kategorisinde Cansuu2727 Karabasan (-1,888 puan)   yazdı
+2 oy
1 yorum 100 okuma
Yaren1989 11 Ekim 2022 Rüya kategorisinde Yaren1989 Rüya Ustası (52.9k puan)   yazdı
+2 oy
3 yorum 242 okuma
~}çu 11 Kasım 2021 Rüya kategorisinde ~}çu Rüyakar (2.9k puan)   yazdı
+2 oy
1 yorum 159 okuma
~}çu 6 Kasım 2021 Rüya kategorisinde ~}çu Rüyakar (2.9k puan)   yazdı
+4 oy
5 yorum 221 okuma
~}çu 14 Eylül 2021 Rüya kategorisinde ~}çu Rüyakar (2.9k puan)   yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

423 Aktif
0 Üye ve 423 misafir
Bugün : 17588
Dün : 23857
Toplam : 48075910
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...