Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+9 oy
291 okuma
denizdenizdeniz Rüya kategorisinde Rüyazede (1.9k puan)  
rüyamda eski sevgilim yolda beni yakalayıp barışmak için yalvarıyordu , özür diliyordu. bende bırak beni diyerek ondan uzaklaşmaya çalısıyordum ama eve kadar benle geliyordu. bu rüyadan hemen sonra başka bir rüya gördüm. rüyamda hamile olduğumu öğreniyordum. ama karnım hiç şişmiyordu. nasıl hamile kaldığımı sorguluyordum. eski sevgilimle cinsel bir birliktelik yaşamadım nasıl hamile kalmış olabilirim diye sorguluyordum. sonra doğum yapıyordum bebeğim doğuyordu ama hiç acı çekmeden zorlanmadan doğuruyordum. bu rüyadan sonra da başka bir rüya gördüm , bu kez eski sevgilimi affetmişim ama mesafeliyim , eski sevgilim ben ve onun teyzesi alışverişe gidiyorduk. orda eski sevgilimin bazı hareketlerinden rahatsız oluyordum. bu üç rüyayı bir gecede gördüm . şimdiden teşekkür ederim

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

4 Yorum

+4 oy
Tellitoka Rüya Kurucu (86.0k puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Merhabalar ruyalarinin genelinde sevgili ruyalari oldugunu farkettim. Iliskilerinde kactigin saklandigin yuzlesemedigin birseyler oluyor. Hatta problemler buyuyor fakat disariya yansitmiyorsun, yada disardaki kisiler senin problemlerini goremiyor. Ruyanda hamile kalip karninin sismemesini buna yoruyorum. Bir hadise var fakat gizli yasiyorsun yani Sorunlar ve problemler var ama bunlar disaridan direk bakinca gorunen bir tarafta degiller, biraz senin içsel sıkıntılarinla alakali aslinda. Karsindaki insani da ne kadar seversen sev bir guvensizlik problemin olabilir ozellikle bu durum daha cok cinsellikle ilgili gibi. Ona karsi tam emin degil ve bazi yaklasimlarindan korkuyorsun. Senin sevmedigin bazi davranislari sana gosterince uzaklasmak istiyorsun gibi. Bebeginin dogmasi ve aci cekmemen artik bir sonuca yaklastigini kesin bir sekilde  devam edip yada  etmemek arasinda bir secim yapacagini dusundurttu. Sanci cekmemis olmanda bu karar asamasinda rahat olacagin ve pisman olmayacagin bir secimi isaret edebilir. Eski sevgilinle tekrar bir araya gelip gelmeme konusunda net bir sonuc goremedim fakat korkularini yenersen ve karsindaki kisi tekrar guvenini kazanir ve senin sıkıntilarini daha net kavrayabilirse tekrar bi iletisime gecip barisma durumu olabilir. Cunku sen ileriye yonelik dusunuyorsun sanirim bu kisi ile ilgili ama o seni uzmus ve kirmis olabilir. Hatta senin cekinmene sebep olacak bir kac yaklasimda bulunmus olabilir. Bu haddini asma, fiziksel temasta asirilik, guven vermeme senin sozlerini dinlememe gibi seyler olabilir. Ilk ruyanin yorumu bu kisinin seni uzsede birakmak istememesi ve pisman olacagi yonunde.Affetmek istiyorsunda bunu birazda karsi taraftan gorecegin davranisa birakiyorsun. Sanirim suan gozlem yapma zamanin biraz incele ve tekrar sans tani derim olmuyorsada kesin net bir sekilde cizgini koyarsin zaten.
Tellitoka Rüya Kurucu (86.0k puan)  
Rica ederim :)))) elimden geldigi kadariyla detayli ele almaya calisiyorum konuyu..
denizdenizdeniz Rüyazede (1.9k puan)  
teşekkür ederim tekrardan
denizdenizdeniz Rüyazede (1.9k puan)  
çook teşekkür ederim tekrardann
+5 oy
elifs Rüyazede (1.1k puan)  
Rüyada hamile olduğunu görmek; sürprizlere, malının artacağına, öğrenmek; övülmeye, sevince, iyi habere yorulur. Rüyada hamile olmak dünya malı ve nimete işarettir. İslam alimlerinden Kirmani'ye göre mal ve mülkünün artaması anlamına geli
denizdenizdeniz Rüyazede (1.9k puan)  
teşekkür ederim
+3 oy
Hypnos Astral Gezgini (173k puan)  
Hamile olduğumuz rüyaların özünde “büyüme ve gelişme potansiyeli” teması yatar. Bu rüyalar aynı zamanda yeni bir başlangıç için henüz şartların hazır olmadığı konusunda uyarı getiren rüyalardır ve sabırlı olmaya davet edicidir. Rüyasında hamile olduğunu gören kişi bir hazırlık sürecinin henüz tamamlanmadığını anlamalıdır.

