Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+9 oy
346 okuma
Üstat_Simuy_Alaca Durugörü kategorisinde Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
Kuantum fiziğinizin bu olguları  tekrar gündeme getirmesini dilerim, bazı bilim adamları tarafından hala bir bilim dalı olarak kabul edilmeyen (kabul görmeyen)ruhumuzun derinlerini araştıran bunun biraz daha açan inceleyen dal ; parapsikoloji (yani psikoloji ötesi) psikolojinin alanına girmeyen, olağan üstü deneyimler,hal ve durumlar. Parapsikolojinin en etkin ve araştırmaya açık alanlarından biride duru işitidir.  

Duru işiti deneyimi olan bir arkadaşımın yaşam öyküsünden kopardığım anılarını öğrenmek üzere toplanmıştık o gün , uçak bileti almamda bu deneyimi yüz yüze paylaşmakta ısrarcı olmuştu Kaliforniya eyaletine başlayan yolculuğumuz yorucu sürmüştü .Uzun soluklu seyahatin ardından bizleri karşılayan Daniel ile nihayet buluşmuştuk sevecen ve sıcak bir karşılama ardından , evine doğru tekrardan yola koyulmuştuk , şahsen beni nasıl bir ev ortamının beklediğini merak ediyor  ,duyacaklarımdan dolayı da bir o kadar heyecanlıydım . Araba durmuş ,Daniel in arabayı park etmesini beklerken bizde evin holüne doğru ilerliyorduk , evi kendi iç dünyası gibi tasarlamış ahşap ve deriye ağrılık vermişti mobilyalarında , duvardaki tabloları es geçmek imkansızdı nerdeyse bir araştırmacı olarak gözümü kamaştıran bir şeyler vardı Daniel de , oturma guruplarında yerlerimizi almıştık  . O sırada Daniel de içeri girmiş tekrardan bir selamlaşmanın ardından dinlenmeye geçmek istediğimizi soruyor bir yandan da eşyalarımızı yerleştirmek için çabalıyordu bir saat in ardından ekip olarak dinlenmiş yemeklerimizi de yedikten sonra sohbet kısa da  olsa başlıyordu. Daniel uzun kumral saçları dağınık otuzlu yaşlarına gelen ,maceraperest bir dağcıydı yaşam öyküsünde ona dağların eşlik etmesinden çokça bahsederdi , ekip ve benim heyecan gözlerimizden okunuyor sanki ışıltılı bir hüsme meydana geliyordu gözlerimizde , Daniel benim bu konulara olan merakımı bilirdi kısa kısa söz ederdi ama deneyimlerini saklı tutmuş kendi içinde yaşamıştı bunu sorun etmiyordum onun kendini iyi hissetmesini diliyorum , Daniel öncelikle üzgün olduğunu belirtiyor bu yolculuk konusunda emri vaki bir davranışta bulunduğu için ve ben bunların sorun etmemesini ve bu yolculuğun eski bir dost ziyareti ve yeni keşiflere açılan bir pencere gibi düşünmesinde ısrarcı oluyordum ve nihayet Daniel o sırlı kapıları bize açmıştı cümleler ağzından bir bir dökülüyordu .Soru cevap kovalamalarımız başlamıştı .

Ü.S.A. soru bir ; Kendin de meydana gelen ruhsal değişiklik , kendinde olan yeteneğini ilk ne zaman keşfettin ?
Daniel; Bu heyecan verici deneyimlerdi ,yaşadıklarımın herkese olduğunu düşünüyordum , çocuktum ve anlayamıyordum , bu karmaşık bir histi uzun yıllar da sürdü .

Ü.S.A soru iki ;  heyecan veren yeteneğin sana göre neydi ? o yeteneğin toplumca bir ismi var mı ya da hiç isimlendirdin mi ?

Daniel; sesler , aslında kulağa sıradan geliyor biliyorum ama , sesler çocuk yaşta duyduğum sesler önceleri rüya yolu ile başlamıştı , kuşlar görüyordum dallarda sesleri yoktu , ama sabahları beni uyandıran sesler olmaya başlamıştı uyanmama yakın, zihnimin içinde kuşların sesini duyuyordum ve uyanmam gerektiğini sabah olduğunu anlıyordum. Toplumca duruişti deniliyordu uzaktaki seslere erişim hali , benim için ise ruhun derinliklerini duya bilmekti.

Ü.S.A soru üç ;  İlk deneyiminden sonra ilerleme kaydettin mi ? daha farklı şeyler yaşadın mı ?
Daniel; elbette elbette , kuşların sadece başlangıc olduğunu anlıyordum ,okul da sınıfta yere düşen bir paranın seslerini algılaya biliyordum onca kalabalığın ardında ve gürültünün içinde benden çok uzak bir mesafede yere düşen paranın sesini duymamla irkilme anım olmuştu benim okulun bahçesinde olmam ve paranın ise okulda koridorda düştüğünü hissediyordum ,görüntü yoktu ama biliyordum para orda düşmüştü , odam da iken çocukken annemin mutfakta olduğunu bilmiyor iken yemek doğrama seslerini işitmeye başladım bıçak doğrama tahtası bir uyum içindeydi sanki ağır çekimde gerçekleşiyordu her şey dünyada kopma hissi çokca oluyordu ve koşarak mutfağa indiğimde ise annem gerçekten sebze doğruyordu bu deneyimler beni oldukça ürpertiyordu.

Ü.S.A Soru dört ; Bu özelliğini kabullendin mi ? ve kabullendiysen eğer geliştirmek ileriye götürmek istedin mi ?

Daniel; evet kabullendim , kendimle ve bana bahşedilen bu yetenekle barıştım , dağlara çıkmadığım zamanlar dağlarda olduğumu hayal ettim ve hangi hayvanın sesini duymak istersem o hayvanı hayal ettim ilk zamanlarda başarısız olsam da , zamanla  olmaya başlamıştı zihnime sesler akıyordu , bir müddet bu şekilde meditasyonda kalıyordum sonra sesler zihnimden çıkmıştı etrafımdaydı , bazen acaba eşyaların sesi olsa nasıl sesler çıkartır diye düşündüm , evimizin yakının da bir klise olmamasına rağmen Kilisenin çanlarını duymayı başardım , bu duyu bana insanları anlamamda yardımcı oldu insanlar konuşmasa bile sanki konuşuyorlardı , duygularını duymaya başlamıştım herhangi bir ses yoktu ama hissediyordum ,zihinlerini okumasam bile zihinlerindeki düşünceleri duyabiliyordum sanki ve tahminler yapmaya başlamıştım hemen hemen çoğu doğru tahminler ve tespitlerdi uzaktaki sesleri işitmek için hep uzağı düşündüm sokağımın ötesini düşündüm , her zaman ki ilk sorum buydu ötesin de ne var ?
Daniel den duyduklarımız bu kadardı bu birinci günün sohbetiydi , bir haftalık süre zarfımız olduğundan duruişiti konusunun özüne inme imkanımız olacaktı , daniel göre zaman ile aynı olma durumuydu , kendinden uzak bir nesne ile , aynı zaman da olma durumu uzaktaki nesneyi duymak onun için bir başlangıçtı ona göre ruhları ve evreni duymak da mümkündü . Bu yeteneğin doğuştan geldiğine inan daniel bu yetenek sahiplerinin ilk zamanlarda korktuğu ve sonra da kendi vücut organları gibi benimsediklerini düşünüyor sohbetimizin sonuna gelmiştik ve uzunca bir süre dinlenmek için odalarımıza çekilmiştik daniel den daha sonra yine bu konuyu konuşacaktık.


Hazırlayan ÜSTAT S.A SEVGİLERLE…..

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

7 Yorum

+5 oy
Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Aslında duru görü denildiğinde sadece görsel şeyler kastedilmiyor. Duru işiti, duru koku, duru his gibi bir çok alanı kapsıyor. Çünkü buradaki görmek gözle görülen bir durum değil. Durugörüdeki görü kısmı bilme anlamına geliyor daha çok.

Bir şeyi bi anda bilirsiniz, gözünüzün önünde olması şart değil ama bi anda çözüm gelir her şey çözülür ve anlarsınız. Ama yine de belki de bunları ayırmakta fayda var. Duruişiti deneyimini ben de çok yaşadım. Bi ara rüya elçisi dadanmıştı. Kendisi organik olmayan bir enerjisel varlık türü. Ve durmadan konuşurdu. Başta rüyalarımda sonra da reel günlük hayatımda. :)

Ve hep doğru şeyler söylerdi. Tabi her soruya cevap vermiyordu. Daha çok kendi istediği şeyleri konuşuyordu.
+8 oy
SAMİGALAKSİ Uzman Yorumcu (23.1k puan)  
Okuduğum karşısında hem içimde inanılmaz bir his oluştu hem de yıllardır hasta mıyım acaba düşüncesine bir cevap gibi oldu. Duruiştini ilk defa duydum ve hemen araştırmaya gidiyorum. Çok güzel yazmışsınız, ellerinize sağlık
0 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
Teşekür ederim :) durugorude olan görme eylemi yok aksine duyma eylemi var bu da hoş  ve etkileyici bir yetenek aslında .
0 oy
SAMİGALAKSİ Uzman Yorumcu (23.1k puan)  
Bir yetenek olduğunu bilmediğim için hasta olduğumu düşünüyordum. En ufak sesi duymak rahatsızlık veriyordu ama böyle bakınca aslında rahatsızlık olarak bakılmaması gerektiğini farkettim. Daha neler öğreneceğim, merakla bekliyorumm :)
0 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
Bu şekilde konular yazmamı ister miydiniz site içersinde bunu da sorayım hazır başlık açmışken cevapları bildirin lütfen !! :)
0 oy
SAMİGALAKSİ Uzman Yorumcu (23.1k puan)  
Ben kendi adıma isterim. Yeni şeyler öğrenmek beni çok mutlu ediyor, farkındalık oluyor benim için. Yazarsanız seve seve okurum. hislerimi de yazarım :)
+4 oy
sevda45666 Rüyakar (4.4k puan)  
Bende farklı deneyimler öğrenmek isterim. Bu dönemlerde en güzeli yeni bilgiler öğrenmek oluyor, bi rahatlama hissi oluyor
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
evet kendini keşfetmende ki basamakları hazırlamanda yararlı oluyor.

İlgili rüyalar

+9 oy
1 yorum 245 okuma
Kahin 21 Mayıs 2017 Durugörü kategorisinde Kahin Lusid Rüyacı (75.8k puan)   yazdı
+9 oy
1 yorum 133 okuma
Üstat_Simuy_Alaca 11 Kasım 2019 Durugörü kategorisinde Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)   yazdı
+8 oy
1 yorum 174 okuma
coyote 15 Temmuz 2017 Durugörü kategorisinde coyote Rüya Tabircisi (8.6k puan)   yazdı
+8 oy
17 yorum 381 okuma
Üstat_Simuy_Alaca 5 Kasım 2020 Bilgi kategorisinde Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)   yazdı
+2 oy
1 yorum 103 okuma
Şevval 2 Ekim 2019 Rüya kategorisinde Şevval Rüyazede (1.3k puan)   yazdı
+6 oy
5 yorum 267 okuma
Karga 9 Temmuz 2021 Rüya kategorisinde Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)   yazdı
+9 oy
3 yorum 349 okuma
sonsuz 14 Haziran 2021 Bilgi kategorisinde sonsuz Astral Gezgini (162k puan)   yazdı
+4 oy
8 yorum 256 okuma
vetre 7 Şubat 2021 Lusid kategorisinde vetre Rüya Bilgesi (554k puan)   yazdı
+11 oy
2 yorum 180 okuma


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

355 Aktif
0 Üye ve 355 misafir
Bugün : 3965
Dün : 13860
Toplam : 47844390
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...