Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+5 oy
245 okuma
Şanslıxkelebek Rüya kategorisinde Rüya Ustası (46.6k puan)  
düzenledi
Merhaba :)
Rüyamda tatildeyim farklı bir yerdeyim farkındayım bir erkekten bana hediye gelmiş. Kız kardeşim bana verdi hediyeyi bir kutunun içinde her renkten güzel güzel rujlar var, işime yarayacak şeylerden var. Ben tabi seviniyorum hepsine bakıyorum derken annem geliyor. Ona da gösteriyorum. Bunu hediye eden kişiyi tanımıyorum ama o da babasıyla gelmiş kimdi bilmiyorum. Daha sonra dışarı çıkıyoruz çok güzel bir günbatımı vardı gökyüzü pembe, kırmızı arası olmuş denizin kenarindayiz yürüyoruz.
Daha sonra evde baklkona gidiyoruz ama kendi evimiz. Bakıyorum ki kocaman köpekler var aşağıda akşam vakti. Köpekler sarı renkli,sevimli ve yanlarında da çocuklar var seviyorlar. Daha sonra kaldırımdan kocaman bir aslan geçiyor ve geçerken de bana bakıyor. Aslan da sarı renkliydi ve çok büyüktü. Yanımda da kız kardeşim vardı ona söyledim. Yanında yavrularının da olduğunu söyledi bana ama ben görmedim sadece aslan gitti. Daha sonra şehirde ışıklar söndürüldü ve mavi kırmızı ışıklar yakarak gösteri yapmaya başladılar. Bizde balkondan izlemeye başladık uzaktaki bir yerden görünüyordu. Neyi kutladılar bilmiyorum.
Misafirliğe gitmişiz kız kardeşim hemen tuvalete girdi peşinden de ben girdim o çıkınca. Çok çişim gelmiş ve çişimi yapmaya başladım rengi fln normaldi bir sorun sezmedim. Daha sonra ayağa kalktım kuzenlerim içeri geldi ve bana bir şey göstermeye çalışıyorlar peşinde de yengem gelmiş öyle pis bırakmayım diye su doldurmuştum yengem varken de suyu döktüm temizledim çıktım.
Yorumlarsanız çok memnun olurum teşekkür ederim :)

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

2 Yorum

+4 oy
Hicaz Rüya Ustası (54.8k puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Şu an tüm ülkede yağmur yağması için herkes dua ediyor. Toplum bilincinin rüyalara nasıl etki ettiğini görüyoruz bence. Yağmur su enerjisi ile desteklenir. Su frekansının bol bol yayıldığı ve frekansları anlayan hassas yapımız sürekli akan frekansı yorumlamaya çalışıyor.  Bu da toplum bilincinde bir diğer etkiyi de ortaya çıkarır. Suyun enerjiyi temizlemesi ve dengelemesi. Hayatınızda ki tüm atık enerjiler atılıyor ve dengelenmeye başlıyorsunuz.
Bedeniniz size sinyalleri vererek şifalanmanız gerektiğini vurgulamış. Şifaya giden yolu da size anlatmış.
Parasal durumlar sebebi ile son zamanlarda zevklerinizi erteleyip daha zorunlu ödemeler ile karşılaşmışsınız. Bu aynı zamanda eşiniz veya ailenizden destek alamadığınız durumları meydana getirmiş. Fazla alınganlık yaptığınız durumlara pişmanlık gösterdiğinizi de veriyor.
Diğer yanınız eğer tepkilerime hakim olabilirsem ve hazmedebilirsem normal düşünebilirim diyor. Kendinize büyük bir destekçi arıyor ve gelmesini bekliyorsunuz. Gelen bir destek var size aslında fakat siz o desteğin küçük ve önemsiz olduğunu düşünüyorsunuz. Fakat küçük destekçinin size ileri de beklediğinizden daha büyük bir destekçi olacağına inanmak istiyorsunuz.
İnancınızı sorguladığınız bu dönemde size tüm göksel destek veriliyor şifalanmaya izin vermeli ve gelen mektupları sezginize güvenerek açmalısınız..

İyi rüyalar...
Şanslıxkelebek Rüya Ustası (46.6k puan)  
Teşekkür ederim sağ olun :)
+4 oy
Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)  
Bol renkli bir rüya görmüşsün. Bu kadar detaylı renkler görmen hoş gerçekten. Rujların rengi senin ağzından çıkan güzel sözlere işaret ediyor. Yine gökyüzü geleceğinle ilgili hoş durumları gösteriyor.

Son bölümdeki çiş kısmı da bugünlerde okuduğum bilmem kaçıncı çişli rüya. Bunun bir kaç sebebi var sanırım belki dönem veya son gelişmeler, haberlerle ilgili de olabilir belki astrolojik etkiler de olabilir. ama sorun yok sen de temizliyorsun ve her şey yolunda gözüküyor.

İlgili rüyalar

+7 oy
2 yorum 355 okuma
+4 oy
7 yorum 375 okuma
Adams 2 Şubat 2020 Rüya kategorisinde Adams Uzman Yorumcu (27.1k puan)   yazdı
+3 oy
4 yorum 201 okuma
Şanslıxkelebek 18 Temmuz 2022 Rüya kategorisinde Şanslıxkelebek Rüya Ustası (46.6k puan)   yazdı
+4 oy
2 yorum 337 okuma
Myıldız 24 Nisan 2020 Rüya kategorisinde Myıldız Rüyakar (2.5k puan)   yazdı
+18 oy
5 yorum 419 okuma


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

433 Aktif
0 Üye ve 433 misafir
Bugün : 18429
Dün : 23857
Toplam : 48076747
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...