Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+7 oy
145 okuma
~}çu Rüya kategorisinde Rüyakar (2.9k puan)  
Rüyamda öncelikle dans eden çiftler gördüm hemen ardından Türkistan başkanıyla resmi bir heyet olarak görüşüyorduk bana buraya gelmek bir cesarettir nasıl geldiniz diye sordu sonra birileri acil çağırdı başkanı bende takip ettim sanırım gayri meşru bir ilişkisi tesbit edilmişti. Gizlice takip ediyordum daha sonra heyetin yanına döndüm tam odanın kapısında bir adam kaşıkla birşey ikram etti alkol kullanmıyorum dedim derken şerbet olduğunu farkettim ve kabul edip içtim fakat ekşi yada tatlı bir tat aldığımı hatırlamıyorum. Hayrolsun…

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

7 Yorum

+4 oy
Tellitoka Rüya Kurucu (86.0k puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Merhabalar
Ruyanizda bir devlet baskani gormeniz, önemli ve ciddi bir iş yapacaginiza, devlet kapisindan kazanc saglayacaginiz duzenli bir iş sahibi olacaginiza isaret ediyor olabilir. Zaten devlet destekli yada tabaninda bir ise sahipseniz kisa surede yukselme terfi gibi konular gundeme gelebilir. Size kasikla serbet ikram edilmeside bol kazancli bereketli ve sıkıntilari geride birakacaginiz bir zamani gosteriyor. Serbeti kabul etmeniz sizin karsiniza cikan bir firsati degerlendireceginiz anlamina geliyor bu firsat genellikle is hayatinizla ilgili ve konum olarak yuksek bir mevkiye gelebilirsiniz.
Ruyadaki devlet baskaninin gayrimesru bir iliskisinin ortaya cikmasi evliklerle veyahut iliskilerle ilgili guven sorunlarina isaret eder. Bir nevi guven duymama ya da sizin karsiniza surekli bir engel cikmasi anlamina gelir. Fakat icilen şerbet bu sıkıntı ve kuşkularin da kisa bir surede ortadan kalkacagini gosterir.
NOT: Türkistan baskani dediginiz turkmenistan baskani mi? Eger oyleyse karakterini inceledigimizde oldukta otoriter sert ve biraz disa kapali birisi oldugu gorulur. Ruyanizdada size buraya gelmeniz cesaret demesi bu yuzdendir. Yani karsinizda, cesaret gosterip aşmaniz gereken onemli hususlar var. Ciddi siyasi ve mantiki tavrinizi korumaniz gerekebilir.
Eger dogu turkistan baskaniysa kastettiginiz o kisinin karakteri ve ulke yonetimi ustundende yorumlanabilir.caresizlik, surekli size birilerinin mudahil olmaya calismasi ve karisiklik, gucden dusup yalniz kalma anlamlarina gelebilir.
+4 oy
~}çu Rüyakar (2.9k puan)  
Türkistan diye hatırladım rüyada. Görüntü olarak tam bir Rus karakterine sahipti. Şuan bir devlet kurumunda akademisyenim zaten. Evlilik konusunda daha önceki rüyamda da konuşmuştu uzun bir ilişkim söz aşamasında bitti fakat hala onu düşğnmekte ve barışmak şatemekteyim hatta ikna edebilirsenim evliliği onunla düşünüyorum ancak her adım attığımda ters tepiyor yeniden iletişime geçmek istiyorum ama bir türlü cesaretimi toplayamıyorum daha doğrusu cesaret değilde hani bişe değişir mi aramak mı karşısına çıkmamk mı yoksa hiç adım atmamak mı şeklinde sürekli git gel yaşıyorum.
+4 oy
Tellitoka Rüya Kurucu (86.0k puan)  
Rus gorunumunde  dediginize gore ciddiyet otorite  daha on planda sanirim evlilik konusundaki ciddiyetinizi daha fazla gostermelisiniz ve cesur olmalisiniz. Ciddiyetiniz karsi taraf tarafindan ya anlasilmamis yada yanlis anlasilmis olabilir.
Cesaretinizi toplayacaksiniz bence cesur olmayana şerbet yok unutmayin..
Hayir olsun..
~}çu Rüyakar (2.9k puan)  
Rabbim hayra çıkarsın sabır versin inşallah ne diyim (:
0 oy
~}çu Rüyakar (2.9k puan)  
(: teşekkürler. Otoriter ve sertti evet konuşurken bana bakıyordu. Bu rüya önce dans eden çifler görmem de garipti dün ise rüyamda bir kız çocupuna sarılıyordum
0 oy
Tellitoka Rüya Kurucu (86.0k puan)  
Kiz cocuguna sarilmaniz aile kurma isteginizi simgeliyor. Dans eden ciftler ise yine ayni kapiya cikiyor. Otoriter ve sert olmasi da bu isin sakaya gelmemesi yani onumuzdeki surecte de her turlu sert cevapla karsilasabilirsiniz daha.. :) sanirim az daha zaman gerekiyor
0 oy
~}çu Rüyakar (2.9k puan)  
Puanım olmadığından buraya yzıyorum (:Bugün Rüyamda siyah bir boğanın olduğu meydan vardı merdivenden ona bakarken yanına düştüğümü farkettim sonra cebelleşmeye başladık ve daha sonra beni sakatladı. Yerden kaldırmaya  geldiler fakat sima bana ait değildi. Daha sonra bu durumu ünlü bir kadın oyucuya canlandırarak anlatıyordum…
0 oy
~}çu Rüyakar (2.9k puan)  
@Tellitokasert cevap derken kayy çarptım ama kalbimde bir etki yaratmadı çünkü vefa duymayan insanla hayt yolculupu zaten ypılmazmış. Taşıyamaycağımızı yğkğ bizlere yğklemeyen rabbime şükür 

İlgili rüyalar

+1 oy
0 yorum 66 okuma
+1 oy
1 yorum 77 okuma
boşverin 20 Mart 2023 Rüya kategorisinde boşverin Karabasan (-3,085 puan)   yazdı
+3 oy
1 yorum 121 okuma
Ssena 10 Kasım 2022 Rüya kategorisinde Ssena Karabasan (673 puan)   yazdı
+5 oy
2 yorum 179 okuma
+1 oy
2 yorum 235 okuma
+3 oy
1 yorum 334 okuma
+6 oy
3 yorum 242 okuma
+10 oy
4 yorum 229 okuma
sedabulut 5 Haziran 2021 Rüya kategorisinde sedabulut Rüyakar (2.4k puan)   yazdı
+9 oy
1 yorum 292 okuma
+1 oy
0 yorum 19 okuma
~}çu 22 Mart Rüya kategorisinde ~}çu Rüyakar (2.9k puan)   yazdı
+3 oy
4 yorum 131 okuma


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

600 Aktif
0 Üye ve 600 misafir
Bugün : 10060
Dün : 21898
Toplam : 48090227
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...