Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+4 oy
228 okuma
~}çu Rüya kategorisinde Rüyakar (2.9k puan)  
düzenledi
Rüyamda tarihi bir mekana girdim içi tamamen restore edilmiş ve tertemiz olmuştu süslemeleri elimle yoklayarak inceledim çok güzeldi derken içerden birilerinin sesini duydum ve mekanın içinde top oynadıklarını farkettim onları uyardım ve toplarınıda alıp aşağı attım dah sonra mekanın bir bölümünde namaz kılacak yer vardı ve orada namaza durdum ben namazdayken top oynayan çocuklar gelip saldırdılar onlarla kavgaya başladık. Daha sonra dayımın şehir içinde restore edilen mekanların fotoğraflarını aldığını gördüm aynı zamanda vidyo kaydediyolardı annem benimde çıkmamı istedi fakat ben gidip o çocukların hakkından gelmem gerektiğini söyleyerek reddettim.
~}çu Rüyakar (2.9k puan)  
@Üstat_Rozalina_Alaca sırtımda sepet içi dolu yardıma gidiyordum bunu da merak ettim
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
Bu rüya tam üstatlık bir rüya ;)
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
yalnız , top oynama kısmına anlam veremedim.
~}çu Rüyakar (2.9k puan)  
Bakalım üstat be yorum yapacak görelim (:

