Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+5 oy
120 okuma
Ceylan Rüya kategorisinde Karabasan (781 puan)  
düzenledi
Merhaba herkese
 Ben annem yengem birkaç kişi bir ünlüyü (mert Fırat) evinde ziyarete gitmişiz. Uzun bir yolculuktan dönmüş de biz onu görmeye gitmişiz. Bana ikide bir senin telefonun ile fotoğraf çekelim diyor. Ben de tamam çekeriz diyorum ama ortamın müsait olmasını bekliyorum. Bir yandan da benim telefonum lüks bir telefon değil o kadar da iyi çekmiyor bu adam neden benden istiyor kendinin çok daha iyi telefonu var diyorum ama bir şey demiyorum. Annem çok güzel giyinmiş bembeyaz güzel elbiseler ve yazma takmış. Hayırdır bu şıklık diyorum gülüşüyoruz. Diğer insanlar da güzel giyinmiş ben ise öyle sıradan gitmişim oraya. Neyse dışarıda bir şeyler oluyordu, dışarı çıktım bakmaya. Ben ve yanımdaki birkaç kişinin peşinde kötü adamlar vardı, amaçlarının ne olduğunu bilmiyordum ben, diğerlerinin bilip bilmediğini bilmiyorum. Biz bunlardan kaçmaya çalışıyorduk. Deniz kenarına geldik ama bu kenar sahil gibi değildi yokuşluydu ve aşağıya inmek tehlikeyliydi, tam uçurum değildi ama aşağıya inmek isteyen muhtemelen düşerdi. Bizim ellerimizde plastik top vardı. Herkese topları atmasını söyledim. Toplar sol tarafa akıntıyla beraber gidiyordu, ben de sağ tarafa yukarı doğru gidiyoruz dedim. Gittik çıktıkça çıktık ama yol kapandı yolun sonunda sadece yüksek ve düz sanki dolap gibi bir kayalık vardı buraya çıkmaya çalıştık ben çıktım benim çıktığım anda kötü adamlar da geldi onlar da çıkmaya çalıştı. Ortam savaş alanı gibi bir şeydi kötü adamların çıkmasına engel oluyor, ellerini kayalıktan tutup bırakıyorduk onlar da ölüyordu. Öldüklerini bizzat görmüyordum ama biliyordum. Denize doğru düşüyorlardı muhtemelen. Birkaç arkadaşımızı da kaybettik ama benim elimi tutanlar düşmedi. Kötü adamlardan kurtulunca da hemen diğer arkadaşların ellerinden tutup yukarı çekiyorduk.
Birden rüya burada evrildi. Kabeye gittik ve Kabe nin işgalciler tarafından basıldığını gördük. Burası az öncekinden daha kötüydü tam bir savaş alanı ama silah yok bıçak yok. Sadece herkes Kabeye tırmanıp orayı almaya çalışıyordu. Kabe dediğim rüyamda Kabe olarak kabul ettiğim yer şimdiki gibi siyah örtülü değil bembeyaz taşlı bir yer örtü falan yok üzerinde. Kabenin boyutlarında beyaz bir kale gibi düşünebilirsiniz. Bir sürü işgalci insan vardı. Hemen Kabenin üstüne tırmandım. Az önce diğer tarafta yaptığım gibi ellerini Kabeden bırakıyorduk ve ölüyorlardı. Kabeyi kurtardık çok şükür. Bu sırada aşağıda bir tane çocuk vardı, gidip ona sarılıp ağladım. Çünkü bu çocuk daha önce kötü adamlardan kaçarken ölen çocuklardandı. O yüzden ruhunun oraya geldiğini düşündüm ve elhamdülillah Allah her türlü evini koruyor dedim.
Aşağıda daha çocuğu görmeden önce Kabe yan düştü kırılma, yıkılma değildi bu. Hemen hep beraber kaldırdık. Sonra çocuğu gördüm. Yukarıda yazdığımı yaşadım çocukla. Rüyam bu kadar çok karışık farkındayım ama rüya işte :) Hayr olsun. Rüyamı yorumlayanlardan da Allah razı olsun. Çok teşekkür ederim herkese

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

1 yorum

+4 oy
Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Rüyanın ilk bölümünde gördüğün ünlüler senin hayatından birilerini temsil ediyor. Bu kişilerin belli başlı bazı karakter ve tip özellikleri bu ünlüleri andırıyor sana. Fotoğraf çekme bölümünde ise anı yaşama veya senin de o an için farkındalık oluşturmanı istemiş bu kişi. Ama biraz nasıl desem kendine bu konuda güvenmemiş ve anılarını hatıralarını silmişsin gibi. Daha doğrusu kayıt tutmamışsın desek daha doğru olur.

Annen de büyük olasılıkla üst bilincini temsil ediyor. Yani içindeki olgun sağduyuyu. Buna göre yorumlanabilir annenle ilgili kısımlar.

Kabenin işgali ise içindeki bazı manevi duygularda olan şüpheleri veya nasıl desem kendince bazı şeyleri günah işlediğini düşünmen olabilir. Belki platonik bir aşk veya ilişki durumlarından kaynaklı çelişkiler ve kendini suçlamalar da olabilir.

Ama nihayetinde sen kendi manevi duygularını kurtarıyor ve bu durumlardan yaşadığın zorluğu atlatıyorsun. Bütün bunlar henüz olmamış ve yakın zamanda da olacak olabilir tabiki.

İlgili rüyalar

+21 oy
1 yorum 133 okuma
+5 oy
4 yorum 310 okuma
~}çu 16 Ağustos 2021 Rüya kategorisinde ~}çu Rüyakar (2.9k puan)   yazdı
+8 oy
3 yorum 184 okuma
+4 oy
1 yorum 213 okuma
Nesliihan 2 Ekim 2020 Rüya kategorisinde Nesliihan Rüyazede (2.0k puan)   yazdı
+9 oy
3 yorum 250 okuma
Likya 15 Eylül 2019 Rüya kategorisinde Likya Profesyonel Yorumcu (463k puan)   yazdı
+7 oy
1 yorum 99 okuma
28 Ağustos 2017 Rüya kategorisinde Fatih   2 5 yazdı
+2 oy
3 yorum 221 okuma
Lara 26 Kasım 2021 Rüya kategorisinde Lara Rüyakar (2.9k puan)   yazdı
+9 oy
9 yorum 649 okuma
Cengiz KILIÇ 9 Kasım 2019 Rüya kategorisinde Cengiz KILIÇ Rüyazede (2.1k puan)   yazdı
+5 oy
4 yorum 328 okuma
Adams 26 Haziran 2019 Rüya kategorisinde Adams Uzman Yorumcu (27.1k puan)   yazdı
+3 oy
1 yorum 123 okuma
24 Ocak 2018 Rüya kategorisinde Çiçek   1 yazdı
+22 oy
2 yorum 142 okuma
+6 oy
1 yorum 357 okuma
Yaren1989 14 Mart 2020 Rüya kategorisinde Yaren1989 Rüya Ustası (52.9k puan)   yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

413 Aktif
1 Üye ve 412 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 13262
Dün : 23857
Toplam : 48071595
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...