Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+11 oy
563 okuma
Şanslıxkelebek Rüya kategorisinde Rüya Ustası (46.6k puan)  
düzenledi
Merhaba :) Rüyamda annemlerin odasında aynanın karşısında oturuyorum ve göğüsümü açıyorum ikisini birden daha sonra bakıyorum ki ikisi de büyük. Neyse sağ tarafı sıkıyorum süt geliyor hatta yatağa damlıyor fışkırıyor daha sonra ben elimle siliyorum. Bakıyorum ki sağ göğüsümün altında bir tane daha göğüsüm varmış ve ondan da süt geliyor. Sol göğüsümü sıkmaya başlıyorum ondan da süt geliyor ve bir süre sonra bıraktım süt kendi kendine fışkırmaya başladı yatağın örtüsü hep süt oldu elimle sildim. Göğüsümü kapattım. Süt beyazdı baya da boldu.
Daha sonra ben ve kız kardeşim denize gidiyoruz yanimizda da küs olduğum kız arkadaşım,annesi ve küçük kız kardeşi var. Biz denize giriyoruz yüzüyoruz ikimiz. Küs olduğum kızla. Her şey normal çevremizde insanlar da var. Daha sonra çıkıyoruz denizin kenarına geliyoruz eski arkadaşım bir şey yapıcam diyor bikini altını çıkarıyor ve içine kakasını yapıyor. Daha sonra o bikini altını öylece denizin kenarında bırakıyor. Annesi yine mi yaptın diyor buna ama başka bir şey demiyor. Biz kardeşimle iğrendik tabii. Kucağına kız kardeşini aldım rüyamda 1-2 yaşında bir kızdı ama gerçekte daha büyük. Kucağıma aldım konuşuyorum gülüyor fln daha sonra gözüne güneş geldi, güneş nerde diye baktım gökyüzüne batmadan önceki halinde eğik açıyla geliyor. Elimle gözüne perde yaptım güneşini kapatmıştım.
Daha sonra biz eşyalarımızı topladık eve geldik. Ama ev bizim kendi evimiz değil anneannemin evi. Ev kocaman bir şekilde. Gerçekte de apartmanda ve büyük bir evi var ama rüyamda daha büyüktü rahat 7-8 odası vardı. Eve gittik duş alıcam hangisinin bizim odamız oldugunu arıyorum bir odaya girdim mavi örtü ve perde var tek kişilik yatak var bizim değil. Sonra yanında başka bir oda daha var oraya girdim bu sefer aynı şekilde ama su yeşili yatak örtüsü ve perde var. Yan yana böyle odalar var ve çok güzel çok da temiz. Hepsinin ayrı banyosu var kocaman giyinme odaları var. Ben mavi havlumu aldım en son odaya girdim evde de misafir vardı, büyükbabam evde idi o yüzden hemen başka odada giyinmek için girdim peşimden büyükbabam geldi ve parfüm sıktı, yüzüklerini taktı benimle de güzelce konuştu bende havlumla karşısında bekledim işi bitti misafirle beraber gittiler. İçeride bir oda daha varmış oda içindeki giyinme odası gibi oraya girdim her yerde ayna var bu aynalar dolapların aynası altıma çok güzel ama kısa bir etek giydim üstüme bir şey almayı unutmuşum sütyen giymeden bir elbise giydim eteğin üstüne içeri gittim. Bu evde teyzemler de vardı onun da çocukları var hep beraber bir süreliğine kalmaya gelmişiz. Ev olduğundan daha büyüktü ve çok güzeldi.
Evde tanımadığım bir aile de kalıyordu kimlerdi bilmem ama sadece bir tane kadın gördüm gözleri sürmeli kapalı idi.
Yorumlarsanız çok sevinirim özellikle süt olayını çok merak ediyorum. Şimdiden teşekkür ederim :)
Şanslıxkelebek Rüya Ustası (46.6k puan)  
@Hicaz
@SAMİGALAKSİ
@Daphne lütfen yorumlar mısınız 
SAMİGALAKSİ Uzman Yorumcu (23.1k puan)  
Evli misiniz? Ya bu sıralar evlilik konusu ya da sizin böyle bir düşünceniz mi var?
Şanslıxkelebek Rüya Ustası (46.6k puan)  
Hayır evli değilim, sevgilim ya da konuştuğum da yok

