Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+3 oy
248 okuma
Bubilim Rüya kategorisinde Rüyakar (4.0k puan)  
Ruyamda pizza yapmaya calisiyodum ama 45 dakika icinde yapip yemem gerekiyodu mazemeler cok boldu herseyden koyuyordum ceri domates gordum yüksek biyerde cati gibi cikip aldim  onuda koydum ama firinin basinda baskalari pisirmek icin bekliyordu kocaman bir pizza yaptim  firina verdik ayrica diz alti bacagimda killar gordum
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
merhaba :) domatesler bulunduğun ortam da değil de ,yüksek bulunduğun ortama ait olmayan bir yer de miydi ? ortam ev miydi , yoksa sadece mutfak mı vardı.
Bubilim Rüyakar (4.0k puan)  
Merhaba simuy hanim☺ bulundugum pizzayi yaptigim yer is yeri gibi biseydi ama ev seklindeydi baskalarida vardi onlarda pizza yapiyodu ceri domatesleri o evin catisindan indirdim naylon posetle asagi kata tasidim tasidim  onlari sonra pizzamin ustune koydum  hazirlandigi yer mutfakti
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
tamamdır öncelikle bu rüyayı görmeden ,duygularınız nasıldı yoğun bir duyguya kapılmışmıydınız heyecan yada yeni bir iş fikri mi gündeminiz de ?  bilinç altı rüyası diyip kestirip atmak istemiyorum bence mesajları var.
Bubilim Rüyakar (4.0k puan)  
Bu ruyayi gormeden bi kac gun  once cok siddetli kavga ettik hatta bicaklar  havada ucustu ve bi ise girdim asgarinin bin tl altinda verdigi icin çıkmak  zorunda kaldim normal hayatimda
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
tam da tahmin ettiğim gibi , ama Allah korusun tabik ki bıçaklar felan , rüyanda ki kıllar zaten ele verdi kendini umarım senin için herşey hayırlısı olur hayatın eski düzenine kavuşur  yorumlara geçiyorum özelden de konuşuruz :)
Bubilim Rüyakar (4.0k puan)  
İsallah amin tamam simuy hanim

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

6 Yorum

+3 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Evet tekrardan merhabalar bu rüyan hem şaşırttı hemde duyguların bu sefer yansımış diğer rüyalarında bu kadar net simgeler almıyorduk az da olsa simgeler , bir netlik var ortada duyguların bazen gün yüzüne çıkıyor bazen rüyaların duygularını saklıyor :)  Sevgili okurum  pizza , içindeki malzemeleri gereği de karışık baharatlı bir yiyecek olduğu için , duygu durumunuz hemen hemen son dönemlerde karışık olduğunu bizlere bildiriyor , duygularınız hemen hemen zirveye çıkıyor olabilir yani birden heyecanlanmak birden sinirlenmek uç noktada yaşamak gibi iç içe girmiş hem duygularınız hem zihninizdeki strateji sağlık yönünden bunu demek mümkün , huzursuzluk baskı altın da kalmak ,gibi sağlık ile ilgili yorumum bu şekilde yoruma devam edelim ,

Rüya da fark ettiğimiz üzere piiza hem duygusal açıdan sizi ele vermiş durumda hemde bir acelelik var , pizza yapmak burada ki yapma eylemi sizin pizza hazırlamanız işler sorumluluk bir an için size verilmiş gibi sizden beklenilen yüksek bir performans var gibi ve 45 dk içinde yapmak size uygulanan baskıyı da anlatıyyor. Yani sevgili okurum sosyal yaşantı ,aile içinde çevresel yönden baskı bu sözel bir baskı olduğunu varsayıyorum , sizin bir planınız var ve o planlara karşı engeller , birbaşka fikir sunan kişi var size karşı 3.bir kişi bunuda varsayarak nedense 3.kişilerin size verdiği planları yapmak içinde bir baskı sezdim , siz a planını yapmak isterken sizi baskılayan çevre b planını uygala der gibi bu durum günlük hayatınız da mevcutsa çatışmaları beraberinde getirmesi normal . Malzemlerin bolluğu hem içinize attığınız duygular hemde baskıların çokluğu yönünde olabileceği kannatındayım sürekli toplama bir araya getirme ve sizi sürekli telkin eden kişilerin de varlığına dikkat çekmiş olabilir rüyanız.

yüksek bir yerde domates figürü ; rızkınız , yani maddi rızkınız bunu temsil ediyor yüksekte ve zor bir yerde sanki ama siz ona uzanıyorsunuz alıyorsunuz burda anlamamız gereken zor bir süreç olabilir ama rızkınız yok demek yada herşey kötü olacak demek değil bu biraz daha çabalarsanız  ve başka bir yönlere bakarsanız bir kaç adım daha atarsanız ben sizin için daha hayırlı olacak diye bilirim domates küçük küçük fırsatlara da yorulur hayırlı bir simgedir burada biraz mücadeleniz var ama bence mücadeleye değecek .

fırının başında başkalarının olması bana çok şey çağrıştırdı , senin önüne geçmek isteyen değil de sanki blokajlar var seni engelleyen dünyevi hayatta da sanki sana engel olmak isteyen kişilere yorumlana bilir yani sen en yakınlarına bir kaç bilgi veriyorsun yakıınların ise sana tavsiyeler veriyor ve bu tavsiyeler aklını karıştırıyor olabilir , ikinci yorumum ise eline çok güzel bir fırsat geçeçek ve fırının önündeki kişiler zamanı anlatıyor olabilir 3 kişi varsa 3 vakkte kadar 3 dönemlik bir süre zarfından sonra iş yada yolunda gitmeyen bir durum çözüle bilir çünkü yaptğın piiza büyük ve kocaman .

