Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+3 oy
142 okuma
Hln Rüya kategorisinde Karabasan (107 puan)  
düzenledi
Merhaba, rüyamda okul servisindeydim çok kalabalıktı ve hemen yan koltuğumda eski sevgilim oturuyordu onunla olduğum zamanlar çok mutsuzdum gerçek hayatta yani beni çok üzerdi rüyamda telefonumu çıkarıp gülerek kendi resimlerimi çekmeye başladım bana bakıp sen değişmişsin çok huzurlu görünüyorsun dedi ben de güldüm çünkü mutlu oldum ve çok heyecanlandım onun yanında çünkü uzun zamandır görüşmüyoruz  o normal hayatta gamsızdır ama nedense çok sakindi rüyamda neyse sonra benim evime yaklaştık o ayağa kalkmıştı ben de  arkadaşlarıma hemen kalkiyim belki konuşuruz dedim kapının yanına yaklaştım ve ben de inicem istersen konuşalım biraz dedim bir börekçiye götürecektim onu sonra onun okuduğu üniversite gibi bir yere girdik bir anda biraz yürüdükten sonra hiçbir sebep yokken çok hafif bir sinirlendi sonra uyandım rüyamda bile yine mutlu olamadık yorumlarsanız çok sevinirim…

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

2 Yorum

+1 oy
Hicaz Rüya Ustası (54.8k puan)  
Merhabalar, siteye hoşgeldiniz..
Öncelikle daha önce hiçbir ilişkiye bu kadar açık sözlülükle fikrimi belirtmedim. Eskide kalması gereken birine benziyor. Ondan alacağınız dersi almanıza bakmaya ve yolunuza kendinizi dinleyerek devam etmenizi tavsiye ediyorum. Öfkeli davranışları ile onu alttan almak, sakin tarafta kalmaya devam ederek sinirlenmesini önlemeye sabrettiğiniz nice zamanlar olmuştur. O anların her birinde delinin karşısında azıcıkta veli kalabilmeyi başarmışsanız yolunuz açık olsun dost. Dişil enerjinin gücü eril enerji karşısında ezilir gibi göründüğü zamanlarda anadolu kadınları apayrı bir güç ortaya çıkardılar. Sadakat. Sadakat sizin içinizde olduğu için rüyanızda bile onun sakinliği karşısında yine temkinli oluyorsunuz. Anadolu kadınının bu özelliğinin yanına birde Edep eklendi mi bu durumlar karşısında dişil enerji eril enerjiye verdiklerinin gerçekliğini getirdiğinde eril enerji durulur ve kalmak isterse orada dişil ile yeniden uyumlanır yoluna devam eder. Buna karşı eski sevgiliniz sizinle uyumlanmamışsa önemli değil. Kendinizde ki uyumdan taviz vermeyin ve tekamülünüzü tamamlamak için sakinliğinizin enayilik olmadığını ayrıca tefekkür etmenizi tavsiye ediyorum..

İyi rüyalar..
0 oy
 
@Hicaz çok doğru demişsiniz yaşımız küçük ama sadakati sakinliği her şeyimi vermiştim ona ama dünyada böyle bir insan yok herhalde dedirtecek şekilde garip biriydi her şeyimle zıtlaşırdı onunlayken de hissederdim zaten hiçbir şeyin doğru olmadığını ama kalp işte. Teşekkürler yorumuzun için…

İlgili rüyalar

+5 oy
3 yorum 195 okuma
+7 oy
4 yorum 225 okuma
Hicaz 4 Temmuz 2019 Rüya kategorisinde Hicaz Rüya Ustası (54.8k puan)   yazdı
+8 oy
3 yorum 311 okuma
İpekD 12 Ağustos 2019 Tabir kategorisinde İpekD Rüya Yorumcusu (12.0k puan)   yazdı
+5 oy
1 yorum 175 okuma
+6 oy
4 yorum 249 okuma
İpekD 14 Ağustos 2019 Tabir kategorisinde İpekD Rüya Yorumcusu (12.0k puan)   yazdı
+5 oy
1 yorum 148 okuma
+5 oy
1 yorum 125 okuma
jeandark34 30 Ağustos 2019 Rüya kategorisinde jeandark34 Rüyakar (3.6k puan)   yazdı
+6 oy
1 yorum 117 okuma
KumKum 9 Mayıs 2019 Rüya kategorisinde KumKum Rüyazede (1.5k puan)   yazdı
+5 oy
3 yorum 295 okuma
şükran5268 6 Mart 2022 Rüya kategorisinde şükran5268 Karabasan (201 puan)   yazdı
+3 oy
1 yorum 117 okuma
+3 oy
1 yorum 164 okuma
Sdfssf 1 Kasım 2021 Rüya kategorisinde Sdfssf Karabasan (736 puan)   yazdı
+4 oy
2 yorum 183 okuma


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

455 Aktif
0 Üye ve 455 misafir
Bugün : 10678
Dün : 23857
Toplam : 48069015
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...