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

4 Yorum

+8 oy
SAMİGALAKSİ Uzman Yorumcu (23.1k puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Kafanıza taktığınız ya da uzun bir süredir düşündüğünüz bir durum var. Aynanın karşında göğsünüzü çıkarmanızda bu sorunla yüzleşmeniz gerektiğini, kendinize çok fazla yük ettiğinizi gösteriyor. Sorunla yüzleşince hem yükünüzden arınıyorsunuz hem de kendiniz açısında bir başkalaşım yaşamaya başlıyorsunuz. Bu da size her konuda olumlu sonuç veriyor. 3.bir göğsünüzün olması bıraktığınızda bile akması ve beyaz olması sizin yolunuzun yakın bir zamanda açılacağını bunun da size çok iyi geleceğini gösteriyor. Sorun dediğimde herhangi bir durum olabilir, aile, okul, iş, çevre gibi gibi. Kendinize zaman ayırın yapacağınız işe karşı detaylı bir düşünün o zaman her şey kolaylıkla yoluna gireceğini düşünüyorum. Bunun yanında bolluk bereketli de gelmiş oluyor. Üstünüzde eski arkadaşınıza karşı bir gerginlik hissi var mı? ya da hayatınızda gergin anlar mı yaşıyorsunuz? iki şekilde de bilinçaltınızda kalmış bir nevi içinize atmışsınız ya da atıyorsunuz, bunu dışa vurmalısınız. Rüyanızda olduğundan küçük kızı görmeniz içe koruyup kollamayı seven biri olduğunuz gösteriyor. O küçük kız sizin geçmiş zamanlarınızı da simgeliyor olabilir. Sizin kafanıza takılanların belki de geçmişten bu zamana kadar üst üste bindiğini sizin bunu bu şekilde sonuca kavuşacağınızı gösteriyor da olabilir. Başkalarının size söylediklerini çok mu kafaya takıyorsunuz? Eğer böyleyse sizi bu durum içten içe bunaltıyor kendinizle çelişkiye düşürmeye sebep oluyor. Hayatınızda her şeye yetişmezsiniz diye korku duyuyor gibisiniz bu durumun karşısında da yumuşuyorsunuz.  Aslında bi kafa karışıklığınız var, bunun şuan farkında mısınız bilmiyorum. Değilseniz farkına varmanız gerektiğini söylüyor. Farkındaysanız da kafa karışıklığını çözmenizi istiyor bunu çözdüğünüz zamanda şansınız daha da açılmaya başlayacak, istedikleriniz yolunda gitmeye başlayacak. Bir de bazı arkadaşlarınızla aranız daha iyi olurken bazılarıyla soğukluk yaşayabilirsiniz gibi. Genel olarak rüyaya bakınca kendinizle konuşup rahatlamaya ihtiyacınız var bunu yaptığınızda her şeyin güzel olacağını anlatmaya çalıyor. Yüklerinizden arınmalısınız.
Rüyaya etiketlediğinizi görmedim, kusura bakmayın.
SAMİGALAKSİ Uzman Yorumcu (23.1k puan)  
Rica ederim ^-^
Şanslıxkelebek Rüya Ustası (46.6k puan)  
Bir rüyam daha var sizi etiketleyeceğim umarım yorumlarsınız :)
SAMİGALAKSİ Uzman Yorumcu (23.1k puan)  
Tabi ki elimden geldiği kadarıyla yorumlarım :)
Şanslıxkelebek Rüya Ustası (46.6k puan)  
Çok teşekkür ederim çok kibarsiniz :)
+8 oy
gnc Rüyazede (1.0k puan)  
Sizin gizli kalmış çok farklı yetenekleriniz var.  Bunlar zamanla ortaya çıkacak ve geliriniz artacak.  Bu sebepten ötürü sizi kıskana laf söyleyende olacak sizi çok taktir edende... size kıskançlığından laf söyleyen insanlara takılmaması yolunuza devam etmelisiniz
Şanslıxkelebek Rüya Ustası (46.6k puan)  
Teşekkür ederim inşallah :)
+7 oy
Hicaz Rüya Ustası (54.8k puan)  
Merhabalar, rüyanız bana farkında olmadan bazı durumların gerçekleşmesine sebep olmuşsunuz izlenimi verdi. Verilen bir çok nimet var sadece farkında değilsiniz. Çevrende ki kişilerden bu ara sana bazı iş ve özel hayat tavsiyeleri oluyor, göremediğin için farkında değilsin. Hani derler ya "Ticarette duygusallık olmaz." Büyük teklifler geliyor sana ve sanırım sana bu teklifleri getirenlerin gerçekte ne teklif ediyor sana onlardan gelen mesajları iyi okumalısın. Bilinçaltında var olan kavramlar sebebi ile insanlardan uzaklaşma eğilimi gösteriyor olabilirsin. Bu uzaklaşmayı yaşadığında üzerine bir düşün "gerçekte bu insanın yaptığı şeyden neden iğrendim ve uzaklaşmak istiyorum" bu soruyu sorduktan sonra insanların aslında o an yaptıkları şey ile tüm varlığına kanaat getiremem diyebilirsin. Bence sana gelen mektupları okumaya biraz daha özen göstermelisin

İyi rüyalar...
Şanslıxkelebek Rüya Ustası (46.6k puan)  
Çok teşekkür ederim yorumunuz için sağ olun :)
+3 oy
Şanslıxkelebek Rüya Ustası (46.6k puan)  
Çok teşekkür ederim çok güzel yorumlamışsınız bunu bildiğim için etiketlemiştim sağ olun :)

İlgili rüyalar

+4 oy
2 yorum 196 okuma
Üzgünbiri 4 Mayıs 2020 Rüya kategorisinde Üzgünbiri Rüyazede (1.4k puan)   yazdı
+21 oy
1 yorum 217 okuma
+6 oy
2 yorum 305 okuma
+7 oy
1 yorum 136 okuma
Nutella 7 Mart 2020 Rüya kategorisinde Nutella Rüyazede (1.4k puan)   yazdı
+42 oy
10 yorum 514 okuma
+3 oy
1 yorum 138 okuma


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

632 Aktif
1 Üye ve 631 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 8286
Dün : 21898
Toplam : 48088458
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...