Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+2 oy
171 okuma
Paranormal kategorisinde  
Evdeydim ve karanlık yağmurlu kasvetli bir hava vardı(geç saatlerdi aslında, sadece hava yağmurlu diye karanlık değildi yani). Ailem ve benim(özellikle annem ve benim)içimiz aşırı huzursuzdu böyle bir havanında etkisiyle. Her gün olduğu gibi annem çöpleri çıkarmamı istedi ve çöpleri 3 sokak  yanımızdaki çöp konteynerine götürdüm. Sonra apartmanın bahçesine girdim ve apartman kapısına doğru yöneldim. Birden apartmandan çook eski öleli uzuun yıllar olmuş "Cemile Teyze" çıktı karşıma. Bastonla yürüyordu ve bana "Oğuzhan ben kalp krizi geçirdim" dedi ve başka bir şey demedi ama ayaktaydı sadece bitkin görünüyordu. Hiçbir şey demedim. (Cemile teyze yaşadığında bizim komşumuzdu, ben onu bildim bileli hep yaşlıydı, öleli zaten çok uzun zama oldu ve hani yaşadığı süre boyunca benle konuşmuş olduğu toplam 1 kelime bile yoktur) sonrasında bizim dairenin kapısına gittim ve hızlıca çaldım kapıyı. Annem açtı ve cemile teyzenin bana söylediğini söyledim, "birlikte bakalım yardım edelim" gibisinden bir şey söyledim. Çünkü annem yaşlılara çok değer verir çok yardımsever davranırdı. Sonrasında tam apartmanın kapısından çıktık derken gözlerime inanamadım. Cemile teyze yerde yatıyordu ölmüştü ve karnını tutuyordu. Apartmandan diğer komşular ve bizim aileden başka birileride ordaydı. Cemile teyzenin karnında bir kesik vardı biri kesip içinden bir şey çıkarmış gibiydi ve etraf kan gölüne dönmüştü, her yerde et/bağırsak gibi parçalar kanlar vardı, apartman bahçesinin heryerine dağılmıştı bu parçalar. Sonrasında o ortamdaki herkese "sakın dokunmayın, ambulansı aradınız mı?, dokunmayın parmak izi bırakmayın bunu kimin yaptığını bulmamız lazım" telkinleri savuruyordum. Tabi pek bir anlam ifade etmemişti, yardım etmeye çalışırken bir çok kişinin elleri boydan boya kana bulanmıştı(burada en dikkatimi çekende öz ablamın elleriydi). Son olarak herkesin kusmaya başladığını ve Cemile teyzenin ölü olmasına rağmen kustuğunu gördüm. Telefonumdan ambulansı aramak isterken uyandım. Uyandığımda boğazım kupkuruydu, hafif ağlamaklı gibi olup durdum.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

2 Yorum

+1 oy
Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Epey ilginç bir rüya görmüşsün. Bu rüyada önemli nokta cemile teyzenin kimi sembolize ettiğini bulmaktır. Eğer bu kişiyi bulursan (bu kısmı tabiki sana bırakıyorum) durumu şöyle:

Bu kişi yardım istiyor ama kendisi de çaresiz durumda. Etrafındaki insanlar ona yardım etmek istiyor (bu hem maddi, hem manevi hem duygusal veya zihinsel anlamda yardım olabilir) özellikle ablan bu kişi için elini kana buluyor ama edilen yardımların sonucu da istenildiği şekilde alınamıyor.

Dediğim gibi geriye bilinçaltının sana cemile teyze gibi gösterdiği kişiyi bulmak kalıyor.
0 oy
Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)  
Düşününce cemile teyzenin kendisi de birini temsil etmeyebilir bir metafor olabilir. Bu açıdan da bakarsak çevrendeki insanlar risklere rağmen bir şeyler yaparken senin bazı korku ve kaygıların olduğu ve kendini bu yüzden eyleme geçmede tutukluk hissettiğin de olabilir.

Bu açıdan da düşün derim.

İlgili rüyalar

+7 oy
2 yorum 180 okuma
+6 oy
1 yorum 271 okuma
28 Mayıs 2017 Rüya kategorisinde sedoom   yazdı
+3 oy
1 yorum 126 okuma
Irwaktasay 8 Mart 2020 Tabir kategorisinde Irwaktasay Rüyazede (1.1k puan)   yazdı
+5 oy
1 yorum 129 okuma
Aylin Öztürk 4 Mart 2020 Tabir kategorisinde Aylin Öztürk Rüyakar (3.8k puan)   yazdı
+3 oy
1 yorum 245 okuma
18 Mayıs 2019 Rüya kategorisinde Bilinmeyen   1 yazdı
+4 oy
1 yorum 157 okuma
12 Temmuz 2018 Rüya kategorisinde misafir   40 156 278 yazdı
+7 oy
2 yorum 370 okuma
Nur6 24 Eylül 2019 Rüya kategorisinde Nur6 Rüyakar (3.3k puan)   yazdı
+10 oy
2 yorum 306 okuma
Buğra 11 Haziran 2019 Tabir kategorisinde Buğra Rüyazede (1.5k puan)   yazdı
+3 oy
1 yorum 131 okuma
13 Aralık 2018 Rüya kategorisinde misafir   40 156 278 yazdı
+3 oy
1 yorum 194 okuma
Esra Alan 28 Kasım 2019 Tabir kategorisinde Esra Alan Rüyazede (1.2k puan)   yazdı
+3 oy
2 yorum 144 okuma
+21 oy
1 yorum 217 okuma


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

422 Aktif
1 Üye ve 421 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 15317
Dün : 23857
Toplam : 48073645
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...