Rüyada hamile olduğunu görmek aynı zamanda yaklaşılan bir sonuçla ilgili bilgi içerir. Fakat bu tip rüyaların yorumunda rüyadan alınan enerji ve kişinin ne hissettiği önemli. Rüyanızda istenmeyen bir hamilelik mi gördünüz? O halde kaçınılmaz sona doğru ilerlemektesiniz. Rüyanızda hamilelikten dolayı mutluydunuz ve bebeği kucağınıza almak için hazırlanıyor muydunuz? Bu durumda, ektiklerinizi biçmeye hazır olun. Bütün çalışmalarınız olumlu sonuç verecek ve çok yakında meyveleri toplayacaksınız ve muradınıza ereceksiniz.
denizdenizdeniz Rüyazede (1.9k puan)  
hamilelik dışında da başka rüyalar vardı, teşekkür ederim yorum için
+1 oy
denizdenizdeniz Rüyazede (1.9k puan)  
çok güzel yorum, her detayı tek tek inceleyip yorumlamanız çok iyi oldu çok teşekkür ederim :)

İlgili rüyalar

0 oy
2 yorum 187 okuma
+12 oy
12 yorum 438 okuma
Sonbahar 1 Haziran 2020 Tabir kategorisinde Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)   yazdı
+3 oy
3 yorum 201 okuma
Duru971 4 Ağustos 2021 Rüya kategorisinde Duru971 Rüyazede (1.9k puan)   yazdı
+11 oy
1 yorum 339 okuma
Leyla192 20 Mart 2021 Rüya kategorisinde Leyla192 Karabasan (757 puan)   yazdı
+11 oy
3 yorum 1.4k okuma
Aylin Öztürk 13 Eylül 2019 Rüya kategorisinde Aylin Öztürk Rüyakar (3.8k puan)   yazdı
+6 oy
1 yorum 148 okuma
Aylin Öztürk 21 Şubat 2021 Tabir kategorisinde Aylin Öztürk Rüyakar (3.8k puan)   yazdı
+4 oy
2 yorum 251 okuma
geekone3388 27 Ağustos 2021 Rüya kategorisinde geekone3388 Rüya Tabircisi (10.9k puan)   yazdı
+9 oy
3 yorum 228 okuma
Duru971 27 Eylül 2020 Rüya kategorisinde Duru971 Rüyazede (1.9k puan)   yazdı
+5 oy
1 yorum 165 okuma
Zeynep4136 23 Şubat 2020 Rüya kategorisinde Zeynep4136 Rüyazede (1.4k puan)   yazdı
+8 oy
1 yorum 283 okuma
Melankolik 26 Ocak 2020 Rüya kategorisinde Melankolik Rüyazede (1.4k puan)   yazdı
+5 oy
1 yorum 230 okuma
+7 oy
6 yorum 196 okuma
+10 oy
1 yorum 181 okuma
Yaren1989 31 Ekim 2019 Rüya kategorisinde Yaren1989 Rüya Ustası (52.9k puan)   yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

400 Aktif
1 Üye ve 399 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 13829
Dün : 23857
Toplam : 48072162
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...