Bacaktaki kılları da iki yönlü ele alabiliriz ya gerçekten çok kazanaçaksın kıllar çok ise bacağında dişil enerji çok yüksek bir şekilde çalışacak sende eril enerjiyi geride bıracak tüm kontrolü sen alacak bütün sorumlulukları üstlenecek ve duruma el koyacaksın bunu da 45 dk dan anlıyoruz yani kıza bir süre içinde lider sen olacaksın evine çevrende ve zihin evinde mantığını konuşturacaksın ya da diğer yorumum kıllar ikaz bu da senin kötülüğünü isteyen kişişleri temsil ediyor olabilir.

Rüyan bana hem çatışmanın olduğunu hem de senin çok çabaladığını ama önüne gelen fırsatları göremediğini söylüyor , duyguların ve mantığın arasın da sanki çatışmalar var gibi benim gönül gözümden kopanlar bu şekilde oldu rüyan için genel anlamda kötü bir şey hisstemedim , ve olumsuz da bir simge yok aslşında , domates yeni bir müjdeyi simgeler berekettir domates kazançını her türlü elde edeceğin yönünde . SEVGİYLE KALMAN DİLEĞİ İLE  

YAŞLI ÇOCUK (KOLEKSİYONCU )  :)
Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)  
Neden bu uzun düşünceleri yorum olarak yazmıyorsunuz?
0 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
değerli üyem rüya ile ilgili soru görüş ve öneriniz belirtmenizi ister ve rüya ve yorumu ile ilgili aynı şekilde sorunuz var ise sora bilirsiniz.
0 oy
Bubilim Rüyakar (4.0k puan)  
Agziniza elinize saglik simuy hanim cok tsk ederim firinin basinda iki kisi vardi bide yanimda bi kisi vardi duruyodu killar ayak bilegiyle dizin ortasinda biyerdeydi almaya niyetlendigimi hatirliyorum ama almadim  işallah gelecek ilerisi icin hayirli olur ruyalarim agziniza saglik ayaginiza taş degmesin cok sagolun
0 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
iki demek ki az bir vakte tekabul ediyor , bencede kılları almamakla rüyada iyi yapmışsın  ben o kılları olumlu gördüm yorum da da bahsettiğim gibi gücünü iyiye kullanmanı diliyorum biliyorum evlilikle olsun iş olsun  zor bir süreç  duygularını ve gücünü hem kendin için hemde çoçukların var ise çoçukların daha güzel bir şekilde kullanmanı diliyorum , bir diğer rüyalarda görüşmek üzere :)
0 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
Rüyada Rüya sitesine vermiş olduğunuz katkılardan , üslubunuzdan sitede çevrim içi olduğunuzdan günlük rüyaları takip etmenizden bizlere karşı davranışınızdan ötürü bende kendi adıma teşekkür ediyorum.
0 oy
Bubilim Rüyakar (4.0k puan)  
Rica ederim simuy hanim  ben tsk ederim sizin sayenizde  ilginizle guzel yorumlarinizla iyi aksamlar dilerim

İlgili rüyalar

+14 oy
5 yorum 246 okuma
+3 oy
4 yorum 213 okuma
+5 oy
3 yorum 207 okuma
Bubilim 1 Haziran 2021 Rüya kategorisinde Bubilim Rüyakar (4.0k puan)   yazdı
+8 oy
4 yorum 221 okuma
Rüyazede 8 Eylül 2020 Rüya kategorisinde Rüyazede Rüya Yorumcusu (15.1k puan)   yazdı
+3 oy
9 yorum 472 okuma
Fearless 24 Haziran 2019 Rüya kategorisinde Fearless (-52,011 puan)   yazdı
+7 oy
1 yorum 235 okuma
Eyja 11 Mayıs 2019 Tabir kategorisinde Eyja Rüya Yorumcusu (17.5k puan)   yazdı
+5 oy
2 yorum 194 okuma
+12 oy
2 yorum 112 okuma
Bubilim 15 Mayıs 2021 Rüya kategorisinde Bubilim Rüyakar (4.0k puan)   yazdı
+17 oy
3 yorum 271 okuma
~}çu 8 Mayıs 2021 Rüya kategorisinde ~}çu Rüyakar (2.9k puan)   yazdı
+16 oy
8 yorum 220 okuma
+17 oy
1 yorum 427 okuma
~}çu 3 Mayıs 2021 Rüya kategorisinde ~}çu Rüyakar (2.9k puan)   yazdı
+18 oy
1 yorum 277 okuma


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

587 Aktif
2 Üye ve 585 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 13309
Dün : 21898
Toplam : 48093463
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...