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

11 Yorum

+2 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
sitemizin en ektif üyelerinden biri merhabalar diliyorum , biliyor dini açıdan yorumlara artık bakmıyorum ama bu rüya da o denli manevi semboller yok ve iç dünyanızı tekrar açmış ve biraz da bizlere birşeyler anlatıyor bakalım bu rüya ne demek istemiş bizlere ; içi restrore edilmiş tarihi bir alan bu genelde bizlere neyi çağrıştırır kendi yaşamımızı geçmişten günümüze neler yaptık nelere başvurduk burada da aynısı söz konusu olabilir yaşamınıza bir çizgi çekmek ve geçmişten gününüze olan her bilgiyi biriktirmek ve gariptir ki siz artık geçmişinizi şimdikinizi zamanınızı restore eder durumdasınız diğer rüyalarda karar aşamasında olduğunuzu söylemiştim bu rüya da da artık bazı şeyler kafanızda netlik kazanmış durumda artık bakış açınızı temizliyorsunuz ,ama daha öncede belirttim top kısmı kafamı epey karıştırdı , top bu rüya için hilakar bir simge sizin günlük yaşantınızda kafanızı karıştıran bir olay ya da kişiler olabilir dikattinizi tam toplamışken bir anda bir şeyler oluyor ve dikkatiniz diğer yönlere dağılıyor ,namaz  burada dediğim gibi siz toparlmaya çalışıyorsunuz maddi manevi kişisel olarak özel hayat olarak bazı şeyleri düşünüp yönetiyorsunuz kendinizi ama bu rüyada da anlaşılcağı üzeri olağan üstü durumlar oluyor ve sizin alışkanlıklarınız ,düzeniniz dikkatiniz bozula biliyor ve yolculuk da yapa bilirisiniz .
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
kim bilir umulmadık olayların dünyası burası :) hakkında hayırlısı olsun.
~}çu Rüyakar (2.9k puan)  
Üstelik yolculuk yaparak görüştüm. Tabir yaptıkça mustafa hatputiyi geçtin inşallah..  (:
0 oy
~}çu Rüyakar (2.9k puan)  
Yerinde bir tabir olmuş. Önceki rüyamda birley paylaşmıştım son kez eski sevgilimle görüşeceğimle alakalı. Evet görüştüm ve o sayfa kapandı üstelik Allaha şükürler olsunki kapandı diyorum. Şüphesiz duaları işitir ve kabul eder rabbim benimki kimbilir ne şekilde kabul gördü bilinmez ama şükürler olsun artık bitti geçmişimden 11 seneyi geride bıraktım artık..
0 oy
~}çu Rüyakar (2.9k puan)  
İlginçtir geçen yıl rüyamda 11 rakamını görmüştüm meğer anlamı buymuş. Aşkını 11 yılda bağrına basıcaksın demiş Allah belkide..
0 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
doğru bir tespit yapmışım ha :))) artık sitede gerçek zihninin ve gerçek bilinç altının rüyalarını görmek ve okumak istiyorum emin ol doğru bir karar verdin seni sağlığından uzaklaştıran ve takıntı haline gelen bir etkendi bir duyguydu ama sen yinede arınmaya sirkelenmeye bak :)
0 oy
~}çu Rüyakar (2.9k puan)  
Takıntıdan ziyade yetim hakkı gözetmek için elinden geleni yaptım bekledim de bekledim ama baktımki karşı tarafta ne allhın rızası ne bir helallik ne bir namus kaygısı var varsa yoksa soğudum bitti gitti. Hep söylüyorum özgürlük hissiyat ile bu gemi yürümez Allahın rızasıyla yürür buyursun hissiyatla hareket etsinler bakalım Teraziye çıktığımızda Allah ne diyecek soğudun bıraktın iyi ettin mi yoksa 9 yılın üstüne zerre vefa gözetmedin demek mi ? Şükürler olsun bitti kurtuldum artık
0 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
ilişilerin bitmesi iki kişinin rızası ile olur , o seni bitirmiş ve en başından seni bitirdiği an senin de bitirmendi yetim de olsa insanların düşüncesi fikri gelenekleri yorumlama kendince yaşama hakkı özgür ve hürdür , burada üstüne gitmek yerine birbiriniz üzerinden dostluk ve açık kapı bıraksaydınız daha iyi olurmuş sen ise ısrarcı tutumda davranmışsın kadınlar kuş misalidir , uçmayı özgür olmayı sevmeyi sığınmayı çok severler ama erkekler ellerinde tutmaya sıkmaya kalkışınca ölürler menevi olarak kadınlar kendileri gibi özgürce gökyüzünde birlikte uçaçakları erkek kuşlar araralar , ve değerli okurum siz aynı gökyüzünün kuşu değilsiniz bırakalım da her ikinizde kendi eşlerinizi bulunuz.
0 oy
~}çu Rüyakar (2.9k puan)  
O bulmuş zaten eşini. Orası benim sorunum değil. Kadınlar.. erkekler… şeklinde yorumlanamaz kadir bilmek,kıymet bilmek veya bilmemek şeklinde bakmak lazım kim olursa olsun. Güzel bağlamışssın ama Allahın rızası sıkılınca kaçmak değil kadir ve vefa bilmekle ölçülür diye düşünüyorum. Benim içim rahat ailesi bile senğn bu yazdıkların yerine onun adına neredeyse özür diler noktadalar (:Üstüne gitmek vs belki. Nasipte yoksa ozmn alabilirmiydim bilmiyorum kader konusu karışık ama olan olmuş biten bitmiştir artık…
0 oy
~}çu Rüyakar (2.9k puan)  
Ha bu arada nikah bunun için var. Her sıkılan her sıkışan kaçmasın savretsin vefa cefa ilişki budur ama bikah olmayınca böyle oluyor. Zaten tam anlatmay çalıştığımda buydu Allahın rızası dışında gökyüzünün kuşlaeı olmaya çalılıyoruz bide bakıyoruzki aaaa evlenene kadar 50 kişiyle uçmuş yere çakışmışız eşlerimizi bulana kadar ruhlarımız bedenlerimiz zihinlerimiz kirleniyor nesillerimiz bozuluyor. Allah görüyor çünkü zinadan kaçın diyor ama biz gökyüzünde… (: neyse mevzu derin. Anlaşmak zorunda değiliz…
0 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
Azizim Allah rızası başkadır , sadece Allaha yönelinir Allaha teslim olunur gerisi ise , ameldir kullara karşı birbirimize karşı sorumluluklarımız vardır biz insanların , ve burada gönlü razı olmayan sana karşı arkasını dönmüş gitmek isteyen ve aynı sıcaklıkta davranmayan bir kişiye yapılacak en doğru ve en hayırlı şey birbiriniz için hellalik istemek ve biribize hayırlı bir açık kapı bırakmak , derler ya hani azizim zorla güzellik olmaz ama sana karşı bir ayıp veya ihaneti olduysa o zaman demek gerekir ve Allaha havale etmek gerekir.
0 oy
~}çu Rüyakar (2.9k puan)  
Kadınların çoğu içlerinde bitirip noktayı koymayı uzattıkları için işler sarpa sarıyor işte ozmnda karşı taraf ısrarcı konuma sokuyolar. 9 yılın 6. yılı bitmişmiş ama yılların hattına uzatmış. 2 ay uzatılır 3 ay uzatılır ne bilim belki 1 yıl 3 yıl olur mu? Sonra yüzük veriyorsun ayyy soğumuşum. Bu yanlış. İşin özünde dediğim şu. Bizler eşlerimizi bulsakta cicim ayları sonrası hep inişler çıkışlar olur bu çalkantılar sonucu hemen bitmemesi için nikah diye bir akçemiz var hatamız burda diyorum kimseyi suçlamıyorum hepimiz suçluyuz aslında. Allah evlilerin ayrılmasına da sınır koymamış zaten. Velhasıl keşke dediğin gibi olabilseydi ama sözde bitti diyip icraatte açık kapı bırakarak aileni seni hiçkimseyi engellemeyip her aradıklarında uzun sohbetler edip sonra birden evlenip yırtık çorap gibi başını biyerlerden çıkarıp haver vericektimde olmadı vs. denirse bunun adı aynı gökyüzünün kulu olmamak değil başka bişey denir. Onun için diyorum bakalım Allah ne diyecek.
0 oy
~}çu Rüyakar (2.9k puan)  
@Üstat_Simuy_Alacayine rüyamda ünlü görmeye devam (; beyaz sahne alıyordu sahneye çıkmadan söyleyeceği şarkının sözlerinin olduğu kağıdı arıyodu bende yardım ediyodum ardından cem ylmzı gördüm bnm kasketimin aynısını takmıştı ve bunun üzerine şakalaşıyorduk (:

