Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+12 oy
197 okuma
SAMİGALAKSİ Rüya kategorisinde Uzman Yorumcu (23.1k puan)  
Rüyamda hastanede işe girmişim(sağlık mezunuyum şuanda üniversite de 2 yıllık bir daha sağlık okuyorum) derslere giriyorum ama bu dersler ya 4 yıllık bir bölümün derleri ya da dsha fazla. Bilmiyorum ne okuduğu mu  ama girdiğim dersler farklı. Hatta bir sürü kişi var kim bilmiyorum konuşuyorum onlarla sınavı dersi. Sonra ders esnasında hocaya diyorum çıkabilir miyim ben bi bölüm daha okuyorum 2 yıllık onun dersine girmem gerek diye hoca tamam diyor ama o da çok şaşırıyor sınıftakilerde. Sonra benim burda işe girmeme vesile olanda sevgilimmiş hem okuyorum hem çalışıyorum. Karışık biraz. Sonra sevgilim beni bi psikologa götürüyor yine aynı hastane içindeyim. Bana bir şeyler diyor yapmam gerekiyor diye. Bende tamam diyorum. Beni o psikolog olan adam takip ediyor sürekli ya dediklerini yaptım mı yapmadım mı diye bilmiyorum. Dediklerini hatırlamıyorum o adamın. Tekrar sınıfa giriyorum ders dinliyorum ama yine sağlık okuyorum çünkü organların olduğu vücut var. Çıkıyorum sınıftan sonra sevgilimle arama ben bir soğukluk koymuşum nedenini bilmiyorum. O da sanki hayatına başkasını almış gibi davranıyor. Yani ben ilk aldığını sanıyorum hatta çok üzülüyorum. Rüyamda bir erkek var aynı sınıftayız güya ama ben tanımıyorum kim bilmiyorum. Bana diyor üzülüyorsun niye bunu yapıyorsun bana öyle diyince ben dışarıdan içeri giriyorum hastane girişinde yansımamı görüyorum tesettürlüyüm. (normal hayatta da tesettürlüyüm) sonra yine o psikolog olan adamın evine gitmişiz beni dinliyor bu sefer çok konuşuyorum. Sonra yine bir şeyler diyor ben çıkıp geliyorum hastaneye. Okulda hastane içinde. Bakıyorum sevgilimde takip ediyor beni ama sanki ayrıyız o zaman ama ben hayatında başka biri var sanıyorum. Sonra dışarı çıkıp hava almam lazım diyorum dışarı çıkarken başım açık saçlarım omuzumda rüzgarda uçuşuyor. (normalde çok uzun saçlarım bacaklarımın hizasında) o sırada sevgilimi elinde bir şeylerle görüyorum yanıma geliyor tekrar konuşuyor biraz ama ben üzülüyorum o konuştukça dedikleri galiba beni üzüyor ne diyor hatırlamıyorum. Diyor elimdekileri arabaya bırakayım. Yine o tanımadığım erkek geliyor kendine niye bunu yapıyorsun diyor bende kıyamıyorum olmuyor diyorum olmak zorunda kendine bunu yapmaya hakkın yok diyor. Sevgilim geliyor bu kim diyor o sırada çocuk diyor bu kız senin için ne halde görmüyor musun diyor bir sürü şey diyor en son kahve istemedi ama kahve koydular onu içti kendinde değil dedi uyandım. Uyuduğumda sevgilim bana sen farkına var diye öyle davrandım hayatımda kimse yok diyor.
Rüyanın bazı kısımlarını hatırlamıyorum ama takıldım rüyaya. Ben gerçekte psikolog olmak istiyorum ne olursa olsun olmak için her şeyi yapacağım şuan bazı durumlardan dolayı okuyorum acaba ondan mı kaynaklandı. Açıkçası bilmiyorum yorum yapar mısınız?

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

4 Yorum

+6 oy
Tellitoka Rüya Kurucu (86.0k puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Oncelikle merhaba
Tam hatirlamadiginiz halde gayette uzun ve karisik bir ruya olmus :)))
Okudugunuz alani seviyorsunuz gibi(sağlik) fakat bolumunuzle ilgili endiseleriniz olabilir. Daha ust bir konuma gelmek istiyor ve farkli bir alana ilginiz yoneliminiz kayiyor olabilir.
Hem okumaniz hem calismanizda suan hali hazirda bazi maddi kaygilariniz oldugunu gosteriyor sanki. Okumakla isi ayni anda yurutmenizde bolumunuzun ileride size saglacagi kazanc hakkinda emin degilsiniz ve bu aralar bunu sorguluyorsunuz gibi hissettirdi. Isinizi sevgiliniz sayesinde bulmaniz, aklinizda sevgilinizle bir evlilik dusuncesi varsa  ileride nasil olur nerde calisiriz atanirsam sevgilimle ayri dusermiyim yada ikinizin ortak bir sehirde calisabilirmi calismazmi tarzi durumlari cok dusunup kafaniza taktiginizda soylenebilir. :))) sanki bu konuda surekli kaygi duyuyor ve rahat degilsinz gibi.. belki psikologuda bu yuzden goruyorsunuz. Gercektende biriyle konusmaya destek almaya ihtiyaciniz olabilir. Cunku ilginc bir sekilde ruyalarin iliskisel yonde senin tereddutler yasadigini hatta iliskin biter korkusu tasidigini gosteriyor. Oncelikle bu korkuyu atman gerektigini dusunuyorum. Senin ruyalarini hem hayallerin hemde korkularin karisik bir sekilde susluyor gibi.
Normalde tesetturlusun fakat psikologla konustuktan sonra kendi saclarini acik halde goruyorsun. Bu senin kendininde farkedip gizledigin herhangi bir olayi bir arkadasinin ortaya cikaracagi yada bazi gercekleri yuzune vuracagina isaret ediyor olabilir.
Ruyanda 3.kisiler araya giriyor ve iliskilerine yasam tarzina karisip mudahil oluyor. Bu ucuncu kisiler hem sana korku veriyor hemde seni supheye dusuruyor fakat acaba gercekmi konusuyorlar yalanmi ?
Bunu anlaman icin sevgilinin sana olan tavrina bakalim. Sevgilin birseyleri ispatlama ve aciklama pesinde. Ruyandada bunun mesaji var. Bir sey anlatacak ama tam anlatamiyor gibi de. Fakat kendini neden sonuca baglayarak sana ispat etmeye calisiyor fakat sen bazen onu anlamiyor ve yanlis dusuncelere kapiliyor olabilirsin bu asamadada iliskinizin disinda kalan arkadas cevrene yani ucuncul kisilere kulak asiyorsun. Bazen sana ciplak gercegi soyluyor olabilirler dogru ama ikili iliskilerde her zaman baskalarindan akil almak iyi degildir.
Son olarak evet yogun bir sekilde bolumunle alakali endiselerin var ve daha iyisini istiyorsun yine bu isteginde sana yardimci olacak kiside sevgilin gibi gorunuyor. Ruyandada sevgilin sana is buluyor maddi manevi bir kapi araliyor hedefine yonelik atacagin adimda aradigin gucu sevgilinde bulacaksin gibi... ama tabiki aklindaki endise ve korkulara son verirsen :))))
Sevgilerimle hayir olsun...
+5 oy
SAMİGALAKSİ Uzman Yorumcu (23.1k puan)  
Çok güzel yorumladınız. Gerçekten şuan okuduğum bölümle hiç mutlu değilim mecbur kaldığım için okumak zorundayım. Ben farklı bi bölüm okumak istiyorum, kendimi daha verimli ve mutlu hissedeceğimi düşünüyorum ondan sanırım. Ben genel olarak yarını düşünerek yaşıyorum maddi olarak tutumlu davranmaya çalışıyorum bu konuda da çok haklısınız. Evlilik düşüncesi var ikimiz içinde ama gerçekten içimde nasıl olacağı konusunda bi fikir bile yok, korkuyorum birazda hayırlısıyla güzel olur. Evet yaşadığım ilişkinin bitmesinden de korkuyorum. Sanırım sevdiklerimi kaybetmekten ve yalnız kalmaktan korkuyorum. Rüyalarım içimdekini sürekli dışarıya atmaya çalışıyor anladığım kadarıyla. böyle gerçekten içimden geçenleri söylemeniz içime bir huzur veriyor. Çok teşekkür ederim, ellerinize yüreğinize sağlık. Her ne isterseniz umarım hep hayatınızda olur, çok mutlu olursunuz :))
+3 oy
Tellitoka Rüya Kurucu (86.0k puan)  
Aynen cok guzel soyledin.. ruyalarin, icindeki duygu ve dusunceleri disari atiyor. Bu genelde cevremizle cok konusmadigimiz bazi seyleri icimizde yasadigimiz zaman oluyor. Bence etrafinizla duygu dusuncelerinizi daha cok paylasin icinizdeki enerjiyi evrene salın :)
+5 oy
SAMİGALAKSİ Uzman Yorumcu (23.1k puan)  
Düşüncelerimi, duygularımı paylaşacağım pek kimse yok ama buraya rüyalarımı yazınca içimi okuyan dönüşler alınca dertleşmiş gibi oluyorum. Teşekkür ederiimm
Tellitoka Rüya Kurucu (86.0k puan)  
Aynen bu da bir yol :) rica ederim.. her zaman

İlgili rüyalar

+12 oy
6 yorum 278 okuma
+6 oy
2 yorum 105 okuma
tubiko81 4 Şubat 2021 Rüya kategorisinde tubiko81 Rüya Tabircisi (5.8k puan)   yazdı
+1 oy
0 yorum 19 okuma
~}çu 6 gün önce Rüya kategorisinde ~}çu Rüyakar (2.9k puan)   yazdı
+1 oy
0 yorum 66 okuma
+3 oy
4 yorum 131 okuma
+1 oy
1 yorum 104 okuma
Ssena 8 Ağustos 2023 Tabir kategorisinde Ssena Karabasan (673 puan)   yazdı
+3 oy
1 yorum 134 okuma
~}çu 20 Haziran 2023 Tabir kategorisinde ~}çu Rüyakar (2.9k puan)   yazdı
+4 oy
3 yorum 125 okuma
tuğçe şahin 7 Eylül 2022 Rüya kategorisinde tuğçe şahin Karabasan (261 puan)   yazdı
+4 oy
1 yorum 121 okuma
+12 oy
5 yorum 309 okuma
+2 oy
1 yorum 307 okuma
Ssena 1 Mayıs 2022 Rüya kategorisinde Ssena Karabasan (673 puan)   yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

553 Aktif
1 Üye ve 552 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 4520
Dün : 21898
Toplam : 48084705
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...