Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+3 oy
196 okuma
sevda45666 Rüya kategorisinde Rüyakar (4.4k puan)  
yeniden etikenlendirildi
Rüyamda sevdiğim çocukla abisi bize tanışmaya geliyolardı bende anneme yemek hazırlayalım ayıp olur diyordum annemde sürekli yok der gibiydi. Sonra yemek az yetmez kalsın dedi bende şöyle yaparsak olur dedim sadece 1 tabağı öyle yaptı. Sevgilim ve abisi geldi yanında babamın abisi,karısı ve kızı da vardı. Annemle beraber bunlar ne alaka diyorduk, annemde o yüzden yetmez diyordu. Annem önce yer sofrası hazırladı bende öyle ayıp olur masaya hazırlayalım dedim o sırada sevgilim geldi çok açım ne zaman hazır olur dedi bende 5-15 dakikaya hazır olur dedim o da kalkıp bizim banyoda duşa girdi.  Duşa kabinin kapısı açıktı, saçma bir şekilde balkondan dışarı  bakınca görüyordum açık olduğunu şaşırdım öyle davranmasına, saçlarıda çok uzundu toplamıştı. Sevgilim ve abisi koltukta oturuyordu babamda sandalyede. Sonra yemeğe geçtiler ama babamın abisi gil yoktu o an.
Bundan sonra bi geçiş oldu anlamadım bi anda köyde buldum Kendimizi. Abisiyle sevgilim de gelmiş kaysı yapıyorlar dedem gil annemler dayımlar kuzenler hepsi. Bende yukarıda üstümü değişmeye çalışıyorum, yeni gelmişim. İlk değişemedim bir türlü sonra bi çanta getirdiler değiştim. Sonra bi anda köy olan yer tatil köyüne döndü resmen. Şık masalar, şarkı çalan yerler, manzaralar, daha fazla insan. Sevgilimle biraz gezdik. Sonra tekrar köy yerine geldik hepsi kayısı yaparken ben ders görmek için bir yere gidiyorum, kalabalıklar herkes önceden başlamış orda sevgilimin de adı var. Konu dağılımı yapılmış bende diyorum hangisi benim acaba ama bulamıyorum bi türlü sonra sevgilimden bi kitap alıyorum, çalışmam lazım diyorum. Sonra yine tatil köyü yerinde oluyoruz. Şarkıda dans ediyorlar bende bi kızla oynuyorum sahnede. Sevgilim gelip herkes sana bakıyor gel buraya diyor bende gidiyorum. Otobüse biniyoruz, diyor ki ikimizin oturacağı bir yere otur. Annemler dedemlerde var bunun içinde. En arkaya geçip oturuyoruz tek koltuk iki kişilik. Arkamızda kilolu bi kadın saçlarıda sarı ve eşi de var ve ben nedense bunlardan hoşnut olmuyorum. Sonra bi grup erkek geliyor sevgilime dikleniyor o da onlara dikleniyor. Bende kalkıp araya giriyorum kavga etmesinler diye. Arkamda oturan kadında saçlarımı çekiyor sonrada gülüyor. Tam kadına saldırıyordum sevgilim alıp götürüyor annem gilin yanına. Onlara anlatıyordum saçım nasıl kabardı, yapmaya hakkı yok gidiyorum yanına diyordum izin vermiyolardı, dedemde gülüyordu. Rüyanın devamını hatırlamıyorum. Yorumlar mısınız?
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
@Tellitoka ne dersin bu rüyaya sence psikolojik bir yönü var mı ? 
Tellitoka Rüya Kurucu (86.0k puan)  
@Üstat_Simuy_Alaca Evet hem bir cok olay hem de bir cok mekan var gecislerde cok hizli .. bencede daha cok psikolojik yoruma uygun
sevda45666 Rüyakar (4.4k puan)  

Merak ettiğim bi durum var. Sitede ki rüyalara bakıyorum genelde kısa rüyalar var. Ben bu kadar uzun hatırlayıp daha hatırlayamadığım bir sürü kısım biliyorum. Bunun sebebi kafa karışıklığı mı? Kısa rüya gördüğümü neredeyse hatırlamıyorum bile @Tellitoka @Üstat_Simuy_Alaca

