Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+4 oy
298 okuma
SAMİGALAKSİ Rüya kategorisinde Uzman Yorumcu (23.1k puan)  
Rüyamda sevgilimin öleceğinden haberim vardı. Sadece ben biliyorum öleceği saate kadar ama rüyamda ayrıydık. Öleceği saat yaklaştıkça yazmak istedim. En son yazdım. Seni seviyorum bunu aklından hiç çıkarma diye o da beni tersliyordu, bende ona rağmen konuşuyordum daha göremeyecem diye. Ama içimde garip bir his vardı pek anlam veremedim. O sırada annem en küçük kardeşim, dayım ve bi teyzem arabada beni bekliyolar bir yere gideceğiz neresi bilmiyorum. Bende hazırlanmaya çalışıyorum kıyafet denemeye çalışıyorum aradığımı bulamıyor gibi kararsız kalıyorum o anda sevgilime hala yazıyorum bana diyor ne oluyor ne diye diyorsun diye bende içimden geldi diyorum. üstüme yeşile benzeyen bir gömlek giyiyorum daha önünü iliklemeden o ölüm saati geliyor ve içimden bir ses git kardeşine bak diyor. tam kucağıma alıyorum felç geçirmiş gibi ayakları ters dönmüş, geyik bacakları gibi. Bakıyorum nefes almıyor, inanmıyorum ve bağırmaya başlıyorum anneme. Diyorum anne öldü nefes almıyor anne öldü kucağımdan indirmiyorum kalksın diye sanki. dayım arabaya bindiriyor beni annemle teyzemde biniyor ben bağırıyorum öldü öldü ben hissetmiştim öldü diye. Dayım bağırıyor bana sus ölmedi bende öldü nefes almıyor diye bağırmaya devam ediyorum. sonra başımın açık olduğunu görüyorum ama o an kardeşimden başka bir şey düşünmüyorum. Bağırmaya devam ediyorum anne öldü anne öldü. Ağlıyor muyum bilmiyorum. Sonra bi anda abla diyor kimseyi duymazken onu duyuyorum. Bağırmaya devam ediyorum öldü diye tekrar abla diyor sonra uyandım. Rüyamı yorumlar mısınız?
SAMİGALAKSİ Uzman Yorumcu (23.1k puan)  

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

5 Yorum

+3 oy
Tellitoka Rüya Kurucu (86.0k puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Merhabalar
Ruyada sevgilinin ölecegini hissetmen aslinda bana biraz uyari ruyasi gibi geldi. Normalde bende cok sık görürüm tanidigim insanlarin öldugunu vs. Ama bunlari gercek anlamda ölüm olarak yormamak gerekiyor. Birazda ruyadaki hissiyatinda önemli icinde sıkıntı hissettiysen gercek hayatta da bir sıkınti kapini calabilir ve o sıkıntinin gecmesi icinde verilen bir sure var bu sıkıntin icinde sevgilinden yardim isteyebilirsin. Sıkıntın biraz ailenle alakali durumlardan kaynaklanabilir devaminda ailenle virlikte oldugunu goruyorsun. Ailesel sıkıntilarin icin sevgilinden ilgi ve destek bekliyorsun fakat bir tarafinda sevgilinin sana yeterli destegi gosteremeyecegine inanmis malesef.
Kiyafet denemeye calisman bir karar asamasinda oldugunu yada bir karar asamasina girecegine isaret kafa karisikligi yasiyorsun belkide ailen ve sevgilin arasinda kalmis olabilirsin. Ozellikle anne tarafini ruyanda goruyorsun annenle kisa bir tartisma yasayabilirsin.  Yesil gomlek aslinda hayirli bir yol hayirli bir iş ve hayirli bir evlilik anlamlarina gelir ama senin burda yine korkularin agir basiyor gibi sanki iyi birseylerden sonra kotu seyler olur hissine kapiliyorsun. Kardesini o sekilde gormen cok garip ayaklari ters diyorsun ruyana seytan karismis gibi sanki burda. Ve genellikle seytan bizi en sevdiklerimizle korkutur. Kardesin zayif noktan olabilir ona duskun olabilirsin bence burda alalede seni birseyler korkutmus onun etkisiyle gormussun. Kardesinin herhangi bir hastaligi  yok degil mi?
Belki de annenin kardesin uzerinde kurdugu planlar ve onu buyutme sekli sana ters geliyor olabilir. Ruyadan anladigim kadariyla hayatinda birseylerin gidisati sana ters geliyor.Belkide kardesinin baski altinda oldugunuda dusunmus olabilirsin. Ölum le ilgili haberler vs izlediysen bilincaltina bu sekilde yansimis olabilir :( ama genellikle ölumle ilgili ruyalar tersine cikar ve olecegini gordugun insanlarin bir sıkıntisi varsa sona erer kurtulur rahatlar. Bu acidan dusun lutfen. Bir de kardesinle biraz daha ilgilenmen konusunda ruya seni uyariyor olabilir.
Tellitoka Rüya Kurucu (86.0k puan)  
Rica ederimm :)) karsidan alinan enerji guzel olunca yorumlarda guzel oluyor ^-^
+1 oy
SAMİGALAKSİ Uzman Yorumcu (23.1k puan)  
Aslında bu rüyayı şundan dolayı merak ediyorum. Ben en son dedemin öleceğini gördüm 1 hafta içinde gördüğüm şekilde öldü. Bu yüzden ister istemez bir korku oluştu. Kardeşimin de kalbiyle alakalı ufak bir sorunu var. Kardeşime çok düşkünüm ne olursa olsun ilk ben yanında oluyorum daha da küçük 2 yaşında. kendi çocuğum gibi bakıyorum. Biraz kafam karışık galiba. Şeytanın karışmasının bir sebebi var mı? yoksa sadece korkutmak mı niyeti? çok teşekkür ederim yorumunuz için :)
0 oy
Tellitoka Rüya Kurucu (86.0k puan)  
Basiniz sagolsun dedeniz icin :(
Kardesinizede gecmis olsun. Bir sey olmaz ama bence sizin korkunuz. Sevdiklerinizi kaybetme korkusuyla gorulmus ruya . Ayaklari ters dediniz bu tarz ruyalar hileli ruyalardir icine seytan cin vs karisabilir ama korkulcak bir sey yok oyuzden dedim cok ustune durmayin ölüm enerjisini cekmeyin kendinize. Hileli ruyalar kendini bir sekilde belli ediyor. Onlar korkudan beslenir oyuzden korkmayin ki kotu dusler gormeyin.
+1 oy
SAMİGALAKSİ Uzman Yorumcu (23.1k puan)  
Çok teşekkür ederim. Umarım dediğiniz gibi olur. Yine çok güzel yorumlar yapıyorsunuz :)) Ellerinize sağlık ^-^
0 oy
sedabulut Rüyakar (2.4k puan)  
Sevdiklerinize olan düşkünlüğünüzden dolayı böyle bir rüya gördünüz bence zihniniz fazla sevginizi size belli
Etmeye çalışıyor

İlgili rüyalar

+8 oy
1 yorum 111 okuma
+11 oy
2 yorum 375 okuma
vetre 22 Ağustos 2020 Rüya kategorisinde vetre Rüya Bilgesi (554k puan)   yazdı
+4 oy
2 yorum 354 okuma
eyyup.22 2 Şubat 2020 Rüya kategorisinde eyyup.22 Rüyakar (3.8k puan)   yazdı
+5 oy
1 yorum 261 okuma
Burcu123 29 Aralık 2019 Tabir kategorisinde Burcu123 Rüyazede (1.4k puan)   yazdı
+8 oy
1 yorum 146 okuma
Sude beğendik 11 Aralık 2019 Rüya kategorisinde Sude beğendik Rüyazede (1.3k puan)   yazdı
+5 oy
1 yorum 104 okuma
16 Nisan 2019 Rüya kategorisinde misafir   40 156 278 yazdı
+5 oy
2 yorum 119 okuma
Neslişhnm 12 Ağustos 2020 Rüya kategorisinde Neslişhnm Rüyazede (1.0k puan)   yazdı
+4 oy
1 yorum 85 okuma
24 Nisan 2019 Rüya kategorisinde misafir   40 156 278 yazdı
+3 oy
1 yorum 94 okuma
+1 oy
1 yorum 59 okuma
Fearless 28 Ağustos 2023 Rüya kategorisinde Fearless (-52,011 puan)   yazdı
+2 oy
1 yorum 242 okuma


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

611 Aktif
1 Üye ve 610 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 8004
Dün : 21898
Toplam : 48088178
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...