Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+6 oy
285 okuma
sevda45666 Rüya kategorisinde Rüyakar (4.4k puan)  
sevgilimin rüyasında onların evindeymişiz onların ailesinden herkes varmış bi de ben varmışım. Annesiyle konuşmuşum bir süre sonra annesi yanımdan kalkıp gitmiş. bende kalkıp sevgilimin yanına gitmişim. o da noldu neyin var demiş. bende hamileyim demişim. o da çok sevinmiş. sarılmışız sıkı sıkı. sonra herkesin yanına gitmişiz o an herkes bize hayırlı olsun demiş. Tebrik etmişler. sevgilimde çok mutlu çok heycanlıymış. rüyasında biz evliymişiz onun ailesiyle yaşıyormuşuz ama aklından o an şu geçmiş " arkadaş biz evliysek sevdayı istediğimiz günü hatırlamam lazım ama hatırlamıyorum" diye. sonra kendi kendine işim gücüm yok biz nasıl evlendik bu kadar yaptık diye geçirmiş. sonrada uyanmış dedi uyandığım zaman çok heycanlıydım çok mutluydum. yorum yapar mısınız?
Önay Akın Rüya Görüşmecisi (35.0k puan)  
Aç tavuk kendini darı ambarında görürmüş.
sevda45666 Rüyakar (4.4k puan)  

Sizin bu siteyle ya da insanlarla bir sorununuz mu var? Rüyalara düşüncelerinizi yazıyorsunuz ama nerdeyse çoğu negatif şeyler. Böyle düşünebilirsiniz ama bunları dile getirirken karşınızdakileri de düşünmeniz gerekir. Belki o an dedikleriniz kafasına çok takılıp onu yaşayacak gibi strese bunalıma girecek buna gerçekten gerek var mı? Rica ediyorum biraz dikkat edin. @Önay Akın

Önay Akın Rüya Görüşmecisi (35.0k puan)  
Hangi rüya iyiye çıkmış acaba?
Önay Akın Rüya Görüşmecisi (35.0k puan)  

Gönlünden geçen şeyleri rüyanda görmüşsün işte. Daha ne diyeydim?

Tabii ki, aç tavuk kendini darı ambarında görürmüş dedim.
sevda45666 Rüyakar (4.4k puan)  
Rüya iyi ya da kötü olabilir. Ben demiyorum zaten kötü yok diye demek istediğim karşınızdakini düşünerek yazmanız. Bana yaptığınız yoruma kasten demedim genel olarak yorumlarınıza denk geliyorum. Doğru hissetmiş olabilirsiniz "Başına çok kötü şeyler gelecek bunun altından kalkarsan çok güçlüsün" gibi bir cümle kurup karşınızdakinde nasıl bir etki bıraktığını bilemezsiniz. Onun yerine aynı anlama gelen ama daha düşünceli cümle kurabilirsiniz. Bundan bahsediyorum.
Önay Akın Rüya Görüşmecisi (35.0k puan)  
Söylemek istediklerinizi anladım lakin bunu yapamam,  başkası yapsın. Açık açık lafımı söyleyip geçiyorum.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