Tellitoka Rüya Kurucu (86.0k puan)  
@sevda45666 ben de bu kadar uzun ve karisik ruyayi her detayina kadar hatirlayanlara sasiriyorum acikcasi :)) kisa ruyalarin yorumu daha kolay oluyor ama uzun ruyalar ve karisik ruyalar zihninizin cok dolu oldugunu ve icinizdeki kararsizligi gosteriyor.
Aksama yorumlamis olurum:)
sevda45666 Rüyakar (4.4k puan)  
Yalnız olmadığıma sevindim, demek ki zihnimizi biraz serbest bırakmamız gerekiyor. Teşekkür ederim cevap verdiğiniz için :))
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
@sevda45666 bu durum belleğimizle ilgili, bizler 3 dk rüya görüyorsak misal siz daha fazla görüyordursunuz , sizler karakteristik özeliklerin detaycı ve meraklı gözlemi seven biri iseniz rüyayı daha fazla inceliyor ve rüyada kalıyor olabilirsiniz vücudunuz beyniniz size daha fazla obje gösteriyor olabilir bu tamamen beynimizin işleyisinden fonksiyonlarından kaynaklı.
sevda45666 Rüyakar (4.4k puan)  

Evet detaycıyım baya. Bakalım daha neler öğreneceğiz kaç yaşına gelirsek gelelim her şeyi bilemiyoruz maalesef. Çok teşekkür ederim düşünceniz için :) @Üstat_Simuy_Alaca

Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  

Bende tam tersiyimdir az öz ve keskin objeler görürüm :) @Tellitoka sen ne dersin rüyalar insanların karakteristik özeliklerini ele veriyor mi sence ? 

Tellitoka Rüya Kurucu (86.0k puan)  
Tabiki de kisi bencilmmi degilmi hatta zekimi degil mi yada iyi niyetlimi kotu niyetlimi :))) hepsini cikarmak mumkun cunku bana gore bilinc alti asil kimliklerimizdir

