Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+6 oy
265 okuma
Rossess Rüya kategorisinde Rüyakar (3.5k puan)  
Rüyamda Antep'ten yola çıktım. Konya üzerinden Ankara'ya geldim. İlginç bir manzarayla karşılaştım. Tek sıra halinde piramitler yapılmış, upuzun şerit halinde ve ön kısmına yapay dere(upuzun) yerleştirilmiş içi suyla doluydu. Manzarayı baya bir uzun yürüyüşten sonra bitirdik. Manzaranın sonunda yolun karşi tarafinda mağaza vardi. Kardeşim beyaz kisa bir mont beğendi, indirim yapildigi halde almadi ama geri döndük almak için. Bu seferde indirim yapan adam yoktu. Onu bekledik. Beklerkende beyaz uzun bir  montu denemek için giydim. Yolda, mağazada akrabalarla falan karşılaştık. Sonra ablamın beni almasını beklerken uyandım.
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
gerçek hayatta antep ile ilgili bir anınız veya orada yaşayan akrabalarınız var mı :?
Rossess Rüyakar (3.5k puan)  
Ablam Antep'in bir ilçesinde görev yaptı. Bende arada gittim geldim. Bir sene orada kaldım ve daha sonra Konya'nın bir ilçesine atandı. Orada 5 yıl kaldı ve Konya'nın başka bir ilçesine atandı. Üniversite'yi Ankara'da okudu. Bende bu nedenle bu illere ayak bastım.
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
Sormamım sebebi geçişler ile ilgili bağ kuramadım yani anılardan ötürü uyarlanmış bir ruya olması yüksek akşamdan sonra bakarız rüyana şimdilik işlerim var :)
Rossess Rüyakar (3.5k puan)  
O yüzden ayrıntılı cevap vereyim dedim.:) Bekliyorum, şimdiden  teşekkür ederim.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

4 Yorum

+4 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Merhabalar, öncelikle Antep figürü  hatıralarınızdan anılarınızdan kaynaklı belirginleşmiş bir simge , bu rüya hayat boyu süre gelen yaşamın dönüm noktası olabileceğini bize  bildiriyor olması çok yüksek , kırılma noktası dediğimiz bir  olayın sonlanması ve yeni bir döngünün başlaması gibi hayatınızda süre gelen bir takım olayların konuların ilişkilerin planların alışkanlıkların hayat boyu yapılmış biriktirilmiş bir çok yaşanmışlığın  bir zaman sonra yeni döngü ile değişeceğini bizlere bildiriyor olabilir ,


Yola çıkmak , aktarma yaşamak Konya ve Ankara, bu bize hayat boyu duraklarınız olduğunu söylüyor aşamalı ve kademli bir şekilde yükseliş sırası ile gelen haberler  döngünüz üzerinde küçük çaplı değişikler gibi , piramitler ne kadar orjinal de olsa , yapay bir dere olması  ilginç, piramitler deyükselişi değişim bir parçası olarak görüyorum ama yapay dereyi yolunuza çıkacak olumsuzluklar olarak görüyorum kaderinizdeki kırılma noktaları dediğim değişimin anahtarları size ansızın gele bilir amma ve lakin , size karşı reklamı yapılan iyilikler olabilir size karşı hoş gelen durumlar olabilir bu durumların altında yatan gerçek sebebpleri mutlaka araştırın.


mont ve kolunun kısalığı zamana işaret ediyor size ve haneniz kadersel bazı şeylerin farkında olmadığınız için aynı şekilde önünüze gelen fırsatları kaçırıyor olabilirsiniz bu fırsatları kaçırmak aceleci ve tutumsuz davranışlar sonucu oluyor olması muhtemel çok yüksek , özetlemek gerekirsem rüyayı yeni başlangıçlar kapıda ama süreci uzatan ve aksamasını sağlayan etkenler var bu etkenler çok karışık yani tam olarak ben de çözümleyemedim ama evrensel kadersel bir takım şeyler oluyor rüzgar gibi uzağa gideceğiniz bir zaman dilimine gire bilirsiniz ama sizi yönlendiren etkenler elinizden herşeyi de alal bilir biraz evrene karşı kadere karşı insanlara karşı açık gözlü olmanız da yarar var .
+2 oy
Rossess Rüyakar (3.5k puan)  
Çok teşekkür ederim. Yine harika bir yorum. Uzatmak istemiyorum ama yanlış okudunuz galiba montun kolu kisa değildi, kendisi kısaydı kardeşimin beğendiği. Benim denediğim uzun bir monttu. Hakkınızı helal edin.
+2 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
Ne demek asil ben teşekkür ederim montun koluda kendisinin kısalığı da fark etmez kısa bir zamana işaret ediyor .
+2 oy
Rossess Rüyakar (3.5k puan)  
:)) anladim sağolun. Umarım olumlu yönde gelişir rüyam. Olumsuz etkenleri fark edebilirim umarim.

İlgili rüyalar

+6 oy
2 yorum 270 okuma
Bubilim 6 Temmuz 2021 Rüya kategorisinde Bubilim Rüyakar (4.0k puan)   yazdı
+4 oy
1 yorum 234 okuma
Hope 18 Mart 2020 Rüya kategorisinde Hope Rüya Tabircisi (7.5k puan)   yazdı
+2 oy
2 yorum 166 okuma
22 Haziran 2023 Rüya kategorisinde misafir   40 156 278 yazdı
+4 oy
1 yorum 111 okuma
HamzaZERO 16 Mayıs 2020 Tabir kategorisinde HamzaZERO Rüyazede (1.4k puan)   yazdı
+4 oy
1 yorum 244 okuma
Rüyazede 26 Kasım 2019 Rüya kategorisinde Rüyazede Rüya Yorumcusu (15.1k puan)   yazdı
+1 oy
0 yorum 181 okuma
+2 oy
2 yorum 194 okuma
+2 oy
5 yorum 227 okuma
26 Eylül 2021 Rüya kategorisinde misafir   40 156 278 yazdı
+22 oy
6 yorum 261 okuma
+5 oy
2 yorum 261 okuma


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

470 Aktif
1 Üye ve 469 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 10229
Dün : 23857
Toplam : 48068568
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...