Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+4 oy
159 okuma
Şanslıxkelebek Rüya kategorisinde Rüya Ustası (46.6k puan)  
düzenledi
Merhaba :)
Rüyada okyanustayız giriyorum yanımda babam Babam okyanusta yüzüyor benden de biraz uzakta hatta bana bakıyor yüzü de gülüyor. Ben de bir teknenin içindeyim.Daha sonra ben de okyanusa giriyorum ama elimde dikdörtgen deniz makarnaları var. Onlarla yüzüyorum iki elimde de var. Babamın yanına gittim ilk başta su da boynunuza kadar geliyor neredeyse. Sonra ben yüzdüm ama babama dedim ki "baba ben artık yapamıyorum"dedim. Babam yine biraz uzaktaydı benden. Sonra babam bana doğru gelmek için hamle yapacağı sıra ben elimde deniz makarnasını tutup yarısına kadar suyun içine sokuyorum ve hızlanıyorum yüzerken. O şekilde yüzmeye devam ettim. Babam da yanıma gelmedi bende kıyıya doğru yüzdüm kıyıyı da gördüm. İlk başlarda daha açık bir okyanusta gibiydik ama sonra arkamda kıyıyı gördüm yüzdüm.

Çok kısa bir rüyam daha var yorumlarsanız çok sevinirim :)

Rüyamda eski sınıf arkadaşlarımla tatildeydim. Masmavi havuz vardı. İçine girdik yüzdük çok derin olimpik bir havuz değildi. İçinden eski bir madeni para çıkardım. Gelen turistlerin düşürdüğünü düşündüm. Yanıma aldım. Büyük yuvarlak bir paraydı eski Euro diye düşündüm rüyada. Onu aldım yanıma
Rüyamı yorumlar mısınız ?
Şanslıxkelebek Rüya Ustası (46.6k puan)  
Okyanus dalgalı ya da pis değildi ama açık mavi dibi görünen cinsten de değildi. Biraz da derin kısımda olduğum için galiba. Ama sakın bir denizdi.
Havuz olimpik gibi değil de Aquapark gibiydi kaydıraklar vardı havuzun dışına çıktığımızda bile az da olsa bileklerimize kadar su vardı. Eğlence merkezi gibiydi.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

1 yorum

+3 oy
Tellitoka Rüya Kurucu (86.0k puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Merhabalar :)
Burda okyanus uzun yaşami ve hayatiniza girecek olan sonsuz seçenekleri işaret ediyor gibi.
Babanizin size bir konuda buyuk bir destegi olacak gibi gorunuyor. Hem size guveniyor hemde sizin kendiniz icin bir seyleri artik tek basiniza yapacak hale gelmenizi istiyor.
Babanizin sozel ve manevi destegi sizin hayatinizda hizlanmaniza ve guclenmenize sebebiyet verecek. Buna bir nevi tecrube kazanmak diyebiliriz. Babaniz size herzaman destek cikar fakat artik siz desteksiz bir sekilde bazi islerinizi halledip tecrubeler kazanmaniz gerekiyor. Bu ruya kendinizi gelistirme acisindan bir mesaj veriyor. Aslinda siz desteksiz yaptiginiz islerde daha da gelisebilirsiniz. Bu birazda babanizin kanatlarindan ayrilip kendi basiniza ucmayi ogrenmek gibi birsey :))) sonundada basari saglaniyor. Yani bir yetiskin gibi davranma  yolunda onemli ve basarili bir adim atacak gibisiniz ..kendi gucunuzu ve sinirlarinizi gelistirip kesfedebileceginiz bir doneme giris yapmissiniz hayirlisi :)

Ikinci ruyaniza gececek olursam yakin dostlarinizla guzel bir aktivite yapabilirsiniz yada yakinlarinizdan mutlu bir haber duyabilir guzel gelismeler yasayabilirsiniz. Bozuk para birikime yatirima hatta yeni bir is imkanina isaret edebilir. Bana baskin gelen sey maddi yonden birikim yapabileceginiz bir is olanaginizin olmasi. Boyle bir secenek karsiniza cikabilir, ve dostlarinizin yardimini gorebilirsiniz. Hatta bu secenegi direk bir arkadasinizin yardimiylada elde edebilirsiniz.
Iki ruyada pozitif geldi
Sevgilerimle...
Şanslıxkelebek Rüya Ustası (46.6k puan)  
Çok teşekkür ederim yorumlarınızı çok beğeniyorum emeğinize sağlık :)
Tellitoka Rüya Kurucu (86.0k puan)  
Rica ederim :))) bende tesekkur ederimm..

İlgili rüyalar

+11 oy
2 yorum 365 okuma
+6 oy
1 yorum 212 okuma
savran35 25 Nisan 2020 Rüya kategorisinde savran35 Rüyazede (1.6k puan)   yazdı
+6 oy
1 yorum 166 okuma
+1 oy
1 yorum 128 okuma
Merveu 26 Eylül 2021 Rüya kategorisinde Merveu Karabasan (78 puan)   yazdı
+6 oy
1 yorum 189 okuma
rumuzz3 19 Eylül 2019 Rüya kategorisinde rumuzz3 Karabasan (693 puan)   yazdı
+5 oy
1 yorum 130 okuma
merakli_ruyaci 2 Nisan 2020 Rüya kategorisinde merakli_ruyaci Rüyazede (1.5k puan)   yazdı
+4 oy
1 yorum 499 okuma
Arşiv 30 Nisan 2016 Rüya kategorisinde Arşiv Rüya Kurucu (78.0k puan)   yazdı
+8 oy
3 yorum 197 okuma
Hope 11 Temmuz 2019 Rüya kategorisinde Hope Rüya Tabircisi (7.5k puan)   yazdı
+7 oy
1 yorum 155 okuma
Sonsuzugagidenbiri 23 Mayıs 2019 Tabir kategorisinde Sonsuzugagidenbiri Rüyakar (3.7k puan)   yazdı
+2 oy
1 yorum 94 okuma
Serkazn 20 Ağustos 2021 Rüya kategorisinde Serkazn Karabasan (50 puan)   yazdı
+5 oy
1 yorum 135 okuma
Adams 16 Temmuz 2020 Rüya kategorisinde Adams Uzman Yorumcu (27.1k puan)   yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

589 Aktif
1 Üye ve 588 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 13006
Dün : 21898
Toplam : 48093160
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...