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

3 Yorum

+1 oy
Tellitoka Rüya Kurucu (86.0k puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Ömcelikle merhabalar
Ruyaniz daha cok psikolojik durumunuzu anlatiyor. Sevgilinizi ailenizle tanistirma yada daha iyi kaynastirma gibi dusunceleriniz olabilir. Fakat sanki annenizin verecegi tepkileri kestiremiyor gibisiniz ve hem ailenizin sevgilinizi sizin yaniniza kabul etme durumunda supheleriniz var. Hem sevgilinizin abisinin olmasi hemde babanizin abisinin ve karisinin olmasi sizin kendi iliskinizde ciddiyet arttikca ne yapacaginizi kestirememe ya da ileriye yonelik icinizde olusan tedirginlikler ne yapacaginizi bilememe durumlari olabilir. Surekli annenizle bazi konularda çakisiyorsunuz ve ruyanizda annenize oyle yapmayalim ayip olur kelimesini kullaniyorsunuz. Bu durumu soyle aciklayabiliriz ya anneniz size cogu konuda ters dusuyor ve sizin bilincaltiniza bu bu sekilde yansidi yada siz annenizin size dediklerini dogru bulmuyor ve sanki kendi kararlariniza annenizi dahil etmek istemiyorsunuz. Annenizin size gostermis oldugu yol da size dogru gelmiyor olabilir. Ruyanizda annenizin yemegin yetmeyecegini dusunmesi, sizin ciddi iliski ve aile kurmaniz icin biraz daha olgunlasma surecine girmeniz gerektigini ve kendinize birseyler katmaniz gerektigini dusundugunden olabilir. Ayrica yemegin yetmeme kaygisi bir nevi sizinde iliskinizde karsi tarafa bazi konularda yetememe kaygisi tasidiginizi gosteriyor olabilir. Ayrica annenizin yer sofrasi hazirlamasi onun daha geleneksek fakat sizin de tersi daha modern dusunce tarzina sahip oldugunuzu gosterebilir. Sevgilinizin acikmis olmasi sizden beklentilerinin arttigina isaret eder ve bazi konularda biraz aceleci yaklastigini gosterir. Sevgilinizin o an dusa girmesi  zihninizdeki cinsel dusunceleri ve gizlendiginiz seylerin daha belirgin bir sekilde aciga vurulmasi olarak degerlendirilebilir. Karsinizdaki kisiye kendinizi biraz baskilamis olabilirsiniz bu baskilanma halide ruyaniza bu sekilde yansilamis olabilir. Ice atilan duygulariniz bir sekilde ruyalar yoluyla ortaya cikiyor sanki. Ruyada siz balkondasiniz fakat dus alinan yeri disardan gorebiliyirsunuz bu da karsinizdaki kisinin belkide sakladigi bir gercegi artik ciplak gozle goreceginiz ve gizli sakli olan seylerin ortaya dokulecegi anlamina gelebilir. Saclarinin uzun olmasida aslinda sevgilinizin size anlatacak cok seyi oldugunun isareti olabilir. Baba figuru ve abi figuru ailedeki otoriteyi ve eril enerjiyi simgeler. Ailenin erkekleri anlasma ve kaynasma yonunden daha rahat ve olumlular sanirim.
Ruyanizin devaminda kendinizi koyde buluyorsun yine bir abi figuru karsimiza cikiyor bu hayatinizdaki insanin kendi ailesine cok duskun ve bazen aldigi kararlari ailesine sorarak aldigi ve onlarin etkisinde ve gozetiminde hareket ettigi anlamina gelebilir.  Kayisi yapmasi  ve bir cok akrabalarinizinda bulunmasi son zamanlarda ileriye yonelik hem kendi ailenizin hemde sevgilinizin ailesinin anlasip anlasamayacagina dair cok kafa yordugunu gosteriyor gibi. Ustunuzu degismeye calisiyirsunz  fakat canta geldikten sonra bunu gerceklestirebiliyorsunuz burda canta bir araci ve sizin bir seyleri basarmaniz ve adim atmaniz icin hem biraz maddi olarak para ya hemde guvenilir birilerine ihtiyaciniz var gibi birilerinden destek gormek istiyorsunuz. Ayni zamanda canta yolculuk demektir bir yolculuga cikmayi dusunebilirsiniz kisa zaman icinde. Koyunuzun bir anda tatil koyu havasina burunmesi mutlu olacaginiz guzel gelismelerin habercisi gibi gercek hayattada birseyin kutlamasini yapabilirsiniz ozellikle okul ve is seciminizle alakali konular olabilir bunlar basariyi yakalamaya hazirsiniz ve bir hedef belirlemissiniz gibi. Sevgilinizin derslerinizi etkileyip etkilemedigini dusunmus ve biraz kafanizi bosaltmak istemis olabilirsiniz cunku ders calismaniz gerektigini dusunmeniz bu ara sorumluluklarinizi biraz aksattiginiz ve onlari