İlgili rüyalar

+1 oy
1 yorum 104 okuma
14 Temmuz 2023 Rüya kategorisinde Rüyad   yazdı
+4 oy
1 yorum 134 okuma
Yaren1989 14 Haziran 2020 Rüya kategorisinde Yaren1989 Rüya Ustası (52.9k puan)   yazdı
+10 oy
4 yorum 182 okuma
Burchina 11 Haziran 2019 Rüya kategorisinde Burchina Rüyakar (2.2k puan)   yazdı
+5 oy
2 yorum 307 okuma
14 Mart 2019 Rüya kategorisinde X   1 3 yazdı
0 oy
0 yorum 58 okuma
bbusraa 9 Kasım 2023 Rüya kategorisinde bbusraa (-7,242 puan)   yazdı
+4 oy
1 yorum 138 okuma
OT 1 Eylül 2019 Rüya kategorisinde OT Rüya Tabircisi (6.4k puan)   yazdı
+1 oy
1 yorum 91 okuma
İpekD 4 Eylül 2023 Rüya kategorisinde İpekD Rüya Yorumcusu (12.0k puan)   yazdı
+4 oy
1 yorum 85 okuma
Yagmur2012 1 Mayıs 2023 Rüya kategorisinde Yagmur2012 Karabasan (50 puan)   yazdı
+5 oy
1 yorum 120 okuma
Ceylan 27 Haziran 2021 Rüya kategorisinde Ceylan Karabasan (781 puan)   yazdı
+8 oy
1 yorum 331 okuma
Hope 30 Ocak 2020 Rüya kategorisinde Hope Rüya Tabircisi (7.5k puan)   yazdı
+9 oy
2 yorum 6.2k okuma
rhh 21 Aralık 2019 Rüya kategorisinde rhh Rüya Tabircisi (6.3k puan)   yazdı
+4 oy
1 yorum 142 okuma
29 Haziran 2019 Rüya kategorisinde misafir   40 156 278 yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

388 Aktif
0 Üye ve 388 misafir
Bugün : 17166
Dün : 23857
Toplam : 48075488
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...