Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+4 oy
157 okuma
Rüya kategorisinde  
yeniden etikenlendirildi
Arkadaşlar uzun bir süreden sonra merhaba,  aslında rüya yazmayı düşünmüyordum ama nedense bu rüyamı merak ettim, aslında bu anlatacağım rüya yaklaşık 5 gün önceye ait bir defasında yazdım fakat siteye kaydededemeden bir şekilde silindi yazmam dedim  fakat tekrar yazmaya itti beni bir şeyler neyse çok uzatıp sıkmayayım sizi :  

  Rüyamda bir şeyle görevli idim ve yanımda hatırlamadığım fakat neredeyse yok denecek kadar ön planda olmayan iki kişi vardı yapmamız gerken şu idi rüyada:  iki tane melek varmış kimler bilmiyorum onların tüylerini almak için daha doğrusu bir emanetmis gibi emanet edilen yerden almak için gorevliyiz ilk tüyü almışız fakat diğer melek tüyü daha alınmamış. İkinci tüyü almaya gittiğimizde büyük ve merdivenleri yatay uzunluğu fazla,  bir kilisenin onundeydik ve orda merdivenlerde elleri önlerinde bağlı yani karın bölgesinde mi desem, bazı rahibe giyimli fakat ne hac vardı boyunlarinda  ne de renk olarak bir rahibenin giydiği renkte elbise giyinrn birileri  vardı ama yani gri desem olur koyu bir gri ,biraz somurtkan ve ifadesiz arasında bir yüz ifadesine sahipleri bu kadınlar ,sonra bir tanesinin elinde bir tüy gördüm Siyah ve bir kalem büyüklüğünde ilginç tüydü ve yeşil çizgileri vardı her yanda ikişer tane bunu bize teslim edecekti ki ben bir çağrı duymuş gibi merdivenler yöneldim  ama sanki herkes bu onayı vermiş gibi çıkıyordum fakat birdenbire bir el sırtımdan beni tutup merdivenlerden aşağı itercesine  savurdu yere indim sonra bir rahibe gördüm  galiba o beni fırlatmıştı galiba, sakin ve gururlu bir duruşla yerindeydi , sonra bir ses duydum fakat bu ses ya belirsiz bir yerden yada büyük ihtimalle ki öyleydi bence beni fırlatan rahibe gibi olan kadından gelmişti ve o ses  şuydu:   

  "Gökten inen bir daha göğe yükselemez " veya" gökten inen bir daha göğe çıkamaz " diye bir cümle duydum . Ve sonra bende şoka girmiş de olsam bir ses etmeden çıktık oradan ve çıkışta yüzüm şişmiş gibi bir vaziyette ve biraz da kafayı bulmuş gibi bir halde yanımdakiler şunu diyordum: sen bu tüyü al da yanında taşı der gibi ,ben kendimi 40 tane arı ısırmış  gibi hissediyorum diyordum ve burda uyandim ve boynumun üstünde sol tarafinda bingildak dediğimiz bölgede arı sokmuscasina bir sızı ile uyandım,  bu sızı iki gün sürdü etkisini yitire yitire geçti. Kısacası böyleydi arkadaşlar merak ediyor muyum ?evet .Allah hayra çevirsin diye umut ediyorum.  etiket  kısmına bazı yorumcuları etiketliycem ama yorumdan çok etiket yerini doldurmak adına. SEVGİLERİMLE... kendinize iyi bakın

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

2 Yorum

+2 oy
Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Manevi yönü yüksek bir rüya. Rahibe neyi temsil ediyor? Saflık, dürüstlük, cinsellikten uzaklık, dünya zevklerinden mahrum kalma gibi durumları. Bu açıdan bakıldığında senin bu tür konularda kendini görevli veya sorumlu hissetiğin açık. Manevi açıdan da yükselişe geçeceğin bir durum görünüyor. Ama sabır ve dürüstlük ön planda olacak gibi bu süreçte.

Arı da bilgelik, çalışkanlık. 40 fırın ekmek yemek gibi 40 tane arı ısırmış olması da yine sabıra işaret.
 

Yorumunu eksik etmediğin için teşekkür ederim Karga

0 oy
Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)  

Rica ederim @Lacivert eski yorumlardan secmeyi unutma. puan toplarsin hem

İlgili rüyalar

+6 oy
1 yorum 141 okuma
Sergiey 13 Mayıs 2020 Rüya kategorisinde Sergiey Rüyazede (1.5k puan)   yazdı
+7 oy
1 yorum 210 okuma
25 Mayıs 2017 Rüya kategorisinde Selim   1 yazdı
+3 oy
1 yorum 122 okuma
8 Aralık 2016 Rüya kategorisinde Artemis   yazdı
+4 oy
2 yorum 125 okuma
Gilgamesh 34 29 Ağustos 2021 Tabir kategorisinde Gilgamesh 34 Karabasan (96 puan)   yazdı
+5 oy
1 yorum 185 okuma
denizdenizdeniz 7 Haziran 2021 Rüya kategorisinde denizdenizdeniz Rüyazede (1.9k puan)   yazdı
+3 oy
1 yorum 98 okuma
1 Ağustos 2020 Rüya kategorisinde misafir   40 156 278 yazdı
+4 oy
1 yorum 117 okuma
Gz 12 Şubat 2020 Rüya kategorisinde Gz Rüyazede (1.4k puan)   yazdı
+6 oy
7 yorum 313 okuma
___ceren___ 20 Aralık 2019 Tabir kategorisinde ___ceren___ Rüyakar (5.4k puan)   yazdı
+6 oy
3 yorum 1.4k okuma
lola 30 Nisan 2016 Rüya kategorisinde lola Rüyazede (2.2k puan)   yazdı
+2 oy
2 yorum 129 okuma
Zpie 20 Temmuz 2020 Tabir kategorisinde Zpie Rüyazede (1.0k puan)   yazdı
+3 oy
2 yorum 131 okuma
MelikeQa 23 Haziran 2022 Rüya kategorisinde MelikeQa Rüyazede (1.3k puan)   yazdı
+3 oy
1 yorum 129 okuma
16 Temmuz 2020 Rüya kategorisinde misafir   40 156 278 yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

385 Aktif
0 Üye ve 385 misafir
Bugün : 17383
Dün : 23857
Toplam : 48075705
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...