toparlama donemine girmeniz gerektigini sizinde bunun bilincinde oldugunuzu haber veriyor gibi. Ruyanizin devaminda sahnede bir kizla oynamaniz gercek hayattada sevdiginiz ve sirlarinizi anlattiginiz bir dosta isarettir o dostunuzdan iliskiniz ve genel yasantinizla ilgili cok destek gorecek ve pozitif bir hale burunup tedirginliklerinizden bir surede olsa uzaklasacaksiniz. Aslinda bu tarz ruyalar eglenme ve biraz stres atma zamaninizin geldigini isaret ediyir hem dersleriniz hemde iliskiniz sizi biraz yormus olabilir belki biraz sosyallesmek ve yeni yerlere gitmek iyi gelir bunu gunluk hayatimizda tam olarak yapamadigimiz zaman ruyalarimizda ihtiyac duydugumuz seyleri girebiliriz. Otobuse biniyorsunuz akat anne ve dedenizin tarafina oturmak istemiyorsunuz sanki burda yine ailenizden gizlediginiz birseyler var gibi ve kendinizi hazir hissetmiyorsunuz. Annenizin sizinle ilgili bilmesini istemeyeceginiz birtakim seyler mi var? Oyuzdende bu sekilde gormus olabilirsiniz. Sari sacli kadin ve sevgilinize diklenen kisiler arkadas cevrenizi temsil ediyor olabilir sanki arkadas cevrenizde sizi cekemeyen ve iliskinize onay vermeyen insanlar var gibi ve bu insanlarin sizin huzurunuzu bozagi korkusuna kapilmis olabilirsiniz fakat erkek arkadasiniz size gore biraz daha bu olaylari takmayan disarinin ne dedigine onem vermeyen biri gibi. Sacinizin cekilmesi yine sizi cekemeyen insanlara ozellikle bu kisilerin kadinlar arasindan olduguna dedenizin bu duruma guluyor olmasida sizi hala kucuk bir cocuk gibi goruyor oldugu anlamina gelebilir:)
Genel olarak cok mekan degismis ve bircok olay gormussunuz gercekten bu kadar ayrintili hatirlayabilmekte bir yetenektir :))) ama genel olarak haberci ruyadan cok su an hali hazirdaki ruh halinizi ve icinizde tuutuklarinizi gosteren bir ruya olmus. Cok sık duygu degisikligi yasiyorsunuz ve frekansinizda ani inis cikislar mevcut gibi biraz daha denge kurma yolunda adimlar atip bazi seyleri cok irdelememelisiniz gibi cunku bu biraz sizi yormusa ve kafa karisikligina sebebiyet vermise benziyor :)
Hayir olsun insallah
Sevgilerimle..
+1 oy
sevda45666 Rüyakar (4.4k puan)  
Evet ileriye yönelik sorunların oluşmasında korkuyorum, kendimce çözüm aramaya çalışıyorum. Haklısınız içime atığım şeylerin farkında olsam da olmasam da yansıdığını bende farkettim. Bir şeyler sakladığını uzun zamandır düşünüyorum ama bazen kaybetme korkusunu kendimce kuruntuya çeviriyorum diye düşünüyorum. Sadece hislerimle de kimseyi sorgulamak istemiyorum ama bir yanım baskın bir şekilde emin. Artık çıksın içimde olan ağırlıkta bitsin istiyorum. Belki de vereceğim tepkiden dolayı çıkmıyor karşıma. Evet çok düşünüyorum anlaşırlar mı yoksa sorunlar mı oluşur. Arada kalmak istemiyorum, huzursuzluk yaşamayı da hiç istemiyorum. Bu sıralar olduğundan daha fazla düşünüyorum. Genel olarak yaşamımda bile bu kadar ayrıntılı hatırlayabiliyorum bu yetenek mi yoksa ağırlıklı bilemiyorum. Artık biraz olayları, düşünceleri bırakmam gerekiyor. Gördüğüm rüyalar inatla serbest bırakmamdan yana. Keşke bi başarabilsem bunu. O kadar güzel ve tek tek anlattınız ki ne desem az kalır yazdıklarınızın yanında. Elinize emeğinize sağlık çok teşekkür ederim :) @Tellitoka
0 oy
Tellitoka Rüya Kurucu (86.0k puan)  
Rica ederim her zaman.. :)aynen kendinize biraz fazla yuklenmissiniz dusuncelerinizi biraz rahat birakin.

İlgili rüyalar

+9 oy
7 yorum 269 okuma
+1 oy
0 yorum 19 okuma
~}çu 6 gün önce Rüya kategorisinde ~}çu Rüyakar (2.9k puan)   yazdı
+1 oy
1 yorum 169 okuma
+1 oy
0 yorum 52 okuma
Bsr 10 Aralık 2023 Tabir kategorisinde Bsr Karabasan (-2,559 puan)   yazdı
+2 oy
1 yorum 93 okuma
+1 oy
0 yorum 66 okuma
+3 oy
4 yorum 131 okuma
+1 oy
1 yorum 103 okuma
Ssena 8 Ağustos 2023 Tabir kategorisinde Ssena Karabasan (673 puan)   yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

436 Aktif
0 Üye ve 436 misafir
Bugün : 21567
Dün : 23857
Toplam : 48079872
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...