Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+5 oy
323 okuma
asiya Rüya kategorisinde Rüya Yorumcusu (15.2k puan)  
düzenledi
Öncelikle merhabalar bu siteye daha önce rüyalarımı yazardım rüya dede ve Mustafa harputi Yorumlarda genelde ama veda etmişler galiba olsun. Şimdi rüyama geçelim rüyamda Türkiye’den Fransa’ya gidiyordum havaalanından inmiştim ki erkek arkadaşım beni karşıladı o zaten orada yaşıyor bir süredir. Beraber panayır gibi bir alana gittik ve orada eyfel kulesine tırmanmak için jeton satılan bir bölüm vardı ben de bir jeton alıp tırmanmak istedim jetonun fiyatı 15 Euroydu erkek arkadaşım bunun gereksiz olduğunu bir demir parçası olduğunu söyledi ben de olsun bir şey olmaz denemekte fayda var dedim 15 Euro yu verdim jetonu aldım ve eyfel kulesine tırmanmaya başladım aşağıda da erkek arkadaşım beni bekliyordu tırmanmaya başlarken 1 katı geçtikten sonra karanlık olmaya başladı ve haliyle korktum. Aşağı indim ve erkek arkadaşıma sen haklıymışsın çok karanlıktı yoksa çıkardım bu ne biçim hizmet dedim. Daha sonrasında beraber sokağa çıktık yürümeye başladık ki jeton satan amca arkamdan seslendi 15 Euro yu bana geri vermeye çalıştı arkami döndüm hanımefendiye dedi siz hizmetten faydalanmadığınız için ücretinizi geri Geri ödemeliyiz ben de şaşırdım aldım parayı dedim ki erkek arkadaşıma şimdi Türkiye’de olsaydı vallahi derdiler kısa günün karı vermezdi o parayı bana böyle gülüştük daha sonra bir sokak satıcısının alman simidi sattığını gördüm ama büyük değildi böyle kraker gibiydi daha çok kraker ile simit arasındaydı bu ortaboylardan ama simidi alalım dedim aldık ondan sonra böyle bir kase gibi bir şey doldurdu onları ve üzerine yoğurt lu labneli peynirli otlu bir karışımKoydu ve bunlar beraber tüketiliyormuş öyle söyledi. İkimizde birer tane aldık ve bunu sokakta yiyerek yürümeye başladık erkek arkadaşımda ne tutturıyorsun eyfel eyfel diye bak ne güzel hem yemeğimizi yiyoruz hem dolaşıyoruz böyle daha güzel dedi daha sonrasında normalde Türkiye’de yaşayan ama rüyamda Fransa’da yaşayan bir arkadaşımın yanına gittik onu gördüm ve o bir işte çalışıyordu fakat yaşadığı yerden memnun değildi ben de onu artık ben geldim ev tutarız ve beraber yaşarız dedim daha sonra ev tutmaya gittik şehir merkezine yakın 1+1 Daire bulduk daha sonrasında uyandım.
asiya Rüya Yorumcusu (15.2k puan)  
Bu arada rüyadaki hislerde çok önemli dersiniz rüyamda inanılmaz mutlu ve umutluydum. Uyanınca da devam etti bu duygular
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
Yaş kaç ?
asiya Rüya Yorumcusu (15.2k puan)  
26 yaşındayım
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
Bi bakalım karga ne diyor ne yorum yapıyor ona göre ben de ekler tamamlarım .
asiya Rüya Yorumcusu (15.2k puan)  
Tamam o zaman

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

6 Yorum

+2 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
şimdi yoruma geçelim :)  farklı bir rüya olmuş ama rüyada geçen konuşma çok hoş " türkiyede olsa kısa günün karı derlerdi :D" aslında eklenecek bir şey fazla bulamasam da benim iki şey çok ama çok dikkatimi çekti , birinci simge jeton , ikinci simge  tırmanmak ,bu tırmanma nasıl gerçekleşti bilmiyorum ama dikkat çekici  , benim açımdan jeton şu anlamlara geliyor zeka pratik ve para var ama jeton hilekar bir simge nereye yatırım yapılacağını bilmiyor kişi olabilir , toy çaylak ve çırak modunda olabilir kişi jeton  parasal konularda bana hileyi çeğrıştırıyor daha çok eylence ve har vurup harman savurmak gibi geliyor ,ve yükseliş bu yüzden gerçekleşmiyor bence eyfel dikkat çekici burada eyfel kaliteyi sanatı pahalı ve değerli olanı anlatıyor ama siz yarı yolda karanlıkla bağuşuyorsunuz bu bana parayı zekayı ve pratikliğe yön verememinizden kaynaklandı biraz daha ustalaşmakta zaman var gibi hayat tecrübesi gibi , kariyer maddi ve manevi anlamda yükseliş var ama yarıda kesiliyor ve bence sebebi jeton hala çevreye karşı çoçukça hevesle bakılıyor olabilir profesyonel bir bakış açısı ve girişim söz konusu olamamış yarıda kalmış.
asiya Rüya Yorumcusu (15.2k puan)  
Evet haklısınız  kesinlikle
+3 oy
Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)  
Bu rüyanda bir yükselme girişimi var. Bunun için maddi manevi hazırsın ama yükselmeye başladığında korku ve yalnızlık ve karanlık sarıyor etrafını. Biraz ilişkilerini ve yaşantını bırakmaya cesaret edemeyip bu yükselişten vaz geçiyorsun. Sanki huzurlu olmak senin için daha önemli gibi.

Kaybettiğin enerji yok ayrıca olsa bile geri iadesi oluyor. Belki bu şekilde tehlikeli yükselmek yerine stabil ama daha güven ve huzurlu bir yaşam tercihin öncelikli olarak.

Biraz bilinçaltı kısımları da var elbette. Ülke farkları, erkek arkadaş özlemi gibi. Ama anlayamadığım nokta şu rüyanda.

Neden yalnız tırmanıyorsun da erkek arkadaşın aşağıda bekliyor? Bence bu kısma odaklanmalıyız.
0 oy
asiya Rüya Yorumcusu (15.2k puan)  
Evet genelde hep huzurlu olmayı seçerim . Ben de sizin anlamadığınız noktada takıldım. Vazgeçeceğimi biliyor gibi aşağıda durup beni izliyordu. Bakalım Allah hayır etsin teşekkür ediyorum yorumunuz için.
0 oy
asiya Rüya Yorumcusu (15.2k puan)  
Evet çok doğru anlattınız bu durumu öyle bir mesele var çünkü parasal konuda yatırım problemimiz var. Ve tırmanma amacım şehrin tepeden silüetini görmek. Egolu olmadım hiç. Aslında bir konuda en iyi olmayı o işi en iyi yapmayı istedim hep belki de bundan dı tepeye çıkma isteğim ama karanlıkla boğuşmak istemedim. Ama umarım birgün o karanlıkları aydınlatırım teşekkür ediyorum yorumunuz için
0 oy
Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)  
Bence herşeyin zamanı var biraz daha beceri pratik gezmek görmek kendine de güvenin oldu mu aşılmayacak bir durum yok kendine güven basamağın ilki dir :)
0 oy
asiya Rüya Yorumcusu (15.2k puan)  
https://www.ruyadaruya.com/204772/kizarmis-tavuk-kanatlari-yemek   
Benim son rüyamı yorumlar mısınız sizi etiketledim fakat sanırım etiketler bölümünde gözükmüyor. Belki görmediniz diye hatırlatmalk istedim.

İlgili rüyalar

+5 oy
5 yorum 223 okuma
Zeyzey 26 Ekim 2019 Rüya kategorisinde Zeyzey Rüyakar (3.1k puan)   yazdı
+1 oy
0 yorum 36 okuma
+1 oy
1 yorum 42 okuma
Cansuu2727 29 Şubat Rüya kategorisinde Cansuu2727 Karabasan (-1,888 puan)   yazdı
+1 oy
1 yorum 62 okuma
Aylin Öztürk 21 Şubat Rüya kategorisinde Aylin Öztürk Rüyakar (3.8k puan)   yazdı
+2 oy
1 yorum 110 okuma
Akrepsel 23 Kasım 2023 Rüya kategorisinde Akrepsel Uzman Yorumcu (26.3k puan)   yazdı
+1 oy
0 yorum 66 okuma
+2 oy
0 yorum 72 okuma
3 Kasım 2023 Rüya kategorisinde Aleyna   2 2 yazdı
0 oy
0 yorum 140 okuma
+1 oy
1 yorum 99 okuma
29 Ekim 2023 Rüya kategorisinde Rüyacı   yazdı
0 oy
0 yorum 53 okuma
29 Ekim 2023 Rüya kategorisinde Rüyacı   yazdı
+2 oy
1 yorum 88 okuma
21 Ekim 2023 Rüya kategorisinde Aslı   yazdı
+3 oy
1 yorum 57 okuma


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

580 Aktif
0 Üye ve 580 misafir
Bugün : 6236
Dün : 21898
Toplam : 48086416
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...