Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+4 oy
213 okuma
SAMİGALAKSİ Rüya kategorisinde Uzman Yorumcu (23.1k puan)  
Rüyada tam olarak ne gördüm hatırlamıyorum bazı kısımları sadece aklımda kaldı. Bilmediğim bir yerdeyim 2 kişi var biri erkek biri kız. Kızla rüyada çok yakın arkadaşmışız ama gerçekte tanımıyorum ve yakın arkadaşım da yok. Köy evlerine benzer bir ev içindeyim. Bir odaya gidiyorum orda bi at gördüm ama bu atın sadece kafası ve boynu var geri kalan kısmı yok yerde yatıyor. Odadan çıkarılıyor muyum kendim mi çıkıyorum hatırlamıyorum ama tekrar geliyorum atın olduğu odaya bana baktığını görüyorum yine bir şekilde çıkıyorum ama kalmak istiyorum neyi olduğunu bilmek istiyorum. Başka bir yerlere götürüyolar ama en son yine geliyorum ve bu sefer diyorum bu atın neyi var o tanımadığım erkek doktor galiba o da hasta biraz diyor. yanımdaki kızda hasta diyor. Bende kafasını okşuyorum iyi misin kim yaptı sana bunları diyorum. yanımdakiler ben dokununca tedirgin oluyor. Ben dokundukça sürünerek bana daha da yaklaşıyor at. en son doğruluyor ayakları yok sadece boynu ve kafasının üstünde duruyor bana bakıyor bende şaşırıyorum. Sonra dizlerimin üstünden bende kalkıyorum onunla beraber ve o bir kadına dönüşüyor o at. Yaşlı bir kadına ama dinç bir kadın saçları beyazlamış, 2 taraftan örülmüş saçı, gözünün altında siyah bi leke mi işaret mi bilmiyorum bir şey var. Elini kalbime koyuyor hem bir şeyler görüyorum hem duyuyorum hemde boşlukta gibi oluyorum. Bana bir şeyler anlatacağını söylüyor. Çok güler yüzlü bir kadın. Dinle beni dikkatlice diyor bir cümle kuruyor tam hatırlamıyorum ama bende bıraktığı his görmem gereken bir şeyleri gösterecek gibiydi. Sonra uyandım tekrar uyumaya çalıştım ama olmadı inatla anlatmak istediğini öğrenmek isteyerek uyandım. Yorumlar mısınız?
SAMİGALAKSİ Uzman Yorumcu (23.1k puan)  

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

4 Yorum

+3 oy
Tellitoka Rüya Kurucu (86.0k puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Merhabalar
Gecikme icin özür dilerim anca firsat bulabildim:)
Ruyanda gercekten tanimadigin kisileri arkadasin olarak görmek. Yeni bir cevre edinip yeni insanlarla tanisacagin ve bu insanlarin sana yardimi dokunacagina delalet edebilir.
Koy evi gibi bir yer sanirim mustakil bir ev bu ailenin icini ifade eder.
Bacaklari olmayan bir at kilitlenip kalan bir olayı ifade eder. Yani aileni ve seni ilgilendiren bir para yada bir kismet olabilir fakat bu her neyse size gelemiyor onunde bir engel var. Bu aslinda guzel bereketli bir sey ama onu tutan engel dolayisiyla elinize gecemiyor. Bak ruyanin sonraki kismi cok ilgincmis . Bu atin bir kadina donusmesi, cok guzel bir seylere araci olacak gibi. Ve bu atin hareketlenmesini saglayan kiside sensin. Yani bir sekilde sansin donecek ve senin uzerine bir olgunluk gelecek. Bu bir dönusumun habercisi. Karakterinde durusunda cevrendeki insanlarda kökten bir degisim olacak gibi. Bu yasli kadin kimi temsil ediyor onu bulmak lazim. Bir miras olayi olabilir seni ve aileni ilgilendiren. Yada koy evi dedin bir arsa bir toprak degerlenebilir. At uzun suredir size gelmeyi bekleyen ama gelemeyen bir sey.. onun donustugu kadinin yasli ve dinc olmasida bunu destekliyor gibi. Uzun soluklu bir sey ama gerceklestiginde hala verimli ve yararli olabilecek bir sey. Kadinin gözundeki siyah bir leke senin dogumundan bu yana suregelen bir durumu simgeliyor aslinda. Kadinin saclarinin orgulu olmasi cevrende hasta olup tedavi goren birine isaret.. Bu kisi bir sekilde sagligina kavisacak..sen de olabilirsin en yakinlarinda.. ama bir zorlu bir surecten sonra kazanilmis bir zafer gorunuyor..Umarim ruyanin devamini gorebilirsin merakla bekliyor olacagim..
Hayir olsun insallah
Sevgilerle..
SAMİGALAKSİ Uzman Yorumcu (23.1k puan)  
İnşallah bakalım deneyelim bu gece :))
+1 oy
SAMİGALAKSİ Uzman Yorumcu (23.1k puan)  
Yorumunuz için çok teşekkür ederim, gecikmenin bir önemi yok düşünüp yazmanız yeter :) Bi miras mı başka bir şey mi bilmiyorum aslında bende merak ediyorum umarım tamamen yoğunlaşıp devam ettirebilirim rüyayı. Ellerinize sağlık çok güzel yazmışsınız ^-^
+1 oy
Tellitoka Rüya Kurucu (86.0k puan)  
Insallah. Uyumadan once niyet et bakalim devamini gormek icin. Niyet edince zihinde beden de o olaya konsantre olur cunku.
0 oy
sedabulut Rüyakar (2.4k puan)  
IIÇok garip bir rüya olmuş. Buna benzer şeyler görünce korkuyorum ben biraz hayırlara vesile olsun        inşallah

İlgili rüyalar

+3 oy
1 yorum 140 okuma
Husman 18 Ocak 2022 Tabir kategorisinde Husman Karabasan (104 puan)   yazdı
+23 oy
3 yorum 339 okuma
+7 oy
2 yorum 186 okuma
danla 13 Ocak 2020 Rüya kategorisinde danla Rüyakar (2.5k puan)   yazdı
+1 oy
1 yorum 177 okuma
Arminas 27 Temmuz 2020 Rüya kategorisinde Arminas Rüyazede (1.9k puan)   yazdı
+17 oy
8 yorum 524 okuma
+4 oy
1 yorum 133 okuma
tödlich 8 Ağustos 2019 İstihare kategorisinde tödlich Rüyazede (1.9k puan)   yazdı
+19 oy
2 yorum 273 okuma
Elizabeth 23 Nisan 2021 Rüya kategorisinde Elizabeth Rüyakar (3.4k puan)   yazdı
+2 oy
1 yorum 195 okuma
+4 oy
2 yorum 117 okuma
18 Mayıs 2018 Rüya kategorisinde misafir   40 156 278 yazdı
+1 oy
1 yorum 110 okuma
Upsbayb 5 Aralık 2021 Rüya kategorisinde Upsbayb Karabasan (54 puan)   yazdı
+4 oy
3 yorum 162 okuma
+4 oy
2 yorum 137 okuma
12 Eylül 2018 Rüya kategorisinde Zehra   yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

588 Aktif
2 Üye ve 586 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 13654
Dün : 21898
Toplam : 48093805
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...