Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+11 oy
382 okuma
Karga Analiz kategorisinde Rüya Bilgesi (1.3m puan)  
Bazı rüyalarınız oluyor mu, rüyanın içinde uyandığınız halde bu bir rüya olmalı diyorsunuz ama bir o kadar da gerçek geliyor size. Bazı mantık  hataları olduğunu biliyorsunuz, bu gerçek olamaz diyorsunuz ama yine de çok gerçek akmaya devam ediyor rüyanız.
Mine Kızılaslan Rüya Tabircisi (5.7k puan)  
Kesinlikle oluyor
Eftelya Rüyazede (1.7k puan)  
Çok fazla oluyor aceba sebebi nedir
Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)  
Yorum olarak ekleyebilirsiniz böyle rüyalarınızı

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

4 Yorum

+7 oy
SAMİGALAKSİ Uzman Yorumcu (23.1k puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Evet oluyor. Ben bir keresinde rüyayı görürken tedirgin oluyordum bu rüya diyerek kendimi uyandırmaya çalışıyordum. Tam uyandım derken rüya içinde rüya şekilinde olduğunun farkında değildim. Rüyamda dedem gilin balkonundayız. kocaman bir balkon. etrafda hem kalabalık hem değil. anneminde ninesi var çok yaşlı olmasına rağmen orda yanımda duruyor. o kürkçe konuşuyor bende anlamıyorum bana bir şeyler anlatmaya çalışıyor anlamıyorum diyorum. yanında bi kadın var nineye diyor orda kimse yok kime diyorsun onları diye. bende burdayım bana diyor ama ben anlamıyorum diyorum ne diyor siz söyleyin ben cevap vereyim diyorum duymuyor beni. bende balkonun demirlerine geliyorum. bi anda gökyüzünden hiddetli bir ses duyuyorum. benimle biri konuşuyor. sesi ne erkek ne kız. ne kalın ne ince ses tonu. seni göremezler, duyamazlar diyor. bende sen kimsin beni neden duymuyolar diyorum. bunlar yaşanırken uyandım sanıyorum gerçekte yaşıyorum sanıp delirdiğimi düşünüyorum. sonra o ses cevap vermeden annem beni arıyor nerde diyor nine yine bir şey diyor ben anlamıyorum. annemin rengi sararıyor birden içeriye giriyor. bende girmek istiyorum ama gökyüzünden gelen ses diyor ki sen yoksun, varda olabilirsin ama yoksun diyor. bende nasıl burdayım seni duyuyorum diyorum. her şey duymak görmek değil bilmediğin şeyler var diyor. gökyüzü renk değiştiriyor kapkara oluyor şimşek çakıyor geri çekilmek istiyorum ama yapamıyorum da. sonra tekrar o ses kendine dikkat et kendini olacağın olmayacağın bir şekilde bulabilirsin. gibi cümleler kuruyordu. bir şeyler daha diyordu anlamıyordum. bağırmak istedim o sıra sesim de çıkmadı. annemin ninesi tekrar seslendi bana ona doğru döndüm elindeki bastonunu bacaklarımdan başıma doğru kaldırdı bi anda uykudan sıçradım. pek anlatmam bu rüyayı hala korkarım sebebini bilmediğimden. ama uyandığımda bunlar gerçekti ben yaşadım korkuyu bile hissettim dedim anneme anlattım rüya dedi ne kadar inanmak zor olsa da
+3 oy
Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)  
Benim de çok oluyor ama geçen gün bir rüyadayım. Mantıksız gelen bir şeyler var. Bu rüya olmalı diyorum ama yine de değil hayret falan diye kendi kendimi ikna ediyorum. Gerçek bu diyorum. Çünkü gerçek olayların beklediğim işleyişi de devam ediyor bir yandan.
+3 oy
Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)  
Eskiden de okul rüyaları olurdu böyle. Yani gerçek gibi, örneğin sınavı kaçırmışsın ama rüyada olduğunu sanıyosun. Sonra gerçek gibi geliyor ve üzülüyorsun. Sonra aslında yine rüyadan uyanınca kan ter içinde streslli bir şekilde kalkıyorsun.

Acaba stress tetikliyor mu bu durumları?

Belki de stressin bu yönü kullanılabilir rüyada uyanmak ve lusid rüyaya döndürmek için.
+3 oy
asiya Rüya Yorumcusu (15.2k puan)  
Ah evet okul rüyaları iki yıl oldu mezun olalı halen de universitede devamsızlığımın olduğunu dersi kaçırdığımı sınava yetişemediğimi görüyorum.
Hatta bazen lisede bile olduğumu yine dersi kaçırdığımı yetişemediğimi vs görüyorum. Üstelik dakik bir öğrenciydim eğitim hayatım boyunca .
Bence de stresli olup uyuduğumuzda bu duygu rüyalarımıza yansıyıp en stresli olduğumuz ve ya olacağımız anları yaşatıyor rüyalarımız.

İlgili rüyalar

+11 oy
1 yorum 175 okuma
çağdaş 3 Aralık 2020 Rüya kategorisinde çağdaş Rüyazede (1.1k puan)   yazdı
+4 oy
6 yorum 173 okuma
vetre 1 Şubat 2021 Durugörü kategorisinde vetre Rüya Bilgesi (554k puan)   yazdı
+18 oy
11 yorum 563 okuma
yok 22 Eylül 2020 Paranormal kategorisinde yok Uzman Yorumcu (25.4k puan)   yazdı
+7 oy
1 yorum 392 okuma
Arşiv 30 Nisan 2016 Lusid kategorisinde Arşiv Rüya Kurucu (78.0k puan)   yazdı
+4 oy
1 yorum 135 okuma
Cansuuuuum 16 Kasım 2021 Rüya kategorisinde Cansuuuuum Karabasan (460 puan)   yazdı
+15 oy
2 yorum 114 okuma
magdalena 18 Eylül 2020 Durugörü kategorisinde magdalena Rüya Görüşmecisi (43.5k puan)   yazdı
+19 oy
13 yorum 1.3k okuma
Merakettim67 18 Ağustos 2019 Durugörü kategorisinde Merakettim67 Rüyazede (1.7k puan)   yazdı
+6 oy
3 yorum 222 okuma
Liz 2 Temmuz 2019 Bilgi kategorisinde Liz Rüya Yorumcusu (19.8k puan)   yazdı
+7 oy
1 yorum 209 okuma
Liz 28 Haziran 2019 Bilgi kategorisinde Liz Rüya Yorumcusu (19.8k puan)   yazdı
+3 oy
9 yorum 171 okuma
vetre 16 Ocak 2021 Analiz kategorisinde vetre Rüya Bilgesi (554k puan)   yazdı
+4 oy
6 yorum 260 okuma
sevda45666 20 Ağustos 2021 Bilgi kategorisinde sevda45666 Rüyakar (4.4k puan)   yazdı
+3 oy
2 yorum 106 okuma
Viatuay 27 Temmuz 2021 Rüya kategorisinde Viatuay Karabasan (69 puan)   yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

424 Aktif
0 Üye ve 424 misafir
Bugün : 21169
Dün : 23857
Toplam : 48079475
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...