2 Yorum

+1 oy
Tellitoka Rüya Kurucu (86.0k puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Merhabalar :)
Sevgilin senin onun ailesiyle daha yakın olmanı istiyor bence böyle bir rüya görmesi onun bu aralar ikinizin ailesi üzerine düşündüğünü gosteriyor. Sevgilin bir şekilde kendi ailesinden onay almak istiyor bu seninle ileriye yonelik ciddi düşündüğü anlamına geliyor. Özellikle annesiyle senin konustugunu görmesi sevgilinin annesinin dediği şeylere kulak astığı onun kararlarını çok önemsediğini gösteriyor. Senin hamile olduğunu görmesi sende ki anaçlik yani annelik duygusu farketmesinden kaynaklanıyor olabilir aynı zamanda hamilelik seninle evlilik düşündüğü ve bu yönde atacağı bir adımında habercisi olabilir. Sıkı sıkı sarılmak seninle arasındaki bağın kuvvetli olduğunu ve sevgilinin bu ara senden daha fazla ilgi ve sevkat bekledigini gösteriyor. Aynı zamanda sıkı sıkı sarılmak sana güvendiği ve daha da güvenmek istemesinden kaynaklanıyor. Rüyada evlisiniz fakat onun ailesiyle yaşıyorsunuz burda sevgilinin kolay kolay kendi ailesinden kopamadigini ve onların dusuncelerininde en az senin kadar hayatında etkili olduğu gorunuyor. Fakat sevgilin geleceğinizi inşaa etme konusunda kafası hala karışık, rahat ve sorunsuz bir yaşamınız olmasını istiyor aynı zamandada tüm çevreden onay alınmasını. Rüyada sizi istemeye geldiği güne kadar düşünmesi buna işaret.  işleri yoluna koymakta pürüz çıksın istemiyor. Hormonal ve psikolojik olarak evliliğe hazır fakat maddi olarak bazı durumlarda tedirginlikleri olurmu olmazmi kaygısı var fakat bir yandanda kafasındaki bu çözülememiş düşünceleri çözüp rayına oturtmak istiyor. Seni kendi ailesinden birisi olarak görmesi çok güzel seni ailesi konumuna koymuş ki bu konum onun en hassas noktası gibi duruyor.senin onun ailesinden herkesle iyi anlasmani bekliyor yani istediği pürüzsüz bir ilişki...kesinlikle kaostan beslenmiyor. Kıskançlık ve anlaşmazlıklar onun tarzı değil gibi.  İlişkinizin boyut atlamasını istiyor fakat bunun için maddi manevi kendini tam olarak hazırlaması gerektiğinin bilincinde. İleriye yönelik seninle ilgili düşler kurmuş kafasında bir gelecek inşaa etmiş ve bunu mantığına uydurmaya çalışmış:) fakat düşleri olması gereken daha hızlı ilerlemiş yani aslında sabırsız bir aşık fakat beklemesi gereken durumlarda var onlar birbirleriyle celişmiş ama yinede duygusallık daha ağır basıyor gibi :))))
Hayır olsun sevgilerimle..
Tellitoka Rüya Kurucu (86.0k puan)  
Rica ederim :))
0 oy
sevda45666 Rüyakar (4.4k puan)  
Yazdıklarınız o kadar doğru ki annesiyle görüşmemi istiyor sürekli bu rüyayı gördüğünden 1 gün önce tartışmıştık sonra görünce merak ettim. Ellerinize sağlık gerçekten çok teşekkür ederim :))

İlgili rüyalar

+6 oy
9 yorum 322 okuma
+5 oy
1 yorum 170 okuma
Oğuzhan10 4 Nisan 2020 Rüya kategorisinde Oğuzhan10 Rüyazede (1.4k puan)   yazdı
+9 oy
3 yorum 262 okuma
0 oy
2 yorum 187 okuma
+5 oy
1 yorum 230 okuma
+4 oy
2 yorum 169 okuma
+8 oy
1 yorum 135 okuma
eirene 27 Haziran 2020 Rüya kategorisinde eirene Rüyakar (4.4k puan)   yazdı
+5 oy
2 yorum 123 okuma
+6 oy
8 yorum 293 okuma
+4 oy
5 yorum 254 okuma
Eylülmls 15 Mayıs 2020 Rüya kategorisinde Eylülmls Rüyazede (1.7k puan)   yazdı
+3 oy
1 yorum 91 okuma
Bahadır bahadır 25 Mart 2020 Tabir kategorisinde Bahadır bahadır Rüyazede (1.5k puan)   yazdı
+5 oy
1 yorum 322 okuma
Cansuuüu 20 Şubat 2020 Rüya kategorisinde Cansuuüu Rüyazede (1.7k puan)   yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

583 Aktif
0 Üye ve 583 misafir
Bugün : 6144
Dün : 21898
Toplam